Матурата по английски език

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir

Публикувай отговор
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: Матурата по английски език

Мнение от KRSOne »

Въпреки ненормалните условия, имам само 1 грешка на listening-a, направо не мога да повярвам :lol: Paraphrase са ми без грешка. Общо на целия тест имам око 9 грешки, от които 5 на проклетия cloze test :evil: :evil: :evil:
selena
В началото бе словото

Мнение от selena »

къде видя отговорите
Lama
Пишете, о, братя
Специалност: Стопанско управление /немски/
Курс: първи

Мнение от Lama »

Аватар
Misi
В началото бе словото

Мнение от Misi »

Моите поздравления на всички които са се справили.Жалко че не съм сред вас :cry: Не само че матурата по английски ми се стори трудна но и условията в които я правих бяха гадни само ме разсейваха не можех да се съсредоточа лисенинга беше с лошо качество а темите за есе...Дано да се смилят над мен иначе съм загубена.За какво се мъчих 4 год. да искарам диплома 5.87 като сега съм толкова зле че ще ми падне дори не на пално 5.МРАЗЯ ТЕ ВЪЛЧЕВ!!!
Аватар
Silmarien
От дъжд на вятър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети

Мнение от Silmarien »

Misi написа:МРАЗЯ ТЕ ВЪЛЧЕВ!!!
И АЗ!!! :twisted: супер смотана беше тая матура, особено онези части на listening-a и reading-a, дето се избира дали е true, false, no information. не знам, ама е много объркващо, там са ми почти всичките грешки (общо осем) :evil: . а иначе - представете си, в стаята, дето бях аз матурата почна 45 минути по-късно, защото диска с listening-ите беше напълно ПРАЗЕН!!! трябваше да чакаме другите стаи да свършат, че да ни донесат някакъв диск. абе кво ли друго да се очаква?! :twisted:
...sweet dream or a beautiful nightmare - either way I don't wanna wake up from you...
Аватар
Misi
В началото бе словото

Мнение от Misi »

Малееееееееее вие май сте били от най-прецаканите за деня гадна работа добре че поне съседните стаи са държали английски щото ако това беше станало при нас това означаваша КРАЙ на матурата защото от двете училища в града ни само 3 бяхме камикадзетата с английски :D
missparker
Пишете, о, братя

Мнение от missparker »

Аз съм много доволна от матурата- имам 4 грешки и то единствено на listening-a; на есето писах по-първата тема само едно се притеснявам нашите тъпи квестори в последния момент се сетиха да ни кажат че трябвало да пишем на листовете тема номер 1 или 2 а не самите заглавия на есетата - аз написах заглавието и сега ми е много притеснено дали няма да го счетат за знак или нещо че тогава става лошо
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

Сега си ги проверявам и виждам,че на втория и третия лисънинг имам няколко грешки...
Човекът буди с виковете си жена си.Събудил ли е съседите си?Много ясно,че няма информация!Това за "дали е искала да се буди" е същото.Интересно дали на подсъзнателно ниво е искала... :shock:
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
missparker
Пишете, о, братя

Мнение от missparker »

Абсолютно съм съгласна и аз на тия въпроси съм писала че няма информация - така зададени на тези въпроси не може да се отговори че са грешни след като информация въобще липсва
missparker
Пишете, о, братя

Мнение от missparker »

Между другото хора споделете за това есе че наистина се притеснявам - какво сте писали заглавието на темата или номера на темата?
Аватар
Misi
В началото бе словото

Мнение от Misi »

Ами аз също съм си писала заглавие ама на нас нищо не са ни казали за това.Обаче тва за саседаааааааа няма информация мн. ясно втория пат спец. за тва съм слушала и аз-не се споменава.
missparker
Пишете, о, братя

Мнение от missparker »

Мерси много за отговора че така ме бяха наплашили значи не съм само аз; а колкото до съседа- решавала съм подобни тестове с listening-и на TOEFL И ОКСФОРД и подобно нещо никога не мойе да се счете за грешно- ще е грешно само ако се споменават съседите но по друг повод, а тук за съседи въобще не се говори!
Аватар
Bamfi
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Bamfi »

е за съседа идеята в тези по-обикновени тестове е, че е събудил жена си, а не съседите си, така разсъждават
това е до свикване (:

иначе не съм доволна, имам учудващи грешки на неочаквани места, общо 6 на теста и 1 или 1,5 на paraphrase. есето трябва да ми е добре, де.
lorem ipsum
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

То ясно как разсъждават...въпросът е,че по-некоректно от това няма накъде...
по-обикновените тестове :D
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
lovesecret
От дъжд на вятър

Мнение от lovesecret »

И аз съм писала no information за съседа, а иначе за темата на есето си писах topic 2 :roll: На нас никой нищо не ни каза за това.
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
Публикувай отговор

Обратно към “Матури”