Академия на МВР

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
LoShOtIIkA-F
От дъжд на вятър

Re: Академия на МВР

Мнение от LoShOtIIkA-F »

ellahex Когато дойде време за Варна от човешки ресурси,където сте подавали документи,ще ви се обадят и ще ви кажат датите...поне на мен ми се обадиха,дадоха ми бележка и в сряда и четвъртък съм там :) Ще докладвам после как е било :lol:
Аватар
Lord
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от Lord »

AlexHI: направи ми услуга, моля те, и си прочети мнението два пъти на глас. Разбра ли сега колко е абсурдно? Прекрасно, благодаря, че ми спести усилията да ти обяснявам.
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo

Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
Аватар
AlexHI
От дъжд на вятър

Мнение от AlexHI »

Lord написа:AlexHI: направи ми услуга, моля те, и си прочети мнението два пъти на глас. Разбра ли сега колко е абсурдно? Прекрасно, благодаря, че ми спести усилията да ти обяснявам.
Там е работата брато - четеш, без да мислиш. Механичното четене, без разбиране определено ти е присъщо,
но няма да споря. Като направиш разликата между проучване за надежност и разширено проучване за достъп до класифицрана информация, тогава пак се опитай да демонстрираш мисли. Сега ти е още рано.
Аватар
Lord
Легендарен флуудър

Мнение от Lord »

Правя разлика. Жалко, че влака ми е след час, иначе щях да ти покажа, че ти имаш проблем с четенето и разбирането. Очаквай включване. :)

ellahex
В началото бе словото

Мнение от ellahex »

ок. много ти благодаря
What if I say I'm not like the others?
_Dimata_
От дъжд на вятър
Специалност: Политология ВТУ
Курс: първи

Мнение от _Dimata_ »

От Ямбол има ли хора, които ще се явяват да си чукнем една среща някаде и да ходим заедно понеже дните съвпадат :D
Samo Slabite Se Stremqt Kam Porqdak, Silnite Vladeqt HAOSA!!!
posetitel
В началото бе словото

Мнение от posetitel »

Lord написа:Правя разлика. Жалко, че влака ми е след час, иначе щях да ти покажа, че ти имаш проблем с четенето и разбирането. Очаквай включване. :)
Lord, не разбираш от дума. И сто човека да ти обясняват - все ще е тази. Ако търсиш форум за изява - намери си друг / форуми колкото щеш/. Стига спами темата.

На кандидатите успех! Айде зайци - ще съм ви разводач. Чакам ви!
Аватар
LoShOtIIkA-F
От дъжд на вятър

Мнение от LoShOtIIkA-F »

Ай утре Физическите ми изпити :sad2: Не,че много ви пука,ама стискайте палци...поне като подарък за рождения ми ден утре :lol:
Аватар
Lord
Легендарен флуудър

Мнение от Lord »

Posetitel написа:Lord, не разбираш от дума. И сто човека да ти обясняват - все ще е тази. Ако търсиш форум за изява - намери си друг / форуми колкото щеш/. Стига спами темата.
Не търся форум за изява, търся информация по въпрос, който ме интересува. Форумът го има, за да могат хората да се информират и да изразяват мнение и аз правя точно това. Ако не ти харесва - направи си свой форум и му сложи свои си правила. Освен това смятам, че въпросите ми са интересни за кандидатстващите и от тях биха могли да научат повече за АМВР. Поне аз това искам.

АлексХай, наистина е безсмислено да ти отговарям така, както бях решил. Когато говоря аз предполагам, че срещу себе си имам интелигентни и информирани хора. Старая се да говоря стегнато, пропускайки фактите, които е нормално един интелигентен човек да знае. Ти пък приемаш, че срещу себе си имаш идиот, защото пропускам факт, който смятам за общоизвестен. Това са два различни стила на общуване - ти предполагаш, че другите хора са тъпаци, а аз предполагам, че са интелигентни. Това са социални навици, които говорят много за средата, в която са формирани. Мисълта ми е, че с теб е безсмислено да се говори.

Тва е от мен.

Лошотийке, успех утре и ЧРД предварително. ;)

ggkrum
В началото бе словото

Мнение от ggkrum »

Еиии НЕ ВЛИЗАЙТЕ В Академията това ще бъде НАЙ НАй НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА в живота ви !!! Аз я направих и сега търпя последствията :( НЕ ДЕЙТЕ ХОРАААААААА!!!
Аватар
nonsense
От дъжд на вятър
Специалност: право
Обратна връзка:

Мнение от nonsense »

защо? обясни...
"Талантът винаги боде бездарниците в очите!"
Петър Георгиев
Аватар
LoShOtIIkA-F
От дъжд на вятър

Мнение от LoShOtIIkA-F »

Благодаря Lord :roll: :P
Аватар
AlexHI
От дъжд на вятър

Мнение от AlexHI »

Да Лордче, много си прав - именно за интелигентните хора иде реч. Такива, на които им се обяснява само по веднъж и те разбират.
А темата не е дискусионна по въпроси от ЗЗКИ и ППЗЗКИ, а за кандидатстуденти. Тях в момента ги вълнуват доста по-земни неща, като това дали ще се справят с предстоящите изпити. От мен толкова. Имаше една поговорка за по-умния ......................

ggkrum, като ти гледам поста, Академията не си я помирисвал даже. И се научи да пишеш грамотно. Думичката "недейте" се пише слято.

Успех на всички! Чакаме ви от утре. И ние минахме по този път - не е толкова страшно, колкото изглежда. Ще се справите.
_Dimata_
От дъжд на вятър
Специалност: Политология ВТУ
Курс: първи

Мнение от _Dimata_ »

ggkrum написа:Еиии НЕ ВЛИЗАЙТЕ В Академията това ще бъде НАЙ НАй НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА в живота ви !!! Аз я направих и сега търпя последствията :( НЕ ДЕЙТЕ ХОРАААААААА!!!
Че има лесно е, напусни хахахаха :lol: :lol: Някой да е в час с тези медицински изследвания, че аз взимам кленбутерол от 1 месец вече и незнам дали няма да ме дисквалифицират :bounce:
Samo Slabite Se Stremqt Kam Porqdak, Silnite Vladeqt HAOSA!!!
ggkrum
В началото бе словото

Мнение от ggkrum »

Много са нещата поради които не си заслужава да учите в АМВР. От вън наистина изглжда като едно хубаво място за учене, но това е само илюзия и ще го осъзнаете много късно като влезете и ви минат 1-2 години от живота там, но вече ще е късно за да се откажете ( както е при мен и много мой колеги ).Основните които на мен ми правят впечатление са: Първо това което ние учим за цели 4 години, може да се изкара след висше само за 6 месеца и се излиза с нашия чин (което не изглежда никак логично, но е така). Второ физическата подготовка и бойните изкуства които се изучават не са нищо особено, без да тренираш на друго място няма да постигнеш нищо. Трето стрелковата подготовка е под всякаква критика по 6-10 патрона на 1-2 седмици, стари оръжия и т.н. Голямата мизерия в общежитията за тези които са от провинцията. Да не говорим за големия брой часове на ден (от 8 до към 16 часа не всеки ден, но достатъчно) на които трябва да присъстваш иначе има наказания и редица други недостатъци, които са прекалено много за да ги обясна.
Просто ви давам лично мнение по въпроса.
Последно промяна от ggkrum на 04 Юни 2008, 19:51, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”