Ти май още не можеш да преживееш, че изгониха Иван?Xenon написа:Само да не е този Тома, дето се прави на метъл, ама всъщност си е скрит чалгар
По темата: Тома шампион
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
Ти май още не можеш да преживееш, че изгониха Иван?Xenon написа:Само да не е този Тома, дето се прави на метъл, ама всъщност си е скрит чалгар

Отдавна вече спрях да гледам МА, щото фалшивото пеене не ме кефи.black_lady написа:Ти май още не можеш да преживееш, че изгониха Иван?Xenon написа:Само да не е този Тома, дето се прави на метъл, ама всъщност си е скрит чалгар![]()
По темата: Тома шампион

pi4 написа:ох крайно време е тоа тома да му бият шута

Тва все пак е състезание за певци,а не конкурс по красота,пич.Сори.pi4 написа:Какъв срам и позор-да оставят за финалисти най-грозните,явили се от цялата страна на кастингите.Що за плашипотарници?Егати "звездите".Тия за фани единия,удари другия,но все пак нора тряя да спечели.
моля????????????????????????????????????????????????/Търговецът на кристал написа:Бе ти ми дай Ясен да си ме плаши по домашному, пък нататък - кой каквото ще да приказва. Ако имаше повече мъже с неговата външност... ама няма, уви.

...щяха да ми паднат рязко акциите.Ако имаше повече мъже с неговата външност...
някой ден ако стана бизнесмен ще пусна мъже като мен на конвейер и тогава ще съм спокоен, защотоама няма, уви.