Ми аз съм толкова смотан че и да препиша няма да мога

Какъвто съм карък, ще ми се паднат точно на мен съвестни квестори, че да ме хванат и тройката да си загубя
Освен това бала ми с 3.20 на изпита е 18.93 за FMI и 17.33 за Физическия. Разбира се във ФМИ няма да вляза, но във физическия е още по интересно! Там някой с 2 на изпита, но 6 и 6 в дипломата, прави бал 18 и както една година приемаха с двойки, ще има такива с двойки които се класират пред мен и то с много, което е изключително брутално! Въобще една страшно голяма недомислица е да се взимат оценки от дипломата, а тов ас матурите е още по голяма недомислица. Точно затова мисля да се възползвам, ако не ме приемат никъде с математика, ще вляза с матура по биология, защото там имам 5.67 на ДЗИ и толкова и в дипломата и влизам от вуле, макар и някаква супер умряла специалност, независимо в кой ВУЗ. А сега на изпит по биология силно ме съмнява да изкарам повече от 2! Просто ми се налага да дръпна един студентски кредит и само заради това ще вляза: За да мога да си платя уроците по математика с него и евентуално като резултат от тях, другата година да вляза КН или поне Информатика и примерно да остане нещо за първата година поне. Пък вече от втората мисля да почвам да работя и да ги връщам, т.е. от 3-тата погледнато реално. Отделно мисля да се прехвърля биологията в нещо от сорта на микро биология или генно инжинерство и мисля след време да комбинирам двете неща и да се насоча някъде в сферата на нанотехнологиите, роботиката и въобще комбинирането на двете сфери. Освен ако не се наложи по някаква причина биологията да почака, защото там имам много повече да уча, а все пак няма да стане без да работя...
P.S. Ако имах пари можех да започна с това още на 15! Вместо да започна да работя от 14... Но такъв е живота... В крайна смнетка като за начало мога да се примиря и с директно влизане във ФМИ, каквато и да е специалност, след което прехвърляне поне в информатика и отново ще се наложи биологията да почака...
P.S.S. Някой да знае как точно седят нещата със студентските кредити и има ли ги още тези екстри, а и ако случайно има някакви субсидии или каквото и да било, за кандидатстуденти!!!