Академия на МВР
- LoShOtIIkA-F
- От дъжд на вятър
Re: Академия на МВР
ellahex Когато дойде време за Варна от човешки ресурси,където сте подавали документи,ще ви се обадят и ще ви кажат датите...поне на мен ми се обадиха,дадоха ми бележка и в сряда и четвъртък съм там
Ще докладвам после как е било 
- Lord
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: втори
AlexHI: направи ми услуга, моля те, и си прочети мнението два пъти на глас. Разбра ли сега колко е абсурдно? Прекрасно, благодаря, че ми спести усилията да ти обяснявам.
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
Там е работата брато - четеш, без да мислиш. Механичното четене, без разбиране определено ти е присъщо,Lord написа:AlexHI: направи ми услуга, моля те, и си прочети мнението два пъти на глас. Разбра ли сега колко е абсурдно? Прекрасно, благодаря, че ми спести усилията да ти обяснявам.
но няма да споря. Като направиш разликата между проучване за надежност и разширено проучване за достъп до класифицрана информация, тогава пак се опитай да демонстрираш мисли. Сега ти е още рано.
- Lord
- Легендарен флуудър
Правя разлика. Жалко, че влака ми е след час, иначе щях да ти покажа, че ти имаш проблем с четенето и разбирането. Очаквай включване. 
-
_Dimata_
- От дъжд на вятър
- Специалност: Политология ВТУ
- Курс: първи
От Ямбол има ли хора, които ще се явяват да си чукнем една среща някаде и да ходим заедно понеже дните съвпадат 
Samo Slabite Se Stremqt Kam Porqdak, Silnite Vladeqt HAOSA!!!
Lord, не разбираш от дума. И сто човека да ти обясняват - все ще е тази. Ако търсиш форум за изява - намери си друг / форуми колкото щеш/. Стига спами темата.Lord написа:Правя разлика. Жалко, че влака ми е след час, иначе щях да ти покажа, че ти имаш проблем с четенето и разбирането. Очаквай включване.
На кандидатите успех! Айде зайци - ще съм ви разводач. Чакам ви!
- LoShOtIIkA-F
- От дъжд на вятър
Ай утре Физическите ми изпити
Не,че много ви пука,ама стискайте палци...поне като подарък за рождения ми ден утре 
- Lord
- Легендарен флуудър
Не търся форум за изява, търся информация по въпрос, който ме интересува. Форумът го има, за да могат хората да се информират и да изразяват мнение и аз правя точно това. Ако не ти харесва - направи си свой форум и му сложи свои си правила. Освен това смятам, че въпросите ми са интересни за кандидатстващите и от тях биха могли да научат повече за АМВР. Поне аз това искам.Posetitel написа:Lord, не разбираш от дума. И сто човека да ти обясняват - все ще е тази. Ако търсиш форум за изява - намери си друг / форуми колкото щеш/. Стига спами темата.
АлексХай, наистина е безсмислено да ти отговарям така, както бях решил. Когато говоря аз предполагам, че срещу себе си имам интелигентни и информирани хора. Старая се да говоря стегнато, пропускайки фактите, които е нормално един интелигентен човек да знае. Ти пък приемаш, че срещу себе си имаш идиот, защото пропускам факт, който смятам за общоизвестен. Това са два различни стила на общуване - ти предполагаш, че другите хора са тъпаци, а аз предполагам, че са интелигентни. Това са социални навици, които говорят много за средата, в която са формирани. Мисълта ми е, че с теб е безсмислено да се говори.
Тва е от мен.
Лошотийке, успех утре и ЧРД предварително.
Еиии НЕ ВЛИЗАЙТЕ В Академията това ще бъде НАЙ НАй НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА в живота ви !!! Аз я направих и сега търпя последствията
НЕ ДЕЙТЕ ХОРАААААААА!!!
- LoShOtIIkA-F
- От дъжд на вятър
Благодаря Lord

Да Лордче, много си прав - именно за интелигентните хора иде реч. Такива, на които им се обяснява само по веднъж и те разбират.
А темата не е дискусионна по въпроси от ЗЗКИ и ППЗЗКИ, а за кандидатстуденти. Тях в момента ги вълнуват доста по-земни неща, като това дали ще се справят с предстоящите изпити. От мен толкова. Имаше една поговорка за по-умния ......................
ggkrum, като ти гледам поста, Академията не си я помирисвал даже. И се научи да пишеш грамотно. Думичката "недейте" се пише слято.
Успех на всички! Чакаме ви от утре. И ние минахме по този път - не е толкова страшно, колкото изглежда. Ще се справите.
А темата не е дискусионна по въпроси от ЗЗКИ и ППЗЗКИ, а за кандидатстуденти. Тях в момента ги вълнуват доста по-земни неща, като това дали ще се справят с предстоящите изпити. От мен толкова. Имаше една поговорка за по-умния ......................
ggkrum, като ти гледам поста, Академията не си я помирисвал даже. И се научи да пишеш грамотно. Думичката "недейте" се пише слято.
Успех на всички! Чакаме ви от утре. И ние минахме по този път - не е толкова страшно, колкото изглежда. Ще се справите.
-
_Dimata_
- От дъжд на вятър
- Специалност: Политология ВТУ
- Курс: първи
Че има лесно е, напусни хахахахаggkrum написа:Еиии НЕ ВЛИЗАЙТЕ В Академията това ще бъде НАЙ НАй НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА в живота ви !!! Аз я направих и сега търпя последствиятаНЕ ДЕЙТЕ ХОРАААААААА!!!
Samo Slabite Se Stremqt Kam Porqdak, Silnite Vladeqt HAOSA!!!
Много са нещата поради които не си заслужава да учите в АМВР. От вън наистина изглжда като едно хубаво място за учене, но това е само илюзия и ще го осъзнаете много късно като влезете и ви минат 1-2 години от живота там, но вече ще е късно за да се откажете ( както е при мен и много мой колеги ).Основните които на мен ми правят впечатление са: Първо това което ние учим за цели 4 години, може да се изкара след висше само за 6 месеца и се излиза с нашия чин (което не изглежда никак логично, но е така). Второ физическата подготовка и бойните изкуства които се изучават не са нищо особено, без да тренираш на друго място няма да постигнеш нищо. Трето стрелковата подготовка е под всякаква критика по 6-10 патрона на 1-2 седмици, стари оръжия и т.н. Голямата мизерия в общежитията за тези които са от провинцията. Да не говорим за големия брой часове на ден (от 8 до към 16 часа не всеки ден, но достатъчно) на които трябва да присъстваш иначе има наказания и редица други недостатъци, които са прекалено много за да ги обясна.
Просто ви давам лично мнение по въпроса.
Просто ви давам лично мнение по въпроса.
Последно промяна от ggkrum на 04 Юни 2008, 19:51, променено общо 1 път.