Do you want to see how deep the rabbit hole goes, Alice?Violet написа:О, аз определено не търся идеален мъж. Пък и аз не си избирам кой да харесвам -- то просто се случва най-неочаквано и обикновено момчето е интересно и забавно. Естествено кефя се ако и двамата мислим едно и също по някои важни теми и тук-таме да имаме общи интереси... ЗАДЪЛЖИТЕЛНО обаче трябва да е непринуден и умен, не някой позьор. Също е важно все пак да му пука за мен. Та така... някакви такива пичове наоколо?
Идеалната половинка?!
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Дай снимка и шти кажаViolet написа:О, аз определено не търся идеален мъж. Пък и аз не си избирам кой да харесвам -- то просто се случва най-неочаквано и обикновено момчето е интересно и забавно. Естествено кефя се ако и двамата мислим едно и също по някои важни теми и тук-таме да имаме общи интереси... ЗАДЪЛЖИТЕЛНО обаче трябва да е непринуден и умен, не някой позьор. Също е важно все пак да му пука за мен. Та така... някакви такива пичове наоколо?
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Плазмодий написа:Дай снимка и шти кажаViolet написа:О, аз определено не търся идеален мъж. Пък и аз не си избирам кой да харесвам -- то просто се случва най-неочаквано и обикновено момчето е интересно и забавно. Естествено кефя се ако и двамата мислим едно и също по някои важни теми и тук-таме да имаме общи интереси... ЗАДЪЛЖИТЕЛНО обаче трябва да е непринуден и умен, не някой позьор. Също е важно все пак да му пука за мен. Та така... някакви такива пичове наоколо?
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
аз съм идеалната половинка
вече забърсана .
вече забърсана .
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
-
Malka veshtica
- Драскач
Re: Идеалната половинка?!
да си пасваме по разбирания, интереси, интелект, дори външно...
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
М?Valiamishe написа:дори външно...

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
А, моля ти се, аз бях 2 години с един, дето питаха дали не сме брат и сестра - трябва да ти кажа, че до нищо хубаво не доведе тая връзка.
Идеалната половинка е човекът, който те кара да се чувстваш истински щастлив, да знаеш, че с/заради него можеш да преобърнеш света и всеки път като го поглеждаш, да се чувстваш уютно, home, safe, да си казваш "Той е/Тя е". Нещо такова. И като всички идеални неща, си остават само на приказки, а ако случайно го/я срещнеш, се оказва, че или е зает/а, или умира, или се случва нещо друго, което те събужда от прекрасния сън. От което какво следва? Дали наистина е бил/а истинската половинка и някъде другаде те чака онази, най-истинската, или пък всеки получава по точно една половинка, която, ако изпусне поради някаква причина, означава, че ще трябва да се задоволи с четвъртинки и разни други дроби? Размишлявам си.
Идеалната половинка е човекът, който те кара да се чувстваш истински щастлив, да знаеш, че с/заради него можеш да преобърнеш света и всеки път като го поглеждаш, да се чувстваш уютно, home, safe, да си казваш "Той е/Тя е". Нещо такова. И като всички идеални неща, си остават само на приказки, а ако случайно го/я срещнеш, се оказва, че или е зает/а, или умира, или се случва нещо друго, което те събужда от прекрасния сън. От което какво следва? Дали наистина е бил/а истинската половинка и някъде другаде те чака онази, най-истинската, или пък всеки получава по точно една половинка, която, ако изпусне поради някаква причина, означава, че ще трябва да се задоволи с четвъртинки и разни други дроби? Размишлявам си.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Идеалната половинка?
Камел
. Няма смисъл да изброявам всичките му добродетели, защото са безкрайно много
.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- Amellie
- Постоянно присъствие
Търговецът на кристал написа: Идеалната половинка е човекът, който те кара да се чувстваш истински щастлив, да знаеш, че с/заради него можеш да преобърнеш света и всеки път като го поглеждаш, да се чувстваш уютно, home, safe, да си казваш "Той е/Тя е".
Търговец на кристал,
отново съм съгласна с теб.
Не вийте, псета, аз не съм видение,
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
- FightForFreedom
- Паисий
Идеалната половинка... хммм... всяка кола за над 300 000 лева е идеална половинка. Особено MB CL600 е много идеална за мен 
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Човек, който ме познава много, много добре, но въпреки това искрено ме обича - нищо повече 

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .