Как се чувствате след предварителния по история? :)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
Re: Как се чувствате след предварителния по история? :)
и аз 6е наблягам на литература:)ама след 15тина дни съм на изпит ж Пловдив;)но мн си харесвам оценката 
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
Първо местата за право са достатъчно.По 110 за момчета и по толкова за момичета. Ако имате над 5.00 по история сядайте да учите по литература и забравете исорията.Над 5.00 100% ви вкарва в право. Когато кандидатсвах изкарах 5.13 и 3.75 по литература и влязох на 28 място от 100 момчета.Така че дерзайте за литературата.Там поне над 3.00 ви урежда, ако имате висока оценка по история.Мой съученик изкара 3.00 литература и 5.00 история и влезе на 47 място.
Успех на всички бъдещи колеги!!!!!!!!!!!
Успех на всички бъдещи колеги!!!!!!!!!!!
-
Radi Tashev
- В началото бе словото
Слити Гърл ще се видим в ПУ хаха ! Яд ме е само , че не отидох в УНСС там щях да изкарам висока оценка , тестовете ги мога но СУ , СУ и кво синдрома Лаул
. Просто не съм свикнал да пиша бързо , и това ще го напраим 11 страници от началото до края писане 28-30 реда на страница не са достатъчни , ако бяха пет часа
повече ! Другият тираж 
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
6e се видим!4акам го с нетърпение!каквато и да е темата там-не ми пука особено!а колкото до УНСС-АЗ ПЪК СЪМ МН ЗЛЕ НА ТЕСТОВЕ!Темите са моята специалностRadi Tashev написа:Слити Гърл ще се видим в ПУ хаха ! Яд ме е само , че не отидох в УНСС там щях да изкарам висока оценка , тестовете ги мога но СУ , СУ и кво синдрома Лаул![]()
. Просто не съм свикнал да пиша бързо , и това ще го напраим 11 страници от началото до края писане 28-30 реда на страница не са достатъчни , ако бяха пет часа
повече ! Другият тираж
уф, 5,00 :/ не е истина.
Смятам, че малко преиграват някои вече...
Айде стига- две 5-ци и нагоре ви стигат за каквато и да е специалност според мен, стига сте изчислявали, а се гответе по литература сега!
Искам да попитам някой вече идентифицира ли се? До кога е срокът и какво точно представлява тази процедура?

Искам да попитам някой вече идентифицира ли се? До кога е срокът и какво точно представлява тази процедура?
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
за мом4е или за моми4е?B_s_f_p написа:уф, 5,00 :/ не е истина.
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
ох,нз!и аз тожа се 4удя!не е ли само ако има6 възражения?inna написа:Смятам, че малко преиграват някои вече...Айде стига- две 5-ци и нагоре ви стигат за каквато и да е специалност според мен, стига сте изчислявали, а се гответе по литература сега!
![]()
Искам да попитам някой вече идентифицира ли се? До кога е срокът и какво точно представлява тази процедура?![]()
Ами ето това пише сега: http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... dentif.doc
Идентифицирането започва от утре и свършва в петък...Доколкото разбирам е за всички, не само за недоволните от оценка
Идентифицирането започва от утре и свършва в петък...Доколкото разбирам е за всички, не само за недоволните от оценка
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
аиде някои,които е от Сф да отиде в университета и да пита дали е нужно да се идва ли4но за някакво потвърждение,в какви срокове и какво др е необходимо да се направи!pls,хора!някои да направи това!вс 6те сме му мн благодарни 
-
Radi Tashev
- В началото бе словото
Мен проблема ми е в писанетоsweety.girl написа:6e се видим!4акам го с нетърпение!каквато и да е темата там-не ми пука особено!а колкото до УНСС-АЗ ПЪК СЪМ МН ЗЛЕ НА ТЕСТОВЕ!Темите са моята специалностRadi Tashev написа:Слити Гърл ще се видим в ПУ хаха ! Яд ме е само , че не отидох в УНСС там щях да изкарам висока оценка , тестовете ги мога но СУ , СУ и кво синдрома Лаул![]()
повече ! Другият тираж
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
ама вижте какво пи6е " Достъп до залите за идентифициране на писмените работите имат само оценителите, даващи разяснения и кандидат-студентът, писал работата." т.е за тези,които искат разяснение,т.е. тези,които имат някакви претенции.аз така го разбирам,нз...ве4е се обърках тотално...
-
Radi Tashev
- В началото бе словото
А при изгубен входящ номер какво се праи ? Аз и на изпита бях без входящия незнам сега как ще ми се извърши идентито
Пък и до София като не ми се ходи повече.....
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
абе стига бе хора!не е нужно!това не е ли като има6 възражения?!Radi Tashev написа:А при изгубен входящ номер какво се праи ? Аз и на изпита бях без входящия незнам сега как ще ми се извърши идентитоПък и до София като не ми се ходи повече.....
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
някои да каже каква е тая работа с идентифицирането-какво е това?за кого се отнася?за вс ли?моля за инфо!и тези,които са от Сф да проверят и д кажат,pls!