Как се чувствате след предварителния по история? :)

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
sweety.girl
Пишете, о, братя

Re: Как се чувствате след предварителния по история? :)

Мнение от sweety.girl »

и аз 6е наблягам на литература:)ама след 15тина дни съм на изпит ж Пловдив;)но мн си харесвам оценката :lol:
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика
Курс: втори

Мнение от proUSA »

Първо местата за право са достатъчно.По 110 за момчета и по толкова за момичета. Ако имате над 5.00 по история сядайте да учите по литература и забравете исорията.Над 5.00 100% ви вкарва в право. Когато кандидатсвах изкарах 5.13 и 3.75 по литература и влязох на 28 място от 100 момчета.Така че дерзайте за литературата.Там поне над 3.00 ви урежда, ако имате висока оценка по история.Мой съученик изкара 3.00 литература и 5.00 история и влезе на 47 място.
Успех на всички бъдещи колеги!!!!!!!!!!!
Radi Tashev
В началото бе словото

Мнение от Radi Tashev »

Слити Гърл ще се видим в ПУ хаха ! Яд ме е само , че не отидох в УНСС там щях да изкарам висока оценка , тестовете ги мога но СУ , СУ и кво синдрома Лаул :o :shock: . Просто не съм свикнал да пиша бързо , и това ще го напраим 11 страници от началото до края писане 28-30 реда на страница не са достатъчни , ако бяха пет часа :| повече ! Другият тираж :(
Аватар
sweety.girl
Пишете, о, братя

Мнение от sweety.girl »

Radi Tashev написа:Слити Гърл ще се видим в ПУ хаха ! Яд ме е само , че не отидох в УНСС там щях да изкарам висока оценка , тестовете ги мога но СУ , СУ и кво синдрома Лаул :o :shock: . Просто не съм свикнал да пиша бързо , и това ще го напраим 11 страници от началото до края писане 28-30 реда на страница не са достатъчни , ако бяха пет часа :| повече ! Другият тираж :(
6e се видим!4акам го с нетърпение!каквато и да е темата там-не ми пука особено!а колкото до УНСС-АЗ ПЪК СЪМ МН ЗЛЕ НА ТЕСТОВЕ!Темите са моята специалност :lol:
B_s_f_p
В началото бе словото

Мнение от B_s_f_p »

уф, 5,00 :/ не е истина.
inna
От дъжд на вятър

Мнение от inna »

Смятам, че малко преиграват някои вече... :wink: Айде стига- две 5-ци и нагоре ви стигат за каквато и да е специалност според мен, стига сте изчислявали, а се гответе по литература сега! :)

Искам да попитам някой вече идентифицира ли се? До кога е срокът и какво точно представлява тази процедура? :oops:
:roll:
Аватар
sweety.girl
Пишете, о, братя

Мнение от sweety.girl »

B_s_f_p написа:уф, 5,00 :/ не е истина.
за мом4е или за моми4е?
Аватар
sweety.girl
Пишете, о, братя

Мнение от sweety.girl »

inna написа:Смятам, че малко преиграват някои вече... :wink: Айде стига- две 5-ци и нагоре ви стигат за каквато и да е специалност според мен, стига сте изчислявали, а се гответе по литература сега! :)

Искам да попитам някой вече идентифицира ли се? До кога е срокът и какво точно представлява тази процедура? :oops:
:roll:
ох,нз!и аз тожа се 4удя!не е ли само ако има6 възражения?
inna
От дъжд на вятър

Мнение от inna »

Ами ето това пише сега: http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... dentif.doc

Идентифицирането започва от утре и свършва в петък...Доколкото разбирам е за всички, не само за недоволните от оценка :roll:
Аватар
sweety.girl
Пишете, о, братя

Мнение от sweety.girl »

аиде някои,които е от Сф да отиде в университета и да пита дали е нужно да се идва ли4но за някакво потвърждение,в какви срокове и какво др е необходимо да се направи!pls,хора!някои да направи това!вс 6те сме му мн благодарни :P
Radi Tashev
В началото бе словото

Мнение от Radi Tashev »

sweety.girl написа:
Radi Tashev написа:Слити Гърл ще се видим в ПУ хаха ! Яд ме е само , че не отидох в УНСС там щях да изкарам висока оценка , тестовете ги мога но СУ , СУ и кво синдрома Лаул :o :shock: . Просто не съм свикнал да пиша бързо , и това ще го напраим 11 страници от началото до края писане 28-30 реда на страница не са достатъчни , ако бяха пет часа :| повече ! Другият тираж :(
6e се видим!4акам го с нетърпение!каквато и да е темата там-не ми пука особено!а колкото до УНСС-АЗ ПЪК СЪМ МН ЗЛЕ НА ТЕСТОВЕ!Темите са моята специалност :lol:
Мен проблема ми е в писането :( ! Имам предвид бързината грешки иначе уж не допускам ! Сега само яко пиша . Лошото е , че си загубих 15 дена в чакане на добра оценка и се отпуснах и го ударих на живот ! Ако се въведе устен испит ще е много яко :roll: ама няма кой да се занимава да изслуша толкова народ ! От друга страна хем ще се проверят комуникативните способности на кандидатите , хем няма да има преписвания :wink:
Аватар
sweety.girl
Пишете, о, братя

Мнение от sweety.girl »

ама вижте какво пи6е " Достъп до залите за идентифициране на писмените работите имат само оценителите, даващи разяснения и кандидат-студентът, писал работата." т.е за тези,които искат разяснение,т.е. тези,които имат някакви претенции.аз така го разбирам,нз...ве4е се обърках тотално...
Radi Tashev
В началото бе словото

Мнение от Radi Tashev »

А при изгубен входящ номер какво се праи ? Аз и на изпита бях без входящия незнам сега как ще ми се извърши идентито :) Пък и до София като не ми се ходи повече.....
Аватар
sweety.girl
Пишете, о, братя

Мнение от sweety.girl »

Radi Tashev написа:А при изгубен входящ номер какво се праи ? Аз и на изпита бях без входящия незнам сега как ще ми се извърши идентито :) Пък и до София като не ми се ходи повече.....
абе стига бе хора!не е нужно!това не е ли като има6 възражения?!
Аватар
sweety.girl
Пишете, о, братя

Мнение от sweety.girl »

някои да каже каква е тая работа с идентифицирането-какво е това?за кого се отнася?за вс ли?моля за инфо!и тези,които са от Сф да проверят и д кажат,pls! :bounce:
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”