Оценки от предварителен изпит по история.
- vasileva_n
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: Оценки от предварителен изпит по история.
Ей аз доколкото разбрах има една пълна 6 ца
или съм в грешка?
"За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина."
- nonsense
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Това трябваше да влезе в ЗАКЛЮЧЕНИЕТО!!!Последица е ,да!Joker написа:Винаги могат да възникнат! Например, детронацията на султана от май 1876 г., организирна от бандата на Мидхат паша, дали е последица от Априлското въстание или е резултат от вътрешнополитическото развитие на империята... Ти как мислиш, а?
"Талантът винаги боде бездарниците в очите!"
Петър Георгиев
Петър Георгиев
- ТΞD
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
В заключителната част - да, но чак в заключението аз не му намерих място, бях го сложил след реакцията на Великите сили и преди възникването на БЦБО и БЧН.

Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
Re: Оценки от предварителнен изпит по история.
аз цяла седм си повтарях Раина Княгиня и тя се падна.Аз писах за нея;)Кто отивах на изпит в Люлин,където спах,видях бял кон-и се падна Аспарух.Но6тта преди да излязат резулатите от изпита и познах с пълна то4ност!Как ви се струва?Faith написа:ахахах... Гео и на мене ми е любимец... и по пътя от Бургас до София все слънчогледи ми се привиждаха... пък и 10 дни по-рано бях ходила на концерта на Менсън и щеше да ми дойде идеално да пиша за "естетика на грозното", ама уви...explorer написа:На 14 юли е по литература. А за любимите ми автори - Ботев, Гео Милев (особено), Смирненски, мога да кажа и Далчев, ама с някои резерви. Смятам да съм подготвен така, че каквото и да се падне, да не съм изненадан
Въпреки че Йовков не ми дойде неочаквано, някак си бях решила, че ще се падне или Йовков или Гео... За редовния по история, предната вечер бях казала, че ще се падне или Крум или Симеон (падна се Крум)А и на предварителния, когато се падна БРЦК ми беше идеално, защото 1) бях разказвала тая тема на СИП-а по история, 2) точно тя ми се падна като контролна на курса по история и 3) имаше някаква сантиментална стойност, защото и майка ми с тая тема са я приели
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
sweety.girl написа:аз цяла седм си повтарях Раина Княгиня и тя се падна.Аз писах за нея;)Кто отивах на изпит, в Люлин,където спах,видях бял кон-и се падна Аспарух.Но6тта преди да излязат резулатите от изпита си сънувах оценката и познах с пълна то4ност!Как ви се струва?Faith написа:ахахах... Гео и на мене ми е любимец... и по пътя от Бургас до София все слънчогледи ми се привиждаха... пък и 10 дни по-рано бях ходила на концерта на Менсън и щеше да ми дойде идеално да пиша за "естетика на грозното", ама уви...explorer написа:На 14 юли е по литература. А за любимите ми автори - Ботев, Гео Милев (особено), Смирненски, мога да кажа и Далчев, ама с някои резерви. Смятам да съм подготвен така, че каквото и да се падне, да не съм изненадан
Въпреки че Йовков не ми дойде неочаквано, някак си бях решила, че ще се падне или Йовков или Гео... За редовния по история, предната вечер бях казала, че ще се падне или Крум или Симеон (падна се Крум)А и на предварителния, когато се падна БРЦК ми беше идеално, защото 1) бях разказвала тая тема на СИП-а по история, 2) точно тя ми се падна като контролна на курса по история и 3) имаше някаква сантиментална стойност, защото и майка ми с тая тема са я приели
- fly4o
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
Хващайте се с Деляна под ръка и към БТВ, за втори сезон на Ясновидциsweety.girl написа:аз цяла седм си повтарях Раина Княгиня и тя се падна.Аз писах за нея;)Кто отивах на изпит в Люлин,където спах,видях бял кон-и се падна Аспарух.Но6тта преди да излязат резулатите от изпита и познах с пълна то4ност!Как ви се струва?Faith написа:ахахах... Гео и на мене ми е любимец... и по пътя от Бургас до София все слънчогледи ми се привиждаха... пък и 10 дни по-рано бях ходила на концерта на Менсън и щеше да ми дойде идеално да пиша за "естетика на грозното", ама уви...explorer написа:На 14 юли е по литература. А за любимите ми автори - Ботев, Гео Милев (особено), Смирненски, мога да кажа и Далчев, ама с някои резерви. Смятам да съм подготвен така, че каквото и да се падне, да не съм изненадан
Правист,1ви курс,2ра група
I'm a believer
I'm a believer
- ТΞD
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
На мен единственият знак, който ми дойде свише, беше докато обядвах в деня преди изпита и случайно бях пуснал на Минута е много.
И там зададоха въпрос "Кой е главен апостол на 2 революционен окръг по времето на Априлското въстание 1876?"

Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
Аз в деня преди изпита като пътувах за София и виках на майка ми дано се падне Априлското, същото и казах и в деня на изпита пред университета. А сутринта в деня на изпита като станах се погледнах темата за Аспарух 
Don't think about the problem, think about the decision...
явно не е трябвало да се пише подробно за славяни и прабългари-сега се връщам от СУ, гледах си темата, една правописна грешка, една запетайка и една сбъркана година от увода; в рецензията пишеше, че пркалено обширно съм разгледала въпроса за славяни и прабългари, а преподавателят, който ми показа темата, отсече "с вашия почерк-не повече от 2 страници за тях, те трябва да присъстват само като увод"...макар че може би и те все още спорят трябвало ли е, или не, тъй като работата ми беше ходила на арбитър
и все пак, като чета във форума повечето хора с високи оценки не са писали много за тях, така че явно е смятано за отклонение; а иначе рецензиятя беше точно толкова-1 изречение
хайде сега, всички, които са писали малко за славяни и прабългари, да кажат как трябва да е формулирана темата, когато се пише подробно за тях, че да си знаем за другия изпит
хайде сега, всички, които са писали малко за славяни и прабългари, да кажат как трябва да е формулирана темата, когато се пише подробно за тях, че да си знаем за другия изпит
-
Хаджи Коста
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Аз имам 5.00 на изпита и писах по една страница за славяните и българите. Доволен съм от резултата при положение, че темата ми е 8 страници среден шрифт и при това със сбъркана година. Това някак си доказва, че не е важно обема на темата. Ще ми е интересно да разбера кой каква оценка има и колко страници е писал.tally.w написа:явно не е трябвало да се пише подробно за славяни и прабългари-сега се връщам от СУ, гледах си темата, една правописна грешка, една запетайка и една сбъркана година от увода; в рецензията пишеше, че пркалено обширно съм разгледала въпроса за славяни и прабългари, а преподавателят, който ми показа темата, отсече "с вашия почерк-не повече от 2 страници за тях, те трябва да присъстват само като увод"...макар че може би и те все още спорят трябвало ли е, или не, тъй като работата ми беше ходила на арбитъри все пак, като чета във форума повечето хора с високи оценки не са писали много за тях, така че явно е смятано за отклонение; а иначе рецензиятя беше точно толкова-1 изречение
Последно промяна от Хаджи Коста на 30 Май 2008, 16:09, променено общо 1 път.
-
Radi Tashev
- В началото бе словото
Брех 18 листа
! Машинописец ли си кво си ? Май бъркаш листове и страници ! Аз изписах 11 страници 28-30 реда на лист и имам 3.25
! Ти с 3 листа имаш 3 и недоволен 
-
Radi Tashev
- В началото бе словото
И аз така без майтап ! Ден преди испита преглеждах Априлско ! Преди да тръгна проверявах си химикалите и почнах да пиша за Априлското въстание ! Също така като се събудих сънумах , че имам 3.25 викам си айде нали става на обратно 5,23 ще имам ! Испита дойде писах доволен , весел и съня се реализира 3.25 ! Не си измислям споделих и със сестра ми ! Що не сънувам числата от тото-тоbobenceto написа:Аз в деня преди изпита като пътувах за София и виках на майка ми дано се падне Априлското, същото и казах и в деня на изпита пред университета. А сутринта в деня на изпита като станах се погледнах темата за Аспарух
- elektra_
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Като сте заприказвали за това и аз сънувах Априлско и дори го споделих в стаята с хората около мен преди да изтеглят темата,не е истина.Дори сутринта преди тръгнах прегледах точно тази тема.Но мен ме озадачава това че знака че имам пропуск беше поставен не където трябваше да пиша за причините за неуспеха,а след мнението на Великите сили,преди БЦБО и мисията на Драган Цанков и Марко Балабанов.Какво ли са имали впредвид?Може би БЧН и детронацията на султана,но тях в моята теме ги няма.А темите са от преподавател от СУ.Нищо не разбирам.Май и те не могат да се разберат по между си какво искат в тези теми.
Право, 1-ви поток, 4-та група
-
lovelysarah
- В началото бе словото
Аз имам 3,50 при 17 страници и меко казано съм в шок, след като изпаднах в криза и за малко да прибягна към самоубийиство сега вече ми е смешно. Как може на националния кръг на олимпиадата да имам 5.50 и сега дори не ми върши работа, защото в никой факултет на СУ не я признават..
Най-гадно ми стана,защото аз си знаех,че имам някакви фактологически грешки, а проверителите дори не са ги отркили, а са ме санкционирали за стил и неясно изказано мислене. Не,че се оправдавам или нещо, но на много места имах примерно изброени извори и написано примерно "и други" и други ми е подчертано,защото трябвало да се изброят при положение,че аз вече имам 5 реда написани само за 1 събитие, навсякъде вълнообразни черти и удивителни за стила и за написани брой на войници с цифри, а не с букви примерно или пък написах,че северите се задължават да пазят границата, която върви по Стара планина, а то било източните проходи по Стара планина и т.н.
Просто не знам какво ще правя, щом на най-лесната тема имам такава оценка,то на редовния със сигурност ще имам 2! 
Не се гипсирай! Да беше писала за Априлското въстание...