Строго забранено за мъже!! :Р

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Явно нямат какво да ни обсъждат.
Ние сме готини пичове (особено аз :P:)

П.П.С тоя пост мненията в тази тема са:
22 : 22
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

грешкааааааааа
вече станаха 22:23 :Р :Р :Р :Р
ня ня няяяя
и като начало мога да кажа, че трипио май много са го отпуснали, щото наистина скромността му избяга някъде.. аз викам да нападнем трипио най-напред, щото ми изглежда мирен и добричък и няма да се сърди (поне отначало) :lol: после - я камилата, я камиларя
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Ми Сашко е пич, ама тия пиянски изцепки.... :roll:
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

Е сега, действията ни под влиянието на алкохол не са продиктувани от истинската ни същност, недейте да съдите по тях :roll: :oops: :P
Ето, аз като пийна малко и ставам друг човек - той пие къде-къде повече от мен и върши неща, за които аз не бих си и помислил :roll:

ТЛ:
Злите езици разправят, че човекът, измислил знака на аптеките, се е вдъхновил докато е гледал как жена му яде сладолед...
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Не мисля, че алкохолът може да служи като оправдание.
А в тази тема от мъже не можем да се доредим да постнем това-онова. Оказва се, че момчетата са много по-любопитни от момичетата :P
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

Лорд Носферату написа: Злите езици разправят, че човекът, измислил знака на аптеките, се е вдъхновил докато е гледал как жена му яде сладолед...
ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХААХХАХА
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

fire написа:Не мисля, че алкохолът може да служи като оправдание.
А в тази тема от мъже не можем да се доредим да постнем това-онова. Оказва се, че момчетата са много по-любопитни от момичетата :P
ЕЕМИ ТВА ОТКРАЙ ВРЕМЕ СИ Е ТАКА.. то се знае.. тц тц 8)
аааа, я някой да ме светне с две думи какво е правил сашко, че нещо последните 2 срещи ги пропуснах и не схващам
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

И аз не зная, но май е поприключил с това-онова :? Нека като се появи той да каже.
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

приключил.. хмм.. с пиенето или с нещо друго :lol:
Я ВЯРНО ТРИПИО БЪРЗО ДА СИ КАЗВА ВСИЧКО, ЩО Е ПРАВИЛ ПОСЛЕДНАТА СЕДМИЦА, ЧЕ ЩЕ ИМА ОБАДЕНИ НА ДРУГАРКАТА
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Трипио кой знае къде е сега. Ако е бил и той на днешната среща не го чакай тази вечер да се появи :wink:
Аватар
Dierna
В началото бе словото

Мнение от Dierna »

ей момичета кефя се на тази тема посветена само на момичета, но не мислите ли, че не трябва да обсъждаме само мочетата от форума, това само би погъделичкало мъжкото им его :wink: по скоро нещо което би ги уморило от"интерес" :D
let the sunshine in
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Аз и за прически мога да слушам :wink:
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Да, но пък темата си е съвсем "законна" и тук можем да пишем каквото си поискаме за "силните" половинки :wink:
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

аз половинка ли съм? :wink: 8)
Изображение
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Да, и мисля, че това не е само мое мнение. Ако искаш да попитаме дамата на твоето сърце. :wink:
Мисля, че е така, защото в момента само двамата заедно можете да направите едно цяло. Иначе, когато си сам не се ли чустваш като половин човек, като човек, на когото му липсва половината от самия него?
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”