Ааа, не! Мастурбирането не е за всеки, има си майсторлък.THE_PARASITE написа:Любов без секс е по-добрият вариант според мен,защото може да се мастурбира,а заместител на любовта няма !!!
Какво предпочитате секс без любов или любов без секс?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- mecho
- Постоянно присъствие
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
http://jorik.blog.bg/
...............................
...............................
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Каквото сам си направиш, никой не може да ти направи, нали така Мечок?mecho написа:Ааа, не! Мастурбирането не е за всеки, има си майсторлък.THE_PARASITE написа:Любов без секс е по-добрият вариант според мен,защото може да се мастурбира,а заместител на любовта няма !!!
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
Това ми напомни за един интересен сайт: http://advancedmasturbation.com/mecho написа:Ааа, не! Мастурбирането не е за всеки, има си майсторлък.THE_PARASITE написа:Любов без секс е по-добрият вариант според мен,защото може да се мастурбира,а заместител на любовта няма !!!
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
uktc написа:Това ми напомни за един интересен сайт: http://advancedmasturbation.com/mecho написа:Ааа, не! Мастурбирането не е за всеки, има си майсторлък.THE_PARASITE написа:Любов без секс е по-добрият вариант според мен,защото може да се мастурбира,а заместител на любовта няма !!!
Определено темата се развива в положителна посока.
-
Malka veshtica
- Драскач
Re: Какво предпочитате секс без любов или любов без секс?
Честно казано мойта дилема е друга, по-глобална, но може би тръгва от тази: ходим години с моя приятел, но страстта вече отдавна е аут, появява се сууупер рядко, а и той не ми импонира на душевността, а оттам и в леглото, макар че е хич не е ощетен откъм "дарба";-І Та имам аз една паралелна тръпка, даже любов - от университетските години, но си я бях забранила още тогава (струваше ми се прекалено добър за мен). Но впоследствие го "влюбих" в себе си - осъзнато или не, аз също хлътнах съвсем и така ги заплетохме едни... траещи с години. Обаче по една или друга причина почти изцяло платонични - не че не ни се е искало друго де. Обаче чувства (любов), и то истински и непроменящи се с времето има. Това е-исках да кажа, че секс може да си "набавиш" някак, докато истинска любов... В един даден момент е достатъчно да можете да си направите едно бебе де, това е по-същественото... Но дори и тук, ако има проблем, не би трябвало да скапе връзката.
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
За мен няма такъв вариант като "любов без секс". Човек си има нужди, секс трябва да се прави. Ако обичам някого, но той не иска да правим секс, аз ще правя секс с други хора... и накрая най-вероятно ще спра да го обичам.

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- renesanz
- Легендарен флуудър
аз пък не мога да обичам момче,с което не съм правила секс. също така не мога да обичам момче,с което секса не ми харесва. за мен любовта и секса са свързани.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
Какво предпочитам?....
Не предпочитам!
Не предпочитам!
- rachence
- Паисий
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Секс без любов предпочитам мн ясно 
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Тука, ако знаеш как се изложии....renesanz написа:аз пък не мога да обичам момче,с което не съм правила секс. също така не мога да обичам момче,с което секса не ми харесва. за мен любовта и секса са свързани.
- renesanz
- Легендарен флуудър
не,просто ти не си съгласен с мнението ми,което си е твой проблем
обичта към момче (приятел) и обичта към гадже са различни. тук става дума за втората.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
- Sasko™
- Паисий
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Обичаш ли ме или още не сме достигнали такава степен в нашето приятелство за приятелска обичrenesanz написа:не,просто ти не си съгласен с мнението ми,което си е твой проблемобичта към момче (приятел) и обичта към гадже са различни. тук става дума за втората.
What I've got you've got to give it to your mamma
What I've got you've got to give it to your pappa
What I've got you've got to give it to your daughter
- renesanz
- Легендарен флуудър
има време.... 
- FightForFreedom
- Паисий
Толкова тъжно... наистина ли не можеш? Какво ти липсва, че не можеш? Как разбра, че не можеш? Когато беше девствена не знаеше какво е да обичаш момче? ;( Един познат ми каза, че не знаел какво е да обичаш, а е на моя възраст, обаче го знам как зяпа някои момичета и прецених, че най-вероятно обръща прекалено много внимание на телесната част и не може да долови съществено различните чувства на обич. Не можеш да имаш всичко, но може би ако някой ден разбереш какво е усещането да нямаш нищо, то тогава ще започнеш да търсиш опора в нещо което нямаш- именно човек от плът и кръв, който обаче не е бил, не е и най-вероятно никога няма да бъде с теб...renesanz написа:аз пък не мога да обичам момче,с което не съм правила секс. също така не мога да обичам момче,с което секса не ми харесва. за мен любовта и секса са свързани.
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
- Sasko™
- Паисий
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Добре, като дойде този момент кажиrenesanz написа:има време....
What I've got you've got to give it to your mamma