Матурата по английски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Матурата по английски език
Въпреки ненормалните условия, имам само 1 грешка на listening-a, направо не мога да повярвам
Paraphrase са ми без грешка. Общо на целия тест имам око 9 грешки, от които 5 на проклетия cloze test

къде видя отговорите
- Misi
- В началото бе словото
Моите поздравления на всички които са се справили.Жалко че не съм сред вас
Не само че матурата по английски ми се стори трудна но и условията в които я правих бяха гадни само ме разсейваха не можех да се съсредоточа лисенинга беше с лошо качество а темите за есе...Дано да се смилят над мен иначе съм загубена.За какво се мъчих 4 год. да искарам диплома 5.87 като сега съм толкова зле че ще ми падне дори не на пално 5.МРАЗЯ ТЕ ВЪЛЧЕВ!!!
- Silmarien
- От дъжд на вятър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
И АЗ!!!Misi написа:МРАЗЯ ТЕ ВЪЛЧЕВ!!!
...sweet dream or a beautiful nightmare - either way I don't wanna wake up from you...
- Misi
- В началото бе словото
Малееееееееее вие май сте били от най-прецаканите за деня гадна работа добре че поне съседните стаи са държали английски щото ако това беше станало при нас това означаваша КРАЙ на матурата защото от двете училища в града ни само 3 бяхме камикадзетата с английски 
-
missparker
- Пишете, о, братя
Аз съм много доволна от матурата- имам 4 грешки и то единствено на listening-a; на есето писах по-първата тема само едно се притеснявам нашите тъпи квестори в последния момент се сетиха да ни кажат че трябвало да пишем на листовете тема номер 1 или 2 а не самите заглавия на есетата - аз написах заглавието и сега ми е много притеснено дали няма да го счетат за знак или нещо че тогава става лошо
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Сега си ги проверявам и виждам,че на втория и третия лисънинг имам няколко грешки...
Човекът буди с виковете си жена си.Събудил ли е съседите си?Много ясно,че няма информация!Това за "дали е искала да се буди" е същото.Интересно дали на подсъзнателно ниво е искала...
Човекът буди с виковете си жена си.Събудил ли е съседите си?Много ясно,че няма информация!Това за "дали е искала да се буди" е същото.Интересно дали на подсъзнателно ниво е искала...
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
-
missparker
- Пишете, о, братя
Абсолютно съм съгласна и аз на тия въпроси съм писала че няма информация - така зададени на тези въпроси не може да се отговори че са грешни след като информация въобще липсва
-
missparker
- Пишете, о, братя
Между другото хора споделете за това есе че наистина се притеснявам - какво сте писали заглавието на темата или номера на темата?
- Misi
- В началото бе словото
Ами аз също съм си писала заглавие ама на нас нищо не са ни казали за това.Обаче тва за саседаааааааа няма информация мн. ясно втория пат спец. за тва съм слушала и аз-не се споменава.
-
missparker
- Пишете, о, братя
Мерси много за отговора че така ме бяха наплашили значи не съм само аз; а колкото до съседа- решавала съм подобни тестове с listening-и на TOEFL И ОКСФОРД и подобно нещо никога не мойе да се счете за грешно- ще е грешно само ако се споменават съседите но по друг повод, а тук за съседи въобще не се говори!
е за съседа идеята в тези по-обикновени тестове е, че е събудил жена си, а не съседите си, така разсъждават
това е до свикване (:
иначе не съм доволна, имам учудващи грешки на неочаквани места, общо 6 на теста и 1 или 1,5 на paraphrase. есето трябва да ми е добре, де.
това е до свикване (:
иначе не съм доволна, имам учудващи грешки на неочаквани места, общо 6 на теста и 1 или 1,5 на paraphrase. есето трябва да ми е добре, де.
lorem ipsum
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
То ясно как разсъждават...въпросът е,че по-некоректно от това няма накъде...
по-обикновените тестове
по-обикновените тестове
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- lovesecret
- От дъжд на вятър
И аз съм писала no information за съседа, а иначе за темата на есето си писах topic 2
На нас никой нищо не ни каза за това.
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "