10 неща, които мразя у теб
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: 10 неща, които мразя у теб
Тогава защо си с него, а не потърсиш по-"изтънчен" човек?

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Съвсем по темата, съвсем, напълно по темата. Това е от филма "10 неща, които мразя у теб" и замества всичко, което аз бих написала тук с много по-объркани думи.
"I hate the way you talk to me,
and the way you cut your hair.
I hate the way you drive my car,
I hate it when you stare.
I hate your big dumb combat boots
and the way you read my mind.
I hate you so much it makes me sick,
it even makes me rhyme.
I hate the way you’re always right,
I hate it when you lie.
I hate it when you make me laugh,
even worse when you make me cry.
I hate it when you’re not around,
and the fact that you didn’t call.
But mostly I hate the way I don’t hate you,
not even close…
not even a little bit…
not even at all."
Не знам, може и някой да го е пуснал в предните страници, не съм чела темата. Ако е така, извинявам се, просто е fu**in' good.
"I hate the way you talk to me,
and the way you cut your hair.
I hate the way you drive my car,
I hate it when you stare.
I hate your big dumb combat boots
and the way you read my mind.
I hate you so much it makes me sick,
it even makes me rhyme.
I hate the way you’re always right,
I hate it when you lie.
I hate it when you make me laugh,
even worse when you make me cry.
I hate it when you’re not around,
and the fact that you didn’t call.
But mostly I hate the way I don’t hate you,
not even close…
not even a little bit…
not even at all."
Не знам, може и някой да го е пуснал в предните страници, не съм чела темата. Ако е така, извинявам се, просто е fu**in' good.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
както се пее в една песен, баш по темата:
Now i'm cleaning the floor, my beat is correct!
В смисъл 10 неща ако излислим... хора то и 1 стига за да разкарате някого...
Now i'm cleaning the floor, my beat is correct!
В смисъл 10 неща ако излислим... хора то и 1 стига за да разкарате някого...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
А когато и 10 не стигат, защото всичко, освен тези 10+, е абсолютно перфектно? ТЪрпим, или...?
Ениуей, блея си.
А Кристо пак е във фаза.
Ениуей, блея си.
А Кристо пак е във фаза.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
и после пънкарите не важели.I hate myself for loving you .
Can't break free from the the things that you do.
I wanna walk but I run back to you, that's why
I hate myself for loving you.
(х
Ненавиждам я, но я обичам...
"Как така?" - питаш.
Не знам, но чувствам така
и страдам...
Гай Валерий Катул
Ето ви плюсове и минуси
"Как така?" - питаш.
Не знам, но чувствам така
и страдам...
Гай Валерий Катул
Ето ви плюсове и минуси

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Кой ще ти търпи някаква откачена приятелка, дори и да има нещо перфектно. То верно аз все на свестни попадам, но да си кажа пък...Търговецът на кристал написа:А когато и 10 не стигат, защото всичко, освен тези 10+, е абсолютно перфектно? ТЪрпим, или...?
Ениуей, блея си.
А Кристо пак е във фаза.
Повечето момичета имат генетичен набор от вродени гадни черти, които ги получавате като подарък с взимането и' за гадже... нормата от 10 си я запълва всяка още с раждането си.
Тогава, защо искаме връзки, а не просто секс за популиране и толкова?
пс: каква фаза?
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Правиш се на лош.
Пък за чертите - не си прав. Точно тия дни ни обясняваха как мъжете и жените наистина мислят по тотално различен начин и няма смисъл да се опитват да се разберат едни други - важното е просто да се научат да се търпят. Което съвсем разби мечтите ми.
Но, разбираш ли, аз съм убедена, че съм много свестен човек. Въпросът е как да убедя околните, че тия 10 неща, които могат да ми намерят като кусури (а е трудно да се добутат до 10), всъщност са подробности от характера ми, които са адски чаровни и имат за цел да улеснят живота ми, дори когато другите смятат, че всъщност го утежняват. И не само как да ги убедя, ами и дали си струва да ги убеждавам изобщо.
Неслучайно винаги казвам, че искам да ме обичат заради това, което съм, а не въпреки него. Затова и позволявам на много хора да ме опознаят достатъчно добре, за да видят и "лошите" ми черти и да преценят дали ги кефят/устройват или не. Да няма после рекламации.
Освен това, понякога другите са виновни за лошите ми черти - ето, например, Кристо, ти постоянно провокираш логореята ми (или вербална диария, както ти се харесва).
Пък за чертите - не си прав. Точно тия дни ни обясняваха как мъжете и жените наистина мислят по тотално различен начин и няма смисъл да се опитват да се разберат едни други - важното е просто да се научат да се търпят. Което съвсем разби мечтите ми.
Но, разбираш ли, аз съм убедена, че съм много свестен човек. Въпросът е как да убедя околните, че тия 10 неща, които могат да ми намерят като кусури (а е трудно да се добутат до 10), всъщност са подробности от характера ми, които са адски чаровни и имат за цел да улеснят живота ми, дори когато другите смятат, че всъщност го утежняват. И не само как да ги убедя, ами и дали си струва да ги убеждавам изобщо.
Неслучайно винаги казвам, че искам да ме обичат заради това, което съм, а не въпреки него. Затова и позволявам на много хора да ме опознаят достатъчно добре, за да видят и "лошите" ми черти и да преценят дали ги кефят/устройват или не. Да няма после рекламации.
Освен това, понякога другите са виновни за лошите ми черти - ето, например, Кристо, ти постоянно провокираш логореята ми (или вербална диария, както ти се харесва).
В края на ноември
В края на ноември
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Търговец... абе не знам името ти, пък и Търговец ми звучи яко обръщение...
Та, Търг виж ся. Аз винаги се стремя да провокирам хората да диарират мислите си по форуми, скайпове, кюта или най-малкото вербално. Радвам се, че си се поддала на "Световната мания да отговаряме на Кристо с дълги постове" ех...
Та - това, че ти се мислиш за свестен човек е не-съвсем-точно. По-скоро ще се съглася, че си свясна жена. Но като имаш дразнещи елементи по матрицата си, я ми обясни, как целия свят да не ги вижда. То верно проблема може да не е в теб, а в света. И че си права, че те са чаровни и човек трябва да ги разбере. Но... ти защо не ги демонстрираш като добри черти по принцип, а си им викаш "гадни черти" и другите да се оправят. Ето аз например - твърдя, че не съм перфектен, но пък казвам, че нямам гадни черти. Които иска да дойде да доказва...
А пък ако евентуално гадже има лоши черти, проблема става ОБЩ. И се решава с преговори и съвместна дейност. Примерно с компромиси.
И не се правя на лош, просто всички се правят на твърде добри...
Та, Търг виж ся. Аз винаги се стремя да провокирам хората да диарират мислите си по форуми, скайпове, кюта или най-малкото вербално. Радвам се, че си се поддала на "Световната мания да отговаряме на Кристо с дълги постове" ех...
Та - това, че ти се мислиш за свестен човек е не-съвсем-точно. По-скоро ще се съглася, че си свясна жена. Но като имаш дразнещи елементи по матрицата си, я ми обясни, как целия свят да не ги вижда. То верно проблема може да не е в теб, а в света. И че си права, че те са чаровни и човек трябва да ги разбере. Но... ти защо не ги демонстрираш като добри черти по принцип, а си им викаш "гадни черти" и другите да се оправят. Ето аз например - твърдя, че не съм перфектен, но пък казвам, че нямам гадни черти. Които иска да дойде да доказва...
А пък ако евентуално гадже има лоши черти, проблема става ОБЩ. И се решава с преговори и съвместна дейност. Примерно с компромиси.
И не се правя на лош, просто всички се правят на твърде добри...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Адски си прав - викам им "гадни", защото маса народ се опитва да ми обясни как мотането сутрин по около 2 часа от момента на събуждане до момента на излизане от дома било адски изнервящо. А на мен си ми е така добре и stress free, че никога не бих го възприела като кофти черта, ако другите не ми разправяха, че е такава.
Нещо от сорта, разбра ме.
P.S. Ели(ца) се казвам, но ти си човекът, прекръстил ме най-много пъти в тоя форум, тъй че ми викай както намериш за добре, трудно ще ме изненадаш.
P.P.S. Това с компромисите е така, но пак изпадаме в обговаряне на идеални типове. Има неща, с които компромис се прави трудно, да не кажа невъзможно - особено когато говорим за сериозно разминаване в ценностните системи на двамата. Но си прав, че когато нещо е идентифицирано като проблем от поне единия, трябва да се говори по него, да не стане любимата ми ситуация - всичко е идеално година и половина и когато се окаже, че има проблем, всички камъни са в моята градина, защото преди това е било премълчавано, премълчавано, насъбирано... И като се отприщи, та да се чуди човек аз дявол ли съм, що ли... Но това са лични драми и сериозна поука. Оттогава разсъждавам по гореописания начин.
Нещо от сорта, разбра ме.
P.S. Ели(ца) се казвам, но ти си човекът, прекръстил ме най-много пъти в тоя форум, тъй че ми викай както намериш за добре, трудно ще ме изненадаш.
P.P.S. Това с компромисите е така, но пак изпадаме в обговаряне на идеални типове. Има неща, с които компромис се прави трудно, да не кажа невъзможно - особено когато говорим за сериозно разминаване в ценностните системи на двамата. Но си прав, че когато нещо е идентифицирано като проблем от поне единия, трябва да се говори по него, да не стане любимата ми ситуация - всичко е идеално година и половина и когато се окаже, че има проблем, всички камъни са в моята градина, защото преди това е било премълчавано, премълчавано, насъбирано... И като се отприщи, та да се чуди човек аз дявол ли съм, що ли... Но това са лични драми и сериозна поука. Оттогава разсъждавам по гореописания начин.
В края на ноември
В края на ноември
-
Malka veshtica
- Драскач
Нещата в една връзка са много и много, и много сложни, май ще открия нова тема за мойте наблюдения по въпроса... Странни неща стават с мен, мисля, че шизо- (или цикло-)френясвам в любовно отношение (от 4 години така...). Абе ненормална работа, ама все ще й се види края, чак интересно ми става какъв ще е. Случвало ли ви се е да се чувствате така, както описах в "ДИЛЕММА"
Всички момета са шизофренясали яко за пред обществото. Иначе са доста праволинейни и скучни. Аз ги разкарвам като ги плесвам по задника - веднага стават 
"Ако свободата изобщо означава нещо, тя означава правото да казваш на хората онова, което те не искат да чуят." Оруел
- kRiss
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: БГ Филология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
... If ur lost - u can looK and u will find me... time afteR time...
Мразя това, което преживявам за трети път...
Мраз това, че всяка печалба е правопропорционална на загубата...
Мразя това, че ми липсвате... и че ми е толКова трудно... мразя хаосът, който създадохте...
Мразя те, защото имам нужда от време! А не ми го даваш...
Мразя това, което преживявам за трети път...
Мраз това, че всяка печалба е правопропорционална на загубата...
Мразя това, че ми липсвате... и че ми е толКова трудно... мразя хаосът, който създадохте...
Мразя те, защото имам нужда от време! А не ми го даваш...
Последно промяна от kRiss на 20 Яну 2009, 14:39, променено общо 1 път.
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
Направи го. Веднага. Албумът "Voyager" на Майк Олдфийлд е едно прекрасно начало, а ако не обичаш синтезаторна музика, "Годишните времена" на Вивалди или каквото и да е на Менделсон без недоразумението "Сватбен марш" (примерно "Шотландската симфония", ауууkRiss написа:Време е да се погрижа за "мене си"...

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Крис,
Само да ти кажа, че подобни манифести не водят до нищо хубаво. Гаранция. Вярно, явно не са породени от приятни емоции, ама се измъквай.
Мъже - бол. Сама го казваш.
Наистина трябва да ме хванат да давам уроци по непукизъм.
Песента, която си цитирала, обаче е чудесна. Айде поздрав и да спираш с глупостите, че бой...Confusion is nothing new.
Само да ти кажа, че подобни манифести не водят до нищо хубаво. Гаранция. Вярно, явно не са породени от приятни емоции, ама се измъквай.
Мъже - бол. Сама го казваш.
Наистина трябва да ме хванат да давам уроци по непукизъм.
Песента, която си цитирала, обаче е чудесна. Айде поздрав и да спираш с глупостите, че бой...Confusion is nothing new.
В края на ноември
В края на ноември