Sla-Mori, много ме зарадва, че все пак не мисля чак толкова грешно
Как се чуствате преди матурите! : twisted:
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
Re: Как се чуствате преди матурите! : twisted:
хееееййй хайде да не се обиждаме. не мина ли отдавна времето на обидите от сорта на "тея от провинцията".. доста трудно някой може да каже, че е кореняк от София, щото в повечето случаи поне бабите и дядовците му са от други места...така че....това изобщо не е критерий откъде си....а ако става дума за селата...там обикновено има само основни училища...след това, който иска да учи, отива в града...хъх
аз в началото се чудих между Ралица и Ирина...ама накрая препатках и сложих Албена
абе минало свършено
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Няма предвид градове като Сливен и т.н. Има разлика между дълбоката провинция и твоя градsweety.girl написа:И каква е разликата според теб м/у провинцията и Сф?Аз съм от Сливен,учих в езикова гимназия и мога да те уверя,че правилата се спазваха по-стриктно отколкото дори е необходимо,а повечето от хората,с които говорих нямат повече от 2 грешки!!!Та какво имаш предвид?!Нещо не схващам!G__ написа:Матурата днес беше безсмислено ранно ставане в неделяНо ние сме си виновни за пложението си. И ако някой си вярва, че матурата ще изравни стандартите в образованието е леко зле. Представете си как се провежда матура в дълбоката провинция и в София. Блаженни са вярващите.
http://prikachi.com/files/186559k.jpg
http://prikachi.com/files/186561P.jpg
If you have love you don't need to have anything else. If you don't have it it doesn't matter much what else you do have.
Аз съм последният човек, който ше тръгне да се заяжда кой от къде е. Имах предвид селата и малките градчета, където лелята, стринката или вуйната на Пенчо ще му е квестор и кво праим ?
- lovesecret
- От дъжд на вятър
Относно обема на нас ни казаха изрично да не пишем повече от два листа
Даже квесторката отиде да се обади и да пита. А за Албена и аз съм го объркала, ама 'айде, здраве да е, но все пак продължавам да твърдя, че не беше коректно зададен въпросът 
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
аз си мисля,че хората на село са даже по-изпълнителни,не ми харесва да се говори така.Сливен си е Ок-все пак е сред едни от "наи-големите"(ако може да се говори за такива в БГ)градове,но просто ми писна софиянци да се мислят за нещо повече от др-половината софиянци все пак са от провинцията,ако не и от село,ама...ELLE написа:Няма предвид градове като Сливен и т.н. Има разлика между дълбоката провинция и твоя градsweety.girl написа:И каква е разликата според теб м/у провинцията и Сф?Аз съм от Сливен,учих в езикова гимназия и мога да те уверя,че правилата се спазваха по-стриктно отколкото дори е необходимо,а повечето от хората,с които говорих нямат повече от 2 грешки!!!Та какво имаш предвид?!Нещо не схващам!G__ написа:Матурата днес беше безсмислено ранно ставане в неделяНо ние сме си виновни за пложението си. И ако някой си вярва, че матурата ще изравни стандартите в образованието е леко зле. Представете си как се провежда матура в дълбоката провинция и в София. Блаженни са вярващите.
http://prikachi.com/files/186559k.jpg
http://prikachi.com/files/186561P.jpgПри теб се е спазвали правилата, но в едно село около гр.Любимец, дали?
- Clandestine
- Драскач
- Специалност: Право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
То около мен се счупиха да преписват, а съм в "елитна" гимназия (така я водели... пхаха) в София. Липсата на контрол е повсеместна, остави наше село, ваше село... 
Come, my raven, it could be a lark.
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
ок,ама все пак аиде да не злобеем-ами имат лели и чичовци-ами браво!ние нямаме ама пак ще изкараме 
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
да ви питам за какво според вас биха анулирали,щото аз пак си създадох условия за притеснение?дали изобщо ще анулират?
- Прикачени файлове
-
- n562441261_900739_6414[1].jpg (12.28 KiB) Преглеждано 419 пъти
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
абе и на мен ми казаха, че в съседните стаи са си преписали и подсказали...ама в наща стая си беше пълна тишина....направо...не можеше да се шукне дето викат някои...а и между другото, понякога това, че си от село може да ти изиграе кофти номер - ако тея от семейството ти са такива, дето ще кажат "Ето тука всички ни познават, и ако разберат, че съм дал на децата да преписват, ще станем за смях" така че, това, че хората се познават, може да се окаже по-добър вариант...е не винаги разбира се...ама и като не те познават пак все тая...то си зависи от квестора
а и да си се върна на въпроса за съпружеската вярност - и на мен така ми се "чини", че не беше коректно зададен...ама на кой му пука...освен на нас
а и да си се върна на въпроса за съпружеската вярност - и на мен така ми се "чини", че не беше коректно зададен...ама на кой му пука...освен на нас
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Тая снимка случайно да е в 128мо младост 2
? Много ми прилича изгледа...
medicate, medicate
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
моля?тя не беше за тук,ама моя си е грешката..
- lovesecret
- От дъжд на вятър
sweety.girl, няма да ти я анулират, освен ако не си рисувала върху бланките за отговорите или, не дай си Боже, си повредила безценния баркод
Спокойно
На мен ми казаха, че само защото не съм си написала името с печатни букви могат да ми създадат проблем, но при положение, че има ЕГН и Вх. номер, цялата истерия беше излишна. За сетен път се уверих, че това бюрокрацията е голямо нещо 
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
Според мен матурата беше много лесна и се справих, сега като видях отговорите на теста от него май ще имам около 67 точки. Иначе по интерпретацията изписах 3 листа и половина, и съм доволна, че се падна точно "Шибил". Като цяло очаквах да се представя по-зле, но още не се знае, все пак критериите не са уточнени...
Don't think about the problem, think about the decision...
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
aма аз където беше онова упражнение(38) за отношението м/у думите взех,4е преписах вс отговори в една колонка без да се замислям,че така обърквам смисъла и че попадат отрицателни и положителни зна4ения в една група.имам предвидlovesecret написа:sweety.girl, няма да ти я анулират, освен ако не си рисувала върху бланките за отговорите или, не дай си Боже, си повредила безценния баркодСпокойно
На мен ми казаха, че само защото не съм си написала името с печатни букви могат да ми създадат проблем, но при положение, че има ЕГН и Вх. номер, цялата истерия беше излишна. За сетен път се уверих, че това бюрокрацията е голямо нещо
порок-добродетел ВМЕСТО порок-добродетел
светлина-тъмнина тъмнина-светлина
и се притеснявам да не го зачетат за знак
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Преди матурата много ме боля патката