ТУРИЗЪМ ;)
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: ТУРИЗЪМ ;)
Колеги , някой случайно да има учебниците по Микро и Макроикономика на Узунов
Като птичка в небесата 
Авееееее много умряло е тука бе...
аз специално ги нямам учебниците по макро и микро
((((
Исках и друго да питам -какво става ако не отида на практиката с Бояджиев и Патарчанов? ссъс сигурност не всички са отишли предните години., е за тях тва нещо коства ли им -то изпита така или иначе е минал вече.... някви задачи ли ще даде за изпълнение?????а и защо ни записваше Бояджиев номерата на gsm-a / на тея с 6ци/
аз специално ги нямам учебниците по макро и микро
Исках и друго да питам -какво става ако не отида на практиката с Бояджиев и Патарчанов? ссъс сигурност не всички са отишли предните години., е за тях тва нещо коства ли им -то изпита така или иначе е минал вече.... някви задачи ли ще даде за изпълнение?????а и защо ни записваше Бояджиев номерата на gsm-a / на тея с 6ци/
You're one in a million
You're once in a lifetime
- marrylin
- Да живей словото
- Специалност: туризъм
Колеги от горните курсове, кажете как протича изпитът по СИГБ. Тази женица, Милкова, леко ме плаши! 
ГГФ и доц. Пенин!!! 
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
НЕ вдигайте на непознати номера...visez написа:и защо ни записваше Бояджиев номерата на gsm-a / на тея с 6ци/
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Като каза СИГБ, я да питам аз как протича изпита по Бизнес-икономикс илил каквото е там при Узуновmarrylin написа:Колеги от горните курсове, кажете как протича изпитът по СИГБ. Тази женица, Милкова, леко ме плаши!
Като птичка в небесата 
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
По СИГБ беше писмен с 3 елемента - карта на някой от 8-те региона, сравнение на 2 града и писане по някакъв въпрос от лекциите накратко. Вече може да ви е минал де, ама щом сте питали, аз да кажа
При Узунов по макро и микро ние минахме с тест и почти всички имаме 6, но не бих се учудил, ако никога повече не пусне тест
А относно практиката с Бояджиев и Патарчанов - който не отиде, после му дават да изпълни някакво задание. С всички практики е така.
А относно практиката с Бояджиев и Патарчанов - който не отиде, после му дават да изпълни някакво задание. С всички практики е така.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ми аз съм от тези ,които не отидоха ,нямаше как , но тая обиколната беше Сууууууууууупер яка,особено на нашта група
а тва изпълнение на задачи е във 2ри курс нали ? няма да го иска другата седмица примерно ? хахах
добре а по СИГБ скъса ли много ? като цяло много ли са високи критерийте? ти примерно колко имаш и на каква база я получи тая оценка ? хахах малко те затрупах ,а ?

добре а по СИГБ скъса ли много ? като цяло много ли са високи критерийте? ти примерно колко имаш и на каква база я получи тая оценка ? хахах малко те затрупах ,а ?
You're one in a million
-
castelo
- Флъдзила
Хаха не толкова
Нека има приказка в темата
Заданията би трябвало септември-октомври да ги искат или дори чак тогава да ги дадат (така е за отсъствалите от тазгодишната ни практика). Освен ако не им хрумне друго на Бояджиев и Патарчанов. Те от присъствалите искаха отчет до няколко дни, а от отсъствалите май същото но до какъв срок не знам.
Не помня колко скъсани имаше по СИГБ. Аз на изпита през лятната сесия поради разни причини не отидох и се явих директно през септември и имам спомени примерно за около 10тина души заедно с мен или може би малко повече. Изкарах 6
Не мога да кажа, че критериите бяха супер високи да речем. Сякаш държаха доста на картата на региона. На другите въпроси и без това нямаше какво толкова да се разтяга - по 1 страница и толкова.
Заданията би трябвало септември-октомври да ги искат или дори чак тогава да ги дадат (така е за отсъствалите от тазгодишната ни практика). Освен ако не им хрумне друго на Бояджиев и Патарчанов. Те от присъствалите искаха отчет до няколко дни, а от отсъствалите май същото но до какъв срок не знам.
Не помня колко скъсани имаше по СИГБ. Аз на изпита през лятната сесия поради разни причини не отидох и се явих директно през септември и имам спомени примерно за около 10тина души заедно с мен или може би малко повече. Изкарах 6

ехеее м,ерси много за разясненията. . .. мн тъпо са ги наблъскали ФГБ И СИГБ един до друг, предполагам,че тва си им е практика .....

You're one in a million
-
castelo
- Флъдзила
Аз всъщност и на ФГБ не отидох в редовната сесия

хахаха ти май си си харесал септември да ходиш на изпити
то за мен ще се отиде , ама ми се ще да не отида и на другата
А иначе ФГБ е устен нали ? там как е? как изпитва Пенин и Сарафов/или е само Пенин . / ?
You're one in a million
-
castelo
- Флъдзила
Ами за ФГБ пък се разболях и нямаше как. Устен е. Само Пенин беше при мен. Хубаво изпитва
Понякога подсказва малко, подтиква те да се сетиш и т.н. Много е точен 

- macrobiotic
- В началото бе словото
Ау, първата ни практика мина сууупер- доста изморителна де, но видяхме страшно интересни 'ебекти'(Перперикон, Беглик Таш, Голямата Косматка, Резовска река, Ропотамо и т.н. и т.н.) спахме на повече от прилични места и се забавлявахме до дупка. А и Пенин беше много мил (дано да е така и на изпита). Ааайде ГГФ-то
А вторатааа... не толкова. Умряхме си от жега, разхождахме се из някакви селца, спахме на отвратително място без (топла) вода и навсякъде обслужването беше повече от незадоволително- като се почне от гледащата така, сякаш съм я накарала да глътне 3- килограмовия ключодържател на стаята, рецепционистка и се стигне до нямащите- и- най-малка- представа- какво-и- как- да- вършат сервитьори от Гулянци.
Е, имаше и готини преживявания в Джубокс (дискотеката в Свищов) и на корабчето по ДунавА. Въпреки че вечеряхме от пластамсови чиниики, сякаш сме на Задушница и пускаха музика отпреди две години, като цяло си прекарахме добре, гледайки залеза над реката и танцувайки на ретро и чалга
На предишната практика смятах, че Патарчанов е лошото момче в отбора, но на последната важеше 'строги са доцентите, а забавлението- от асистентите', както написа в лирическо отклонение една колежка
А вторатааа... не толкова. Умряхме си от жега, разхождахме се из някакви селца, спахме на отвратително място без (топла) вода и навсякъде обслужването беше повече от незадоволително- като се почне от гледащата така, сякаш съм я накарала да глътне 3- килограмовия ключодържател на стаята, рецепционистка и се стигне до нямащите- и- най-малка- представа- какво-и- как- да- вършат сервитьори от Гулянци.
Е, имаше и готини преживявания в Джубокс (дискотеката в Свищов) и на корабчето по ДунавА. Въпреки че вечеряхме от пластамсови чиниики, сякаш сме на Задушница и пускаха музика отпреди две години, като цяло си прекарахме добре, гледайки залеза над реката и танцувайки на ретро и чалга
На предишната практика смятах, че Патарчанов е лошото момче в отбора, но на последната важеше 'строги са доцентите, а забавлението- от асистентите', както написа в лирическо отклонение една колежка
Dum spiro, spero