Олимпиадата по български език и литература
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
Re: Олимпиадата по български език и литература
здравеите!темите не са лоши!И аз се класирах на националния кръг,но бях ангажирана с учене около изпита по история и се отказах от олимпиадата
сега съжалявам,ама няма какво да направя
дано сте се представили добре!стискам палци на всички 
- Clandestine
- Драскач
- Специалност: Право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Aз съм чувал, и аз звънях в инспектората. Нищо не знаели още, щели да качат в сайта като ги получат - за да "не сме зависими от тел. обаждания". Срок - след матурата, ориентировъчно.Grunge_Down написа:Говорих с Таня Христова (инсп. на РИО София БЕЛ) и имам следното инфо: Оценките вече са написани, но работите ни и съответно рецензиите са отишли преди около седмица при някаква секретарка към МОН (Дирекция на образованието). Тя пък още не била задвижила нещата. Предполагам в понеделник-вторник резултатите ще излязат. Инсп. ми каза още, че в сайта на ...МинЕду... щели да публикуват оценките. Ама като ги знам какви са техничари от МОН и как си обновяват сайта, по-добре призвънквайте на добрия стар стационарен телефон.
Ей, ако някой чуе нещо, да свирка!
Учителката ми обаче е точен човек. Знам си вече оценката. Честито на лауреатите, за нас, земните хора остава юли....
Come, my raven, it could be a lark.
-
moon_child
- В началото бе словото
Поне има някакво раздвижване по въпроса. Казали са да чакаме вероятно за да не им подпалим телефоните, защото ги мързи и по тях да говорят . Ае няма да ни се размине да си разберем оценките така или иначе

Човек, който търси мъдрост, може да се нарече умен, но ако мисли, че я е намерил, е безумен.
-
six_sense
- В началото бе словото
Резултатите няма да ни се разминат, но все пак на мен ми е любопитно да ги науча по-бързичко, не че очаквам кой знае какво, но си е друго да те отреже националната комисия
. Ако някой разбере нещо да дава сигнали 
Мъжете винаги искат да бъдат първата любов на жените. Това е тяхната тромава суетност. Жените притежават по-тънък инстинкт за нещата - харесва им да бъдат последният романс на мъжа.
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
- radja
- Гутенберг
тфа на национален?:)Аз миналата година бях с 5.04 и не ми я признаха за нищо в СУ
че те на областен даваха ли ви?според мен наистина няма да дадат текстове
аз миналата година скачах по коридорите и в главата ми се сипеше
"разбунтуван като люста стихия.."
миналата година се падна Смирненски и аз пак подскачах и крещях от яд, че не съм се записал.В Търново имат особен афинитет към Славейков - пада се кажи - речи през година.
това което са ви дали, според мен, е жестоко. в смисъл...супер много ме израдва.(бтв аз съм die hard фен на Смирненски, така че не ми обръщайте мн внимание като се заговори за това.)Темата за Смирненски също беше интересна! Затова, браво на тези, които са поели риска да пишат по нея! Успех!
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
Е, матурата мина. Пак ни остава само да чакаме. А след като и по телефоните отговарят с недомлъвки, значи съвсем им е писнало. Да се надяваме, че с малко късмет скоро ще се докопаме до резултатите... Ако не друго, то поне в административното мотане много ги бива. Дано не си пресрочат и последните обещания...
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
Ц-ц-ц! Какво стана с РЕЗУЛТАТИТЕ!... Някой има ли идея къде трябва да се обадя, за да им вдигна скандал?
Доста гадно би било ако наистина са проверени от много време и прашасват на нечие бюро 
- Clandestine
- Драскач
- Обратна връзка:
Проверени са от поне седмица...pink floyd написа:Ц-ц-ц! Какво стана с РЕЗУЛТАТИТЕ!... Някой има ли идея къде трябва да се обадя, за да им вдигна скандал?Доста гадно би било ако наистина са проверени от много време и прашасват на нечие бюро
- pink floyd
- Пишеща машина
Clandestine?
- Grunge_Down
- Драскач
- Обратна връзка:
Ако ще има телефонен тормоз, и аз ще се включа. Само чакам телефон (все пак ако ги подюрнем, може и да се засилят и да си свършат и без друго малоумната работа)...
Don't think you are, know you are!
- Clandestine
- Драскач
- Обратна връзка:
02/ 935 60 75 - регионален инспекторат по образование,
които ще ви кажат да се обадите на
02/935 60 86 - Станислав Георгиев, старши експерт по български език и литература в РИО
P.S. Той отговаря за олимпиадата, но по негови думи въобще не са го информирали проверяващите за резултатите. Може да го използвате за изкупителна жертва, разбира се - едва ли ще успеем да издирим тел. на проверяващите, но ако натиснете него е логично той да натисне тях
които ще ви кажат да се обадите на
02/935 60 86 - Станислав Георгиев, старши експерт по български език и литература в РИО
P.S. Той отговаря за олимпиадата, но по негови думи въобще не са го информирали проверяващите за резултатите. Може да го използвате за изкупителна жертва, разбира се - едва ли ще успеем да издирим тел. на проверяващите, но ако натиснете него е логично той да натисне тях
Преди малко говорих със Станислав Георгиев. Посъветва още седмица да изчакаме, за да разберем резултатите. Ако дотогава те не са обявени, трябва да звъним отново в РИО-София. Може и лично него да търсим и ще ни обясни пак какво знае по въпроса. Възможно е резултатите също така да не бъдат изнесени в сайта на МОН, а да списъците да се разлепят директно на стените в инспектората.
Трудно е да се каже какво ще се случи, засега потрайте малко.
Поздрави и ще чакаме, я! Какво да правим! Впрочем г-н Георгиев загатна, че е възможно резултатите да бъдат обявени и след записването на кандидат-студентите за изпитите в СУ. Това, по думите му, си е чисто и просто финансова акция от страна на Алма матер. Искат да ти вземат паричките за изпита, а след това иди и разбери, че си лауреат на Олимпиадата. Българска работа - нали и СУ трябва да ти бръкне в джобчето...
Трудно е да се каже какво ще се случи, засега потрайте малко.
Поздрави и ще чакаме, я! Какво да правим! Впрочем г-н Георгиев загатна, че е възможно резултатите да бъдат обявени и след записването на кандидат-студентите за изпитите в СУ. Това, по думите му, си е чисто и просто финансова акция от страна на Алма матер. Искат да ти вземат паричките за изпита, а след това иди и разбери, че си лауреат на Олимпиадата. Българска работа - нали и СУ трябва да ти бръкне в джобчето...
- Grunge_Down
- Драскач
- Обратна връзка:
Тия от СУ тъпи ли са? Това май е риторичен въпрос... Оценката от олимпиадата не може да се зачете, ако кандидат-студентът не е получил оценка от изпит към СУ (т.е. трябва 100% да се запишеш за изпит, дори без да се явиш, иначе отличната оценка ти гори). Поредната неугледица от страна на великолепната N-торка
-
lovelysarah
- В началото бе словото
Таня Христова каза,че е взела неофициалния списък с оценките от олимпиадата по литература!
Препоръчвам горещо да й звъннете, за да ви информира! 
- Grunge_Down
- Драскач
- Обратна връзка:
lovelysarah, искрени благодарности!