КСК 2008 - математика

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Re: КСК 2008 - математика

Мнение от Бeтон »

wolfstyle написа:мен това 3.50 май за никъде не ме оправя :? :cry:
За никъде, пич. Такова е положението.

Гледах статистиката, смятах стандартно отклонение, първи квартил, медиана, трети квартил, извадъчно средно, поправена дисперсия, непоправена дисперсия... :lol: :lol: :lol:

Шегата настрана.

При тези резултати си мисля, че 4,30 едва стига за ръба. Вземам предвид, че не всички искат СУ, ама си мисля, че оценки до 4,20 са все едно нищо.

Нормално. Пак ще си кажа какви бяха задачките с риск да ми се нахвърлите, но ето ги резултатите. Да, един има пълно 6, но за мен другите 17 просто нещо не са доизпипали (я не им е обърнато повече внимание, я от напрежение, все пак е изпит), не че нямат потенциал и не са умни деца.

18 човека с над 5.50 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Изображение
Аватар
Xelian
От дъжд на вятър
Специалност: СУ - СИ
Обратна връзка:

Мнение от Xelian »

Тази година СУ ще ни е през крив макарон ама запушен в единия край.Бетон е праве човека напълно за хората от 5.5 до 5.99.Сядаме и след матурите започваме яко учене.
ПП Между другото в СУ със спонсорство влиза ли се?
Изображение
Аватар
sto_yan
От дъжд на вятър
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от sto_yan »

Бeтон написа:
18 човека с над 5.50 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Малко по-малко трбва да са ..след като 10 момчета са с над 5.50 и 7 момичета имат над 5.30 :)
viper
В началото бе словото

Мнение от viper »

Sla-Mori написа:Има два много важни фактора-с каква трудност ще са редовните изпити, т.е. какви оценки тепърва ще се изкарат и още по-важно-дали си момче или момиче. Миналата година, на последно класиране при пълна диплома се е влизало в Софтуерно инженерство примерно с 4.40, само че при момичетата. При момчетата с доста повече. Просто огледай минималните балове на сайта на СУ, извади от тях 12 (което са двете шестици от дипломата) и дели на 3. Но както казах, още е твърде рано да преценяваш с каква оценка какво ще влезеш. Според мен ще направят като миналата година и редовният ще е много по-лесен от предварителния ;)
Аз съм проучил доста добре нещата, но все пак мерси за наставленията. В смисъл видял съм баловете за миналите 5 години и съм си направил една груба сметка - Според мен тази година балът за Фми ще бъде малко по нисък от миналогодишния, например СИ( тва което аз искам ) ще е около 27. Моят бал е 25,20 което би трябвало да стигне за Информатика или Информационни системи в най-добър случай...

И да с мъжете се боря...

Това което ви питам е какво е вашето мнение ако ще и да се оповава на гледане на боб...
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика

Мнение от FMI »

anni написа:Съмнява ме някой тук да го интересува 40то училище, да му се четат неграмотно написани (и дълги..) постове по други странични теми или да се обижда от мини-Хитлер.
Аз проверявам темата и форума за информация относно изпитите и съм убиден от не-грамотни писаниа. Не ми се четат цели страници глупости само за да видя дали няма нещо по темата.

П.П. FMI, коментара ти за расизма е доста...расистки. Ти си 'бял' и затова не ти пука. Расизъм срещу белите е невъзможен? Защото сме 'висша раса'? А бебетата с мустаци били зли...
Methuselah написа:1) Стига си се оплаквал, че училището ти на нищо не те е научило, готованко!!!
Хайде кажи кое е това толкова ужасно училище.
...
Който го интересува съм му отговорил, теб като не те инстересува не чети този пост в който очевАдно съм посветил само на това!

ХАХА, РАСИЗМА КЪМ БЕЛИТЕ Е НАЙ ГОЛЯМ! Но защо по дяволите трябва да ми пука. Харесвам и мулатки и азиатки :) Обаче на циганите дават социални помощи а на мен не, кой е дискриминирания?! Не смятам обаче да задълбавам в тази тема, тъйкато няма нищо общо. Само мога да те уверя че точно аз определено не съм расист.

Колкото до бебето - мустаците му бяха най-малкия проблем!!! Написал съм ти филма който да гледаш за да разбереш за какво говоря.

P.S. Не мисля че тук, точно аз пиша най неграмотно. Ясно че проблема идва от обема. Но това че ти си неграмотен и ти е трудно четенето, не е мой проблем всъщност!
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Gemini
В началото бе словото

Мнение от Gemini »

FMI, колко имаш на изпита?
Gemini
В началото бе словото

Мнение от Gemini »

Sla-Mori написа:
Gemini написа: Това със стъкленото кълбо, на кафето или на боба го видя? Кажи точно, щото има голямо значение!! :lol:
Би ли ми споделил точно какво твърдение съм изказала, за да заслужа иронията ти? Единствено едно предположение на база минали години направих. Но нищо, важно е да сме оригинални и забавни в нета.
Съжелявам, ако съм те засегнал. Пожелавам успех на всички хора с амбиции като теб. Ще ти дам един съвет- не вземай всичко много навътре, има си още 2 изпита. Аз познавам хора, които на Редовния са качкали с по 2 единици оцеките от предварителен...
Като излизах от ХФ, бодигардът ми вика : "Юли ви чакам отново тука!!" Искаше ми се да не е прав ...
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Gemini написа:FMI, колко имаш на изпита?
3.20

Можеби съм единствения който се гордее с оценката си, защото очакванията ми преди да видя темата бяха нещо между 3 и 4, но по скоро към 3 и като видях темата се позачудих дали и 3 ще вържа. Сега вече мога да се похваля че имам 3.20 със знания от 7-ми клас! И както каза @SwollenMembers, който за разлика от мен поне е граморен, какво ли щеше да бъде ако имах свястна учителка, а ако бях учил в свястно училище, а ако имах пари за уроци! Всъщност знам - нямаше да са 18, а 19 с над 5.50...

Това което не разбирам е как тези с уроците и МГ-тата имат слаби оценки?! Тук нещо много яко куца теорията на @Бетон, за лесния изпит! А колкото до левчето, нещо съм пропуснал мрънкането му, но честно казано, въпреки че съм доста беден и не е разумно да давам този един лев, все пак го дадох, нищо че докато се прибера задачите ще ги има и в нет-а :) Освен това видях че още хора дадоха. Поне в БФ...
Nona написа:
nemessis написа: Отвращаващо...
Напълно прав/а си. Аз съм най-отвращаващото същество, което познавам. С някакви болни амбиции . . . Направо не мога да се понасям повече. Накрая ша стана някакво тъпо емо и ша си прережа вените (тъпите емота да не се обиждат (а да потърсят психиатър (примерно))).

@sto_yan Браво! :)
Е тази мацка ме кефи отвсякъде. Найвече че не се връзва на долната завист на некадърниците.

Аз лично не мога да и завиждам, мога само да и се възхищавам :)

Gemini
В началото бе словото

Мнение от Gemini »

Бeтон написа:
За никъде, пич. Такова е положението.

При тези резултати си мисля, че 4,30 едва стига за ръба. Вземам предвид, че не всички искат СУ, ама си мисля, че оценки до 4,20 са все едно нищо.
Според минималните балове от 2007 за Приложна Математика на 3-то класиране е 20,65! Еми това значи примерно, ако имаш 6-ци балообразиващи ти стига и 2,88 да те приемат, което по принцип не е оценка.
Бетон, това го казвам само защото с тези неща, които ги пишеш още повече ще ни отчаеш. Аз иначе сметки не правя за себе си, като видях как се преписва на поразия и квесторите стоят и зяпат в 1 точка ...
Gemini
В началото бе словото

Мнение от Gemini »

FMI, аз те уважавам за това, че имаш позиция и си я защитаваш! За уроците не знам, ще ти кажа само, че и аз бях тръгнал ва уроци, но не ми хареса начина на работа! И спрях! Сам се подготвях за изпита! За юли пак ще се готвя сам!
Бетона според мен си е земен човек, който просто е отчаян от нашата деградация на набор 89. Той ще каже наистина своето мнение, аз само така мисля! Всеки който познавам от ФМИ ми каза след изпита, че темата ни е била лесна.
Аз ти пожелавам да те приемат във ФМИ искрено.
На момичето с 5,30 Нона, мога да кажа само Юни да ходи на море, задачите да ги остави у тях ... :)
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Ми аз съм толкова смотан че и да препиша няма да мога :) Какъвто съм карък, ще ми се паднат точно на мен съвестни квестори, че да ме хванат и тройката да си загубя :)

Освен това бала ми с 3.20 на изпита е 18.93 за FMI и 17.33 за Физическия. Разбира се във ФМИ няма да вляза, но във физическия е още по интересно! Там някой с 2 на изпита, но 6 и 6 в дипломата, прави бал 18 и както една година приемаха с двойки, ще има такива с двойки които се класират пред мен и то с много, което е изключително брутално! Въобще една страшно голяма недомислица е да се взимат оценки от дипломата, а тов ас матурите е още по голяма недомислица. Точно затова мисля да се възползвам, ако не ме приемат никъде с математика, ще вляза с матура по биология, защото там имам 5.67 на ДЗИ и толкова и в дипломата и влизам от вуле, макар и някаква супер умряла специалност, независимо в кой ВУЗ. А сега на изпит по биология силно ме съмнява да изкарам повече от 2! Просто ми се налага да дръпна един студентски кредит и само заради това ще вляза: За да мога да си платя уроците по математика с него и евентуално като резултат от тях, другата година да вляза КН или поне Информатика и примерно да остане нещо за първата година поне. Пък вече от втората мисля да почвам да работя и да ги връщам, т.е. от 3-тата погледнато реално. Отделно мисля да се прехвърля биологията в нещо от сорта на микро биология или генно инжинерство и мисля след време да комбинирам двете неща и да се насоча някъде в сферата на нанотехнологиите, роботиката и въобще комбинирането на двете сфери. Освен ако не се наложи по някаква причина биологията да почака, защото там имам много повече да уча, а все пак няма да стане без да работя...

P.S. Ако имах пари можех да започна с това още на 15! Вместо да започна да работя от 14... Но такъв е живота... В крайна смнетка като за начало мога да се примиря и с директно влизане във ФМИ, каквато и да е специалност, след което прехвърляне поне в информатика и отново ще се наложи биологията да почака...

P.S.S. Някой да знае как точно седят нещата със студентските кредити и има ли ги още тези екстри, а и ако случайно има някакви субсидии или каквото и да било, за кандидатстуденти!!!

Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

sto_yan написа:Малко по-малко трбва да са ..след като 10 момчета са с над 5.50 и 7 момичета имат над 5.30 :)
е аз видях 4 момичета, 13 момчета и супер отличника = 18 героя
http://uni-sofia.bg/students+bg/admissi ... h-prev.xls

ти къде си видял друго инфо?
FMI написа:3.20
Ти за това ли сееше псувни във форума, вилнееше и пускаше само чаршафи с ругатни към учителите си и всичко живо, което е било около тебе в средното.

Седни си и малко се качи над 7-ми клас. Иначе както виждаш, няма да стане нищо.
Изображение
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Gemini написа:FMI, аз те уважавам за това, че имаш позиция и си я защитаваш! За уроците не знам, ще ти кажа само, че и аз бях тръгнал ва уроци, но не ми хареса начина на работа! И спрях! Сам се подготвях за изпита! За юли пак ще се готвя сам!
Бетона според мен си е земен човек, който просто е отчаян от нашата деградация на набор 89. Той ще каже наистина своето мнение, аз само така мисля! Всеки който познавам от ФМИ ми каза след изпита, че темата ни е била лесна.
Аз ти пожелавам да те приемат във ФМИ искрено.
На момичето с 5,30 Нона, мога да кажа само Юни да ходи на море, задачите да ги остави у тях ... :)
Благодаря!

Да, както казваш ти, доста са измислени тези уроци и там не е лесно да попаднеш на кадърен учител!!! По-скоро ще ти загуби времето и ще ти прибере парите. Аз като гледам конспекта май трябва да дам четирицифрена сума за уроци... Затова ми се е завъдила една идея в главата: Да хвана да намеря някой който ми дава гаранция, т.е. ако имам под определена оценка не му плащам, ако имам над нея му плащам, ако имам 6.00 му плащам двойно. Нещо в този стил! Не че някой ще се навие, но в крайна сметка ако някой се навие, значи е кадърен учител, ако не значи си признава че е долен шарлатанин. Така че да видим чете ли този форум някой кадърен учител :) Чакам оферти!

Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Бeтон написа:
FMI написа:3.20
Ти за това ли сееше псувни във форума, вилнееше и пускаше само чаршафи с ругатни към учителите си и всичко живо, което е било около тебе в средното.

Седни си и малко се качи над 7-ми клас. Иначе както виждаш, няма да стане нищо.
Нямам пари! Какво ми предлагаш?!

Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

FMI написа:Чакам оферти!
Щях да приема офертата, ама имам сесия, брато. И след 5 дена е мат 1