Два въпроса

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Мари
В началото бе словото

Re: Два въпроса

Мнение от Мари »

Пише само да го носиш на изпита, но като се има предвид, че мина, едва ли ще ти трябва.
Flicker
В началото бе словото

Мнение от Flicker »

Точно колкото очаквах - 4.50 ;) Дали имам някакви шансове да вляза право(р) с тази оценка при положение, че дипломата ми е пълно 6? Ще видим колко ще изкарам на матурата ;)
Аватар
TsarBoris
В началото бе словото

Мнение от TsarBoris »

Flicker написа:Точно колкото очаквах - 4.50 ;) Дали имам някакви шансове да вляза право(р) с тази оценка при положение, че дипломата ми е пълно 6? Ще видим колко ще изкарам на матурата ;)
Доколкото знам в Юридическия факултет не признават матурите и няма значение какъв е резултатът,стига да не е 2.Поправете ме ако греша.
Flicker
В началото бе словото

Мнение от Flicker »

Аз пък разбрах, че оценката от матурата по БЕЛ се събира с тези по БЕЛ в от четирите години в дипломата и така се формира средноаритметична оценка :) Е, възможно ли е изобщо за ник'ъв х*й да не я е*ават матурата? Просто ей така, да не е 2?
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”