Митака написа:хахахах прочети статията и виж за какво става въпрос.
Аз не повдигам темата за Левски.
Винаги след като пусках някакви снимки или ти или тоя Боромир се заяждахте,така че си направи изводите!!!
Така ли бре, ангелче? А дали не си ти тоя ТЪПАНАР, дето ми отправи следното послание:
Митака написа:Видях те на снимки,наистина само да ми паднеш някъде ще те смачкам
И после на лично:
Митака написа:Нали пред монитора съм бил юнак бе нещастник.Ще ти покажа дали съм юнак и на живо.....
Мдаа, "на някого не му изнася" тези красоти да стоят във форума - толкова ти ражда умът.
А на конституционалиста Гугъл мога само да му кажа, че ако си бяхте обсъждали мирно и кротко ЦДНА в темата, нямаше и да се унижавам да ви чета напъните.
Но понеже до един сте ми ясни и е очевадно, че докато Лупи разбва прогнилото корито на ЦДНА едничкото, което ви остава, е да плюете по "Левски", реших да погледна как вървят работите. Жалка история.
Но ето, мир да има.
camel, приятелю, защо ти е да спориш с индивиди, единият от които заплашва с пребивания, защото речникът му от 100 думи не включва аргументации, а вторият имаше свастика за аватар и песни за
червени к*рове в
сини гъзове в подписа?
Дай да ги оставим да си се радват, да си се обичат и да се чувстват мъже в тази толкова важна за тях тема.