Как се чуствате преди матурите! : twisted:

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir

Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Re: Как се чуствате преди матурите! : twisted:

Мнение от G__ »

ейй мене след тва ме заболя.
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

KRSOne нали вторник ще се напием :angel8: .
Мен ме заболя като видях с кой съм в една стая...само австролопитеци...
Но като цяло съм доста доволен , като се има предвид че нищо не съм чел :lol: .
Около 60 точки от теста може и повече ако ми зачетат озаглавените части от упражнението с озаглавяването на текста и резюмето. (доста озаглавено се изразих :albino: )
Би трябвало да минем :drunken: .
За Шибил няма да коментирам , 'щото доста се нашибах там :mrgreen: .
0x00000000
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

sweety.girl написа: aма аз където беше онова упражнение(38) за отношението м/у думите взех,4е преписах вс отговори в една колонка без да се замислям,че така обърквам смисъла и че попадат отрицателни и положителни зна4ения в една група.имам предвид

порок-добродетел ВМЕСТО порок-добродетел

светлина-тъмнина тъмнина-светлина

и се притеснявам да не го зачетат за знак :cry: знам,че е тъпо,но мн ме е страх,з-то си издържах изпита и ще кофти тук да се издъня :(

ъъъъъ аз писах само липсващата дума????
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
six_sense
В началото бе словото

Мнение от six_sense »

И аз съм писала само липсващите думи, това се искаше в условието. Проверих в МОН и видях, че имам само 2 грешки на теста (при това са супер тъпи!). Притеснявам се за коментара, понеже видях, че има критерии за оценка на есе и на ЛИС, а аз, честно казано, не мога да определя кое от двете съм написала.
Иначе като цяло матурата беше лесна, всички около мен се разбиха от преписване. На който му трябваше, си преписа каквото му трябваше. Всеки, който не може да изкара поне 3 на този тест, значи е абсолютен неграмотник. Това е.
Колкото до "правилата", инспекторатите бяха побъркали нещастните квестори да проверяват едва ли не всяка драскотина. Цареше всеобща параноя да не би да сгрешиш в писането. Моята квесторка се опита да ме накара да си препиша целия коментар заради една сгрешена дума. Отне ми доста време да и обясня, че хората ще разберат, че това е грешка,и че всеки може да сбърка, това все пак са 4 страници писане.
Въпреки обяснението на всички правила по няколко пъти обаче, все още имаше въпроси от типа - " А с печатни букви ли да се подписвам?" и подобни забавни неща. Изобщо всички знаеха какво НЕ трябва да се прави, но много малко бяха тези, които всъщост знаеха какво трябва да се прави...както винаги организацията не струваше...само дето станах рано в неделя.
Мъжете винаги искат да бъдат първата любов на жените. Това е тяхната тромава суетност. Жените притежават по-тънък инстинкт за нещата - харесва им да бъдат последният романс на мъжа.
Оскар Уайлд
Аватар
TsarBoris
В началото бе словото

Мнение от TsarBoris »

bobenceto написа:Иначе по интерпретацията изписах 3 листа и половина, и съм доволна, че се падна точно "Шибил".
Три листа или три страници?Защото ако е първото ще те орежат-ограничението беше до 4 страници.А Шибил беше действително най-добрият вариант,другите възможности бяха за "Чорба от греховете на отец Никодим" и "Хаджи Димитър".
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

мда наистина си беше голям късмет...а те с тея печатни букви много ме изнервиха...едни имена ще проверяват с компютърна система...идиоти...да ни бяха накарали да си напишем и съчинението с печатни букви... много мразя да пиша с печатни букви на ръка..
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Да бе , печатни букви, ние всички си ги написахме, както си знаем. Какво? Ще ни анулират работите ли? Едното момиче даже си сбърка името и аз и казах да го задраска.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Аватар
explorer
Да живей словото
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от explorer »

Да, това са върховни глупости. По тая тяхната логика могат да решат, че понеже някой, да речем, пише под наклон буквите, оставя знак по този начин :shock: И при нас имаше истерия - да не би да се допуснела някаква грешка, печатни букви... дрън-дрън. Всички ще минем безпроблемно и ще видите, че сигурно няма да има нито една анулирана работа :P
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

абе те да посмеят да анулират работата на някого...ще се вдигнем на бунт :P ....абе гадняри...не могат едно име да прочетат...
Аватар
Grunge_Down
Драскач
Специалност: право
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Grunge_Down »

НЯкакви квестори от любимата немска в софия са анулирали работа за преписване.
Don't think you are, know you are!
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

А бе те са си постъпили правилно, но като се има предвид критерият в др училища, визирам една община в Шуменска област(Никола Козлево), където не могат сами да си прочетат матурата, та да я попълват сами е абсурд, е малко нечестно спрямо тези ученици в Немската. Щото за там се носи славата за едни от най-стриктните преподаватели и добри ученици. То вчера и в нашата стая в ГПЧЕ-то не можеше да се подсказва, даже преподавателката седна точно зад нас. Беше направо гавра.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

абе...в някои стаи може в други не може....ама е гадно анулиранието...въпреки че си е в реда на нещата...ама пак е гадно някак си, щото самите учители признават, че в тяхното училище стават нередности...те сигурно са имали зъб на ученика и затова :P
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

KRSOne написа:Преди матурата много ме боля патката :oops:
А как е сега, след като са излезли резултатите? :mrgreen:
Дано сега не те боли задника... :|
Заключено

Обратно към “Матури”