Не знам кой е, ама ми прилича на детенце... т.н. точно мой стилIce_Spirit написа:ам не,Дан не ми харесва особеноBety_ написа:Ах, това е Чък Бас от Gossip Girl.![]()
Agree.
Но и Дан не е лош.![]()
Красиви мъже
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Красиви мъже

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Levitt.Alex
- В началото бе словото
Чудя се, как много светсният ти приятел не те е бил досега?Blood Countess написа:![]()
ПП.Относно последното, напълно съм уверен, че много зоологически паркове биха наддавали за притежанието му.
Последно промяна от Levitt.Alex на 26 Май 2008, 23:25, променено общо 1 път.
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Аз пък се чудя как досега не ми е кипнало и не съм те напсувал пред целия форум.Levitt.Alex написа:Чудя се, как много светсният ти приятел не те е бил досега?Blood Countess написа:![]()
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Чакам да вдигнат офертитеLevitt.Alex написа:Чудя се, как много светсният ти приятел не те е бил досега?Blood Countess написа:![]()
ПП.Относно последното, напълно съм уверен, че много зоологически паркове биха наддавали за притежанието му.
Твоят свестен приятел бил ли те е скоро?
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Последният.Ice_Spirit написа:кой от двамата ти прилича на детенце,не разбрах?

- Methuselah
- Легендарен флуудър
Поздрав за теб с тениската ми xDblack_lady написа:Последният.Ice_Spirit написа:кой от двамата ти прилича на детенце,не разбрах?
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мерси, макар че имах предвид този:Methuselah написа:Поздрав за теб с тениската ми xDblack_lady написа:Последният.Ice_Spirit написа:кой от двамата ти прилича на детенце,не разбрах?

-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Изключително арогантното ти поведение те прави да изглеждаш малък в очите на почти целия форум. Вместо да изградиш контакти и да научиш нови неща от интелигентни форумци като Боромир, Търговецът на кристал, Алхимикът и още много други, ти демонтрираш деградивно незачитане на най - елементарни правила за добро поведение. Обиждаш изключително грубо приятелката ми без тя да те е придизвикала по никакъв начин, с което предопредели моето отношение към теб. Срещал съм много евреи, но такъв като теб не съм. Предлагам ти да се маргинализираш в собственото си "аз" и да се отдадеш на четене и повече социални контакти "лице в лице", защото със сегашното си държание не правиш нищо друго, освен да доказваш правотата на мнението на Макиавели, че на този свят "хората са изначално лоши и всеки, който твори законите, трябва да се съобразява с този факт". Аз не съм съгласен с него. Докажи, че съм прав. Извини се.Levitt.Alex написа:Чудя се, как много светсният ти приятел не те е бил досега?Blood Countess написа:![]()
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- Of course not!
- Levitt.Alex
- В началото бе словото
Не съм искал да ви обидя. Също така не се притеснявам да се извиня, когато и ако съм сгрешил...camel написа:Изключително арогантното ти поведение те прави да изглеждаш малък в очите на почти целия форум. Вместо да изградиш контакти и да научиш нови неща от интелигентни форумци като Боромир, Търговецът на кристал, Алхимикът и още много други, ти демонтрираш деградивно незачитане на най - елементарни правила за добро поведение. Обиждаш изключително грубо приятелката ми без тя да те е придизвикала по никакъв начин, с което предопредели моето отношение към теб. Срещал съм много евреи, но такъв като теб не съм. Предлагам ти да се маргинализираш в собственото си "аз" и да се отдадеш на четене и повече социални контакти "лице в лице", защото със сегашното си държание не правиш нищо друго, освен да доказваш правотата на мнението на Макиавели, че на този свят "хората са изначално лоши и всеки, който твори законите, трябва да се съобразява с този факт". Аз не съм съгласен с него. Докажи, че съм прав. Извини се.Levitt.Alex написа:Чудя се, как много светсният ти приятел не те е бил досега?Blood Countess написа:![]()
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Нали не си очаквал, че с подобни постове ще влееш радост и щастие в сърцата ни? Недоумявам защо го правиш наистина?
п.п. не на мен трябва да се извиниш за думите си...
п.п. не на мен трябва да се извиниш за думите си...
- Of course not!
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
...Мир и любов 

- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Я, как веднага смекчи тона... прилича ми на кученце в процес на дресировка. Само че този път няма да има прошка.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!!?!?!
Окипазихте темичката,мискини такива

Окипазихте темичката,мискини такива
Toto-I will remember
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
А. Леви написа:
Между другото спечелих един бас, свързан с теб - дължа ти благодарност.
Блек Лейди, този път няма да има мир и любов. Когато ти дадат втори шанс и го пропилееш, не очаквай трети.
Чао, Леви.
Това не значи, че някой ще приеме извинението ти. Едно е веднъж да ти се даде шанс, друго е след това да почнеш системно да ръсиш обиди и то все по един и същи човек, и накрая да се измъкнеш с едно просто "извинявай". Ако аз напсувам цялата ти рода до девето коляно и наговоря отвратителни неща за всички в нея и после кажа просто "сори" как ще се почувстваш? Не че ми се занимава с глупости де. Поздравления, "геройски" издържа цяла седмица без да обидиш никого, ама накрая заядливото ти "аз" се оказа по-силно. Пожелавам ви да сте много щастливи заедно.Не съм искал да ви обидя. Също така не се притеснявам да се извиня, когато и ако съм сгрешил...
Между другото спечелих един бас, свързан с теб - дължа ти благодарност.
Блек Лейди, този път няма да има мир и любов. Когато ти дадат втори шанс и го пропилееш, не очаквай трети.
Чао, Леви.
Последно промяна от pora_e_priqtel на 26 Май 2008, 23:52, променено общо 2 пъти.