благодаря,подобноlovelysarah написа:Не се отчайвай, при мен е същото! Аз шапка ти свалям, че си писала за Априлското въстание (а и на всички, които са писали за него),защото лично според мен това беше по-трудната тема! Спокойно, пожелавам ти на редовния да сполучиш на по-благосклонни проверители и ще ги разбиеш!DwellerOfTheDeep написа:еми аз писах за Априлското,темата я знаех,бях супер доволна.Цялата я написах,като се прибрах проверих и се оказа че имам 2-3 грешки,които обаче не бяха нищо важно.
3.25....като видях и давах 10 минути заето...
интересно ми е дали са ми намалили оценката защото пиша доста...ситно и дали са си правили труда до го четат изобщонаписах 4 листа,но повярвайте ми с моя почерк това е доста,и имена писах и наименования на места...не знам вече,изобщо не съм оптимистично настроена за редовния,при положение че на тема,която знаех имам 3-ка
но ми е много странно...айде да предположим че наистина е заради почерка,но бях с едно момиче,което писа също за Априлското,11-12 страници,тя знаеше повече от мен 100% ,беше спокойна за оценката и познайте...чиста 2-ка