Само на шега нали?Dezire написа: 3.Никога не съм мразила някого истински
И аз така обичам
Модератор: Плазмодий
Само на шега нали?Dezire написа: 3.Никога не съм мразила някого истински
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Сега нали знаеш, че ще искаме да го чуем?Bety_ написа:
# като малка спечелих конкурс със стихотворение, посветено на силния пол и бирата![]()

^PrincessA^ написа:Сега нали знаеш, че ще искаме да го чуем?Bety_ написа:
# като малка спечелих конкурс със стихотворение, посветено на силния пол и бирата![]()
НямаBety_ написа:
(Да видим така дали ще се измъкна.)

Sandra написа:6. Много обичам да пея народни песни и изобщо намирам за много красив българския фолклор (не само музиката, а всичко останало).
Sandra написа:3. Фатално ме привличат представителите на зодия Скорпион![]()
Точка 3 ме заинтригува, но при точка 5 се отказах.Sandra написа:1. Хипохондричка съм- постоянно си въобразявам, че съм болна от всякакви болести (особено неизлечими) и винаги, когато чуя за някоя нова болест (която не съм чувала досега) си откривам всички симптоми
;
2. Гнус ме е да пипам риби и пернати;
3. Фатално ме привличат представителите на зодия Скорпион![]()
4. Обичам да пера на ръка![]()
5. В първи курс бях способна да надпия почти всичките си приятели от мъжки полСлед това се махнах от Студентски град
![]()
6. Много обичам да пея народни песни и изобщо намирам за много красив българския фолклор (не само музиката, а всичко останало).

^PrincessA^ написа:Няма
Мила написа:Люцкан гори в червени пламъци!
Иначе казано, Бети, декламирай!
fan4battle написа:Колко хора трябва да се включим за да прочетем стихотворението за бира и шкембе?![]()
Ммм... аз затова уточних, че се махнах от Студентски град, защото иначе щях да пропадна морално и здравословно също.Александър написа:Точка 3 ме заинтригува, но при точка 5 се отказах.![]()
споко,повечето хора са така. Прочети Джером ДжеромSandra написа:1. постоянно си въобразявам, че съм болна от всякакви болести (особено неизлечими) и винаги, когато чуя за някоя нова болест (която не съм чувала досега) си откривам всички симптоми;
то това е като карането на колело,не се забравяSandra написа:Сега вече съм друг човек...Александър написа:Точка 3 ме заинтригува, но при точка 5 се отказах.![]()
Всъщност вече изобщо не пия (явно съм наваксала предварително
)