ТУРИЗЪМ ;)

Подфорум към Геолого-географския факултет

Модератори: peterdi, Mushmul

Публикувай отговор
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Re: ТУРИЗЪМ ;)

Мнение от sientelo »

Колеги , някой случайно да има учебниците по Микро и Макроикономика на Узунов :roll:
Като птичка в небесата :)
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

Авееееее много умряло е тука бе... :x

аз специално ги нямам учебниците по макро и микро :(((((
Исках и друго да питам -какво става ако не отида на практиката с Бояджиев и Патарчанов? ссъс сигурност не всички са отишли предните години., е за тях тва нещо коства ли им -то изпита така или иначе е минал вече.... някви задачи ли ще даде за изпълнение?????а и защо ни записваше Бояджиев номерата на gsm-a / на тея с 6ци/ :?:
You're one in a million
You're once in a lifetime
Аватар
АРМЕНКА
Пишеща машина
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от АРМЕНКА »

Много наистина...отказах се да пиша в тази тема от сигурно година :?
Изображение
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм

Мнение от marrylin »

Колеги от горните курсове, кажете как протича изпитът по СИГБ. Тази женица, Милкова, леко ме плаши! :?
ГГФ и доц. Пенин!!! :notworthy:
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

visez написа:и защо ни записваше Бояджиев номерата на gsm-a / на тея с 6ци/ :?:
НЕ вдигайте на непознати номера... 8) :blackeye:
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

:lol: :lol: :lol: много ясно
You're one in a million
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

marrylin написа:Колеги от горните курсове, кажете как протича изпитът по СИГБ. Тази женица, Милкова, леко ме плаши! :?
Като каза СИГБ, я да питам аз как протича изпита по Бизнес-икономикс илил каквото е там при Узунов :arrow: този човек направо ме удивлява :lol:
Като птичка в небесата :)
castelo
Флъдзила

Мнение от castelo »

По СИГБ беше писмен с 3 елемента - карта на някой от 8-те региона, сравнение на 2 града и писане по някакъв въпрос от лекциите накратко. Вече може да ви е минал де, ама щом сте питали, аз да кажа :D При Узунов по макро и микро ние минахме с тест и почти всички имаме 6, но не бих се учудил, ако никога повече не пусне тест :lol:
А относно практиката с Бояджиев и Патарчанов - който не отиде, после му дават да изпълни някакво задание. С всички практики е така.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

ми аз съм от тези ,които не отидоха ,нямаше как , но тая обиколната беше Сууууууууууупер яка,особено на нашта група :) а тва изпълнение на задачи е във 2ри курс нали ? няма да го иска другата седмица примерно ? хахах :x :?
добре а по СИГБ скъса ли много ? като цяло много ли са високи критерийте? ти примерно колко имаш и на каква база я получи тая оценка ? хахах малко те затрупах ,а ? :) :oops:
You're one in a million
castelo
Флъдзила

Мнение от castelo »

Хаха не толкова :lol: Нека има приказка в темата :)
Заданията би трябвало септември-октомври да ги искат или дори чак тогава да ги дадат (така е за отсъствалите от тазгодишната ни практика). Освен ако не им хрумне друго на Бояджиев и Патарчанов. Те от присъствалите искаха отчет до няколко дни, а от отсъствалите май същото но до какъв срок не знам.
Не помня колко скъсани имаше по СИГБ. Аз на изпита през лятната сесия поради разни причини не отидох и се явих директно през септември и имам спомени примерно за около 10тина души заедно с мен или може би малко повече. Изкарах 6 :D Не мога да кажа, че критериите бяха супер високи да речем. Сякаш държаха доста на картата на региона. На другите въпроси и без това нямаше какво толкова да се разтяга - по 1 страница и толкова.
Изображение
Изображение
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

ехеее м,ерси много за разясненията. . .. мн тъпо са ги наблъскали ФГБ И СИГБ един до друг, предполагам,че тва си им е практика ..... :evil: :|
You're one in a million
castelo
Флъдзила

Мнение от castelo »

Аз всъщност и на ФГБ не отидох в редовната сесия :lol: :lol:
Изображение
Изображение
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

хахаха ти май си си харесал септември да ходиш на изпити :)то за мен ще се отиде , ама ми се ще да не отида и на другата :lol: :mrgreen:А иначе ФГБ е устен нали ? там как е? как изпитва Пенин и Сарафов/или е само Пенин . / ?
You're one in a million
castelo
Флъдзила

Мнение от castelo »

Ами за ФГБ пък се разболях и нямаше как. Устен е. Само Пенин беше при мен. Хубаво изпитва :D Понякога подсказва малко, подтиква те да се сетиш и т.н. Много е точен :D
Изображение
Изображение
Аватар
macrobiotic
В началото бе словото

Мнение от macrobiotic »

Ау, първата ни практика мина сууупер- доста изморителна де, но видяхме страшно интересни 'ебекти'(Перперикон, Беглик Таш, Голямата Косматка, Резовска река, Ропотамо и т.н. и т.н.) спахме на повече от прилични места и се забавлявахме до дупка. А и Пенин беше много мил (дано да е така и на изпита). Ааайде ГГФ-то :D
А вторатааа... не толкова. Умряхме си от жега, разхождахме се из някакви селца, спахме на отвратително място без (топла) вода и навсякъде обслужването беше повече от незадоволително- като се почне от гледащата така, сякаш съм я накарала да глътне 3- килограмовия ключодържател на стаята, рецепционистка и се стигне до нямащите- и- най-малка- представа- какво-и- как- да- вършат сервитьори от Гулянци.
Е, имаше и готини преживявания в Джубокс (дискотеката в Свищов) и на корабчето по ДунавА. Въпреки че вечеряхме от пластамсови чиниики, сякаш сме на Задушница и пускаха музика отпреди две години, като цяло си прекарахме добре, гледайки залеза над реката и танцувайки на ретро и чалга :bounce:
На предишната практика смятах, че Патарчанов е лошото момче в отбора, но на последната важеше 'строги са доцентите, а забавлението- от асистентите', както написа в лирическо отклонение една колежка :)
Dum spiro, spero
Публикувай отговор

Обратно към “ГГФ”