ГЕОГРАФИ къде сте?
-
dilar4eto19
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
ГЕОГРАФИ къде сте?
здравейте географи къде се изгубихте?айде ве4е да по4ваме а?
Ne ubivay nadejdata na horata!Moje bi tova e edinstvenoto ne6to,koeto pritejavat!!!
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
dilar4eto19
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
dilar4eto19
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
еее много специялни благодарности на как крематори
за разбирането!наистина съм зей4е-малко объркана се 4уствам но предполагам 4е утре 6те го преживея!и м/у др.Крематори страхотни снимки от сватбата има6!поздравявам те и аз с малко закъснение!! 
Ne ubivay nadejdata na horata!Moje bi tova e edinstvenoto ne6to,koeto pritejavat!!!
-
n_a_d_e_j_d_a
- В началото бе словото
ЗДРАВЕЙТЕ,ГЕОГРАФИ И ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА;) аз също съм зайче и все още ми е много интересно,но ....идват изпити и си представям какво ме чака....намусен чичко/лелка се появява незакусил и без дори да е пийнал първото си кафе започва да задава объркани въпроси и чака недвусмислени отговори
както и да е....вероятно за всички е било трудно началото,така че ....като мине първата ми сесия сигурно ще съм по-уверена:)
ами не ми остава нищо друго освен да ви пожелая успешна сесия и повечко усмихнати преподаватели:)
ами не ми остава нищо друго освен да ви пожелая успешна сесия и повечко усмихнати преподаватели:)
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Ми мерси...Записала ли си педагогика?n_a_d_e_j_d_a написа:ЗДРАВЕЙТЕ,ГЕОГРАФИ И ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА;) аз също съм зайче и все още ми е много интересно,но ....идват изпити и си представям какво ме чака....намусен чичко/лелка се появява незакусил и без дори да е пийнал първото си кафе започва да задава объркани въпроси и чака недвусмислени отговорикакто и да е....вероятно за всички е било трудно началото,така че ....като мине първата ми сесия сигурно ще съм по-уверена:)