Право - всички курсове 2
Модератор: MidwinterSun
Re: Право - всички курсове 2
нещо за дати да се чува за трети курс редовно
Silence tells me secretly Everything!
- Sandra
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Някой случайно да е бил на изпит по АПП при доц. Сивков?
Моля ви, споделете някакви впечатления как минава изпита при него. Изглежда ми благ човек, но достатъчно примери че външния вид лъже често 
Intimacy is a four-syllable word for, "Here are my heart and soul, please grind them into a hamburger, and enjoy."
-
Bridgeburner
- В началото бе словото
Отпадат ли някакви въпроси от Административно право-Специална част
Ако някой има информация, нека да я сподели 
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
От 26 остава само "системи..."
34-ти - без околна среда.
35-ти - до дейности.
И 36, 39, 40, 43, 44 - отпадат напълно.
А някой да има инфо за отпаднали въпроси по КП?
34-ти - без околна среда.
35-ти - до дейности.
И 36, 39, 40, 43, 44 - отпадат напълно.
А някой да има инфо за отпаднали въпроси по КП?
Toto-I will remember
-
Bridgeburner
- В началото бе словото
Благодаря за отговора, но защо в моя конспект въпросите са с номера -1,т.е. 44 е 43 и т.н..Може би при мен липсва някоя тема
За КП няма отпадащи въпроси
И при мен въпросите са с един назад. Аз си свалих конспекта от Legaltheory. Доколкото разбирам липсва един въпрос в този конспект- 25 за Омбудсмана. Така ли е? А по повод отпадащите въпроси- аз разбрах, че 26 "Системи на административно правораздаване" отпада напълно.
Please tell me now what life is
Please tell me now what love is
Well tell me now what war is
Again tell me what life is
-
I`feel`good
- От дъжд на вятър
Sandra написа:Някой случайно да е бил на изпит по АПП при доц. Сивков?Моля ви, споделете някакви впечатления как минава изпита при него. Изглежда ми благ човек, но достатъчно примери че външния вид лъже често
Мен Сивков ме изпита, при нас обаче ни изпитваше този, при който се падне книжката, но аз бях от последните и той сам ме избра. Мн добре мина изпита, но с някои леко се заяде. Зависи да ти кажа, но се постарай за външния си вид преди това
Колеги, някой от вас изпитвал ли го е Шопов по ОТП? Как изпитва, къса ли много, по-гадно ли изпитва от Ташев и Колев?
Интересувам се, понеже на мен упражнениятга ми водеше Кьосев, но на изпита ще ни изпитват Ташев и Шопов...
а за Шопов ми казаха, че на групите, които води е дал да четат ГП на Мария Павлова и на изпита щял да им дава казуси от там...и доста се стреснах, щото моята група и представа си нямаме от тия неща(тези, на които е водил Кьосев знаят за какво говоря)...
Та...приемам всякаква информация, ще съм изключително благодарна
Интересувам се, понеже на мен упражнениятга ми водеше Кьосев, но на изпита ще ни изпитват Ташев и Шопов...
а за Шопов ми казаха, че на групите, които води е дал да четат ГП на Мария Павлова и на изпита щял да им дава казуси от там...и доста се стреснах, щото моята група и представа си нямаме от тия неща(тези, на които е водил Кьосев знаят за какво говоря)...
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
При нас ги води Шопов, едва ли ще дава казуси от ГП, въпреки, че ни го е давал да го ползваме.hypnosssa написа:Колеги, някой от вас изпитвал ли го е Шопов по ОТП? Как изпитва, къса ли много, по-гадно ли изпитва от Ташев и Колев?
Проблем е, че той ще изпитва при групи, на които не е преподавал, тоест на 8 групи, но това значи не че ще гърчи някакви не-късметлии, а напротив - ще го вземе предвид, че не е преподавал на всички и ще го кара по-леко. Инак той самия казва на шега "моя главна цел е да скъсам колкото се може повече от вас, за да нямам толкова голяма конкуренция после..." Според мен просто трябва да се придържаме към материала на Ташев и толкова. Аз съм записвал всичко на неговите лекции, седях най-отпреде и съм бил на всички упражнения.
Не се тревожи за изпитващия чак толкова, това е субективно...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
ГП на Павлова е плоско в сравнение с монографийките на Ташев...(макар, че не е много правилно да се сравняват)т.е. нищо не сте изпуснали ако не сте прочели едно друго от ГП
ПС.
Шопов обича да "послъгва" и то успешно...
ПС.
Шопов обича да "послъгва" и то успешно...
Ubi concordia, ibi victoria!
- fly4o
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
Не се притеснявай, просто Шопов обича МНОООГО да се прави на интересен и да бъде изключително "ОРИГИНАЛЕН", което не се получаваhypnosssa написа:Колеги, някой от вас изпитвал ли го е Шопов по ОТП? Как изпитва, къса ли много, по-гадно ли изпитва от Ташев и Колев?
Правист,1ви курс,2ра група
I'm a believer
I'm a believer
Шопов пак хвърля бомби по стреснатите първокурсници. Не е честно така
Изобщо не се притеснявайте. Той наистина обича да се прави на интересен, но не е гадняр. А за казусите само си говори. Това би било голям абсурд. Аз съм втори курс и с колегите много се мъчим на казусите, а уж сме чели по ГП, пък на вас ще ви дадат казуси, как не. На Шопов казусите ги знам. Бях при него миналата година на упражнения. Те се свеждат до- качвате се в автобуса, това правна сделка ли е, примерно. Няма страшно.
Please tell me now what life is
-
I`feel`good
- От дъжд на вятър
а някой нещо за Конов???
- Gandalf
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Защо така умря тази тема, колеги...
Няма ли кой да сподели как е минал изпитът по Облигационно право днес?
Няма ли кой да сподели как е минал изпитът по Облигационно право днес?
A wizard is never late, Frodo Baggins. Nor is he early. He arrives precisely when he means to.