Колекционирате ли нещо?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: четвърти
Re: Колекционирате ли нещо?
монети по 1 стотинка
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
а да - и това също... в софия имам една колекция, в бургас - друга...rueva написа:монети по 1 стотинка
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Мисля си, като истински ифрупейц да почна да колекционирам монети по едно евро по държави...

- pi4
- Легендарен флуудър
И кък ги колекционирашKristo написа:емоции

http://andreasite.eu/
http://payner.bg/
http://planeta.tv/
http://store2.data.bg/emiliafans/
http://www.kamelia-online.com/
Иванина-най-достойна да спечели Big Brother4
9.12,зала 1 на НДК,19ч.-7 години Планета тв
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз като малка събирах (щото "колекционирам" ми звучи много претенциозно за тогавашните ми занимани) картинки от "Turbo", "Love Is" (с момченцето и момиченцето, да
), картинки от Фафли "Куку Руку" (имах ги всички), както и тъпите миришещи листчета, които не можех да понасям, но се насилвах да демонстрирам някакъв интерес към тях в безсилен опит да се "впиша".
В малко по-зряла възраст запълних почти целия албум с лепенки за световното във Франция (т.е. '98 година, била съм на 13) и започнах да колекционирам билети от театър. По едно време ми писна и престанах, но "колекцията" е значителна. Ако бях продължила и в София, вече щях да съм заровена в билети като хлапе, което ще тегли наградата в някоя томбола от ранния пост-соц.
С една приятелка събирахме и от ония готини монети от по 10 лв (бяха супер големи), но като се счупиха бурканите, в които ги държахме, май ги похарчихме.
А сега... хм, дали събирам нещо? А, да, телефони Siemens M35. Имах 8, откраднаха ми 3.
Иначе събирам всякакви книги/списания/видео и т.н.т., свързани с куклен театър. И афиши от спектакли, на които съм била асистент-режисьор, но за момента имам само 4 (а трябваше да са 6).
В малко по-зряла възраст запълних почти целия албум с лепенки за световното във Франция (т.е. '98 година, била съм на 13) и започнах да колекционирам билети от театър. По едно време ми писна и престанах, но "колекцията" е значителна. Ако бях продължила и в София, вече щях да съм заровена в билети като хлапе, което ще тегли наградата в някоя томбола от ранния пост-соц.
С една приятелка събирахме и от ония готини монети от по 10 лв (бяха супер големи), но като се счупиха бурканите, в които ги държахме, май ги похарчихме.
А сега... хм, дали събирам нещо? А, да, телефони Siemens M35. Имах 8, откраднаха ми 3.
Последно промяна от Търговецът на кристал на 31 Май 2008, 23:11, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: четвърти
хьахьаьахьхаьх тва е брутално яко и смешноIce_Spirit написа:като малка колекционирах камъни
блек метъл записи
.... колкото по-ужасно качество, толкова по-добре...
А то има би значение качеството особено при блек метъла? 
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Последният, който гледах, беше УНИКАЛЕН - черно-бял, първи кадър: някакви стари мъже минават гневно пред камерата, втори - купчина прясно месо, като пилешкото филе по магазините, трети кадър - групата... И това се повтаря до краяnecrozis написа:блек метъл записи.... колкото по-ужасно качество, толкова по-добре...
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- Bety_
- Летящите Пръсти
Напоследък - изгубено време...
Blood Countess написа:Последният, който гледах, беше УНИКАЛЕН - черно-бял, първи кадър: някакви стари мъже минават гневно пред камерата, втори - купчина прясно месо, като пилешкото филе по магазините, трети кадър - групата... И това се повтаря до краяnecrozis написа:блек метъл записи.... колкото по-ужасно качество, толкова по-добре...
...
-
Malka veshtica
- Драскач
книги. и сентенции (под всякаква форма - електронна, книжна, а и онези "късметчета" дето ги дават в заведенията с кафето).преди колекционирах и мъже (като бях по-млада
)
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Карти за игра от целия свят, а и не само - всякакви размери и форми
Имам над 60 
А преди колекционирах и малки картички, ама от години не съм прибавяла към колекцията и сега са около 120
А преди колекционирах и малки картички, ама от години не съм прибавяла към колекцията и сега са около 120
Love, life, meaning ...
OVER
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Аз какво ли не съм колекционирала като малка.. стикери, листчета, картинки от дъвки, марки, календарчета, картички, кърпички, имаше едни динозаври в яйца, кученца пъпи (или нещо подобно), кутийки от кибрит, обелки от дъвки, капачки от бира, коркови тапи, обици, по едно време си колекционирах индиански думи.. за това се сещам в момента. Сега колекционирам всякакви неща които ми навяват приятни спомени, ама това не знам дали може да се нарече колекция в истинския смисъл на думата...
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
- charming
- Драскач
- Курс: завършил