Оценки от предварителен изпит по история.

Архив на теми от "Студентски живот".
Заключено

Доволни ли сте от оценката си?

Анкетата свършва на 26 Юни 2008, 19:59

Да
26
30%
Не
33
38%
Смесени чувства
27
31%

Общо гласове: 86

Аватар
DwellerOfTheDeep
В началото бе словото

Re: Оценки от предварителен изпит по история.

Мнение от DwellerOfTheDeep »

lovelysarah написа:
DwellerOfTheDeep написа:еми аз писах за Априлското,темата я знаех,бях супер доволна.Цялата я написах,като се прибрах проверих и се оказа че имам 2-3 грешки,които обаче не бяха нищо важно.
3.25....като видях и давах 10 минути заето...
интересно ми е дали са ми намалили оценката защото пиша доста...ситно и дали са си правили труда до го четат изобщо :| написах 4 листа,но повярвайте ми с моя почерк това е доста,и имена писах и наименования на места...не знам вече,изобщо не съм оптимистично настроена за редовния,при положение че на тема,която знаех имам 3-ка :cry:
Не се отчайвай, при мен е същото! Аз шапка ти свалям, че си писала за Априлското въстание (а и на всички, които са писали за него),защото лично според мен това беше по-трудната тема! Спокойно, пожелавам ти на редовния да сполучиш на по-благосклонни проверители и ще ги разбиеш! :)
благодаря,подобно :roll: въпреки че аз не разчитам на историята толкова,залагам на друг предмет ама да видим :lol:

но ми е много странно...айде да предположим че наистина е заради почерка,но бях с едно момиче,което писа също за Априлското,11-12 страници,тя знаеше повече от мен 100% ,беше спокойна за оценката и познайте...чиста 2-ка :shock:
Изображение
Guncho
В началото бе словото

Мнение от Guncho »

Зравейте всички ! Поздравления на всички , които са доволни от оценката си , а за тези , които не - е , има още един шанс юли месец.Лично аз писах за хан Аспарух и хан Тервел , но за съжаление не успях да прочета рецензията на работата си , защото съм от Пловдив , а и бях в Сл.Бряг , когато са излезли оценките.Написах 27 страници и имам 5.75(естествено от бързината 1-2 страници са с по-голям шрифт , но това е без значение) , като важното е че всичко е написано наистина четливо , като дори за хан Тервел ми остана време и го написах бавно с красив почерк.Заедно с оценките ми от дипломата по БГ и Литература и История балът ми става 29.25 и съм доста доволен.Ако има някой , който е бил на изпита във Физическия факултет , етаж 3 , стая 302 нека пише - ще се радвам да се видим , дано и по добър повод.Успех на всички на матурите утре - само това ни остана !
Аватар
blackout
Летящите Пръсти
Специалност: право
Курс: трети

Мнение от blackout »

За каква специалност се надъваш, че си си сметнал бала вече? :)
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Guncho
В началото бе словото

Мнение от Guncho »

Честно да ти кажа не знам..учи ми се история , но пък само една гола история - никой не ми го препоръчва , дори моята учителка..Все още не съм решил , има време ще мисля.Ти какво мислиш да кандидатстваш ?
Аватар
blackout
Летящите Пръсти
Специалност: право
Курс: трети

Мнение от blackout »

Ем ако ти са става даскал няма лошо да учиш история..аз само право ще кандидатствам 8)
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

DwellerOfTheDeep написа:
lovelysarah написа:
DwellerOfTheDeep написа:еми аз писах за Априлското,темата я знаех,бях супер доволна.Цялата я написах,като се прибрах проверих и се оказа че имам 2-3 грешки,които обаче не бяха нищо важно.
3.25....като видях и давах 10 минути заето...
quote]
да предположим че наистина е заради почерка,но бях с едно момиче,което писа също за Априлското,11-12 страници,тя знаеше повече от мен 100% ,беше спокойна за оценката и познайте...чиста 2-ка :shock:
Аз казах, че комисията за Априлското въстание е... :twisted: Страхотни преподаватели са, но имат сериозни изисквания...:)
Успех на редовната кампания! :)
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

А другите? За пръв път и аз да защитя медиевисти... :roll:
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Аз медиевистите си ги обичам попринцип и нищо лошо не мисля за тях. :) Те също са добри преподаватели, но според мен хората от комисията за Априлското въстание са по-способни да режат глави. :)
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Еми аз имам 5.88 за 28 страници Априлско въстание. Честно казано, като видях оценката не ми се вярваше, щото се надявах поне на 5.25, та затва отидох да проверя лично. А, и да знаете хора, няма смисъл да ходите при университетски преподаватели. Само където взимат двойно :lol:
Iasen
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от Iasen »

Здравейте и от мен!
Имам 5.38 на изпита и не знам дали да се радвам , дали да уча повече по история , като мисля да се насоча към другия изпитен предмет , който съм избрал.
Сега за темата:
1. Предистория на славяни - 5 реда;
2. Предистория на прабългари ( от хан Кубрат, синове - разселване) 4 страници;
3. Аспарух - 6 страници;
4. Тервел заедно със заключението - 4 страници;
Общ обем на темата 14 страници

Грешки:
1. Хан Котраг тръгва със своето население.
2. Император Юстиниан II се вслушва в народното мнение.
3. Константин Апамейски - сбъркал съм с два дни прочутата му реч през август.

ТОВА СА ГРЕШКИТЕ , ЗАРАДИ КОИТО ИМАМ 5.38 .
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

lovelysarah написа:
La_Perla написа:а имате ли представа дали на редовния изпит по история ще бъдат включени двете теми, които се паднаха сега или те отпадат от списъка?! :roll: sorry, ако повтарям въпроса, но не съм наясно с това... :bounce:
100% няма да са включени! 8)
100% глупости. нищо не отпада от конспекта.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
kandidatstvasht
Танцуващия с клавиатури

Мнение от kandidatstvasht »

Аз написах 20 страници за Априлското, но с едър шрифт и с големички полета. Реално може би съм написал 17-18 страници, ако бяха писал с нормална големина. Моята оценка също ме шокира- 4.88, а очаквах поне 5.25...оценката сама по себе си не е лоша и при добра оценка по литература съм вътре, но не изпълних целта си на този изпит...а тя беше да изкарам едно 5.25 по история и да се съсредоточа оттук нататък само върху литературата... :roll:
Flicker
В началото бе словото

Мнение от Flicker »

Аз на 9 страници Аспарух и Тервел имам 4.50 - явно е доста важно на какъв проверяващ ще попадне работата ти... На редовния ми се иска поне 12-13 страници да напиша, понеже за Аспито темата не я знаех много добре и можеше и още, но... шанс - доволен съм от оценката си ;) Подцених темата при преговора, направих и доста бърз преглед, като си мислех че я знам, понеже ми е втора от темите, които си намерих да уча :D
Аватар
sharovski
От дъжд на вятър

Мнение от sharovski »

Има хора,които с 8 страници изкарват 5,така че обема не е от значение.
бал 24 - срам несрам - толкоз
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

Flicker написа:Аз на 9 страници Аспарух и Тервел имам 4.50 - явно е доста важно на какъв проверяващ ще попадне работата ти... На редовния ми се иска поне 12-13 страници да напиша, понеже за Аспито темата не я знаех много добре и можеше и още, но... шанс - доволен съм от оценката си ;) Подцених темата при преговора, направих и доста бърз преглед, като си мислех че я знам, понеже ми е втора от темите, които си намерих да уча :D
Темата за кое ? :roll:
Изображение Изображение
Заключено

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”