Бях се зарекъл да не общувам повече с теб, но бих искал да те светна какво означава methuselah. Това "нещо" винаги се свързва с древност и старост. За твое сведение това е най - старото живо дърво в света, a също така така се е наричал и най - старият човек. И понеже знанията ми за това име се изчерпват дотук спирам. Ако пожелае, колегата ще ти поясни по - подробно за какво иде реч, драги ми г - н филолог.pi4 написа:тъ аз понеже съм ограничен и ни мога да въ разбера по тия никови от къф пол сте пъ аватарити никак не ме ориентират с тия разпнати хора,скелети,да не пропуснем че има и праз лукна пазар ли шъ одим
и кво е тава methuselah или квото е там-нема го в речника
пъ phoebe кат е женско име що го ползва мъж
уффф
са тряя да тръгна кат вас да ви вида къде кво учите,виждам че мен сте ме проучили обстойно
Коне с капаци - Жица V.S. "Жица-жицааа"
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Re: Коне с капаци - Жица V.S. "Жица-жицааа"
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
да си поясняват с лични съобщения.camel написа:Бях се зарекъл да не общувам повече с теб, но бих искал да те светна какво означава methuselah. Това "нещо" винаги се свързва с древност и старост. За твое сведение това е най - старото живо дърво в света, a също така така се е наричал и най - старият човек. И понеже знанията ми за това име се изчерпват дотук спирам. Ако пожелае, колегата ще ти поясни по - подробно за какво иде реч, драги ми г - н филолог.pi4 написа:тъ аз понеже съм ограничен и ни мога да въ разбера по тия никови от къф пол сте пъ аватарити никак не ме ориентират с тия разпнати хора,скелети,да не пропуснем че има и праз лукна пазар ли шъ одим
и кво е тава methuselah или квото е там-нема го в речника
пъ phoebe кат е женско име що го ползва мъж
уффф
са тряя да тръгна кат вас да ви вида къде кво учите,виждам че мен сте ме проучили обстойно
Toto-I will remember
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Всъщност клипът на Disturbed има като "шапка" едно именно анти - suicide изказване, но за жалост е изрязано във V - box- a. 
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Според мен, спора излезе от темата си, не видях никакви смислени доводи от никоя от страните. Мисля, че понастоящем темата е за флуд и за концентриране на споровете на 1 място, а аз съм противник на това.
Ще взема мерки против вас, ако не се стегнете, като възрастни хора и не си подадете ръце...
искам следващата спорна тема да е "Groove Armada vs. Basement Jaxx" !!!
Ще взема мерки против вас, ако не се стегнете, като възрастни хора и не си подадете ръце...
искам следващата спорна тема да е "Groove Armada vs. Basement Jaxx" !!!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Aйде стига ни толкова смях за днес. Поздрав за всички, които са на вълна "жица". Може и за другите, ама не е нужно да се напрягат. Пуснете си Виктория (ако има такава, де
).
http://zazz.bg/play:f44d4ff4
http://zazz.bg/play:f44d4ff4
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Нека чалга наричаме гадости от класа на радка пиратка.Бeтон написа:...
Поп-фолк да бъдат по-модерните неща.
Относно 3) имам предвид тази част от поп-фолка, в която мелодията е от 3 тона, а послание няма. Т.е. пее се зациклящо без много смисъл. За пример: веднъж чух 'луда по тебе ще си остана', тази фраза съставя почти целия текст и е повторена към 40 пъти (поне така ми се стори). За мен в тази песен няма смисъл.
Колкото до 2) точно това и подозирах и все пак не смятам че е уместно да се използват точно тези представители на "разчупвам сивото ежедневие", а именно: "бясно карам на червено", "сбивам се", "напивам се". Не знам как може да отъждествявате тези три неща с нещо хубаво. Ако от малък слушаш подобни неща, ще започнеш да мислиш че са нещо нормално и хубаво, щом се пее за тях, не мислиш ли, Бетоне?
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Ехооо, нали искахте да видите смисъла на "Нещо нетипично".
Защо нищо не казвате? Май се размина с вашите представи, че трябва да се минава на червено, да се блъскат вероятно хора и да има смърт.
Защо нищо не казвате? Май се размина с вашите представи, че трябва да се минава на червено, да се блъскат вероятно хора и да има смърт.

- Methuselah
- Легендарен флуудър
Хапнах, извинявай, ако те бавя 
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Спорът премина към др тема - а именно "смисълът и има ли почва у нас".
Придържайте се към разискването на толерантността,моля!
Придържайте се към разискването на толерантността,моля!
Toto-I will remember
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Отдавна съм писал именно това.Methuselah написа:Нека чалга наричаме гадости от класа на радка пиратка.
Оппааааа...Methuselah написа:Колкото до 2) точно това и подозирах и все пак не смятам че е уместно да се използват точно тези представители на "разчупвам сивото ежедневие", а именно: "бясно карам на червено", "сбивам се", "напивам се". Не знам как може да отъждествявате тези три неща с нещо хубаво. Ако от малък слушаш подобни неща, ще започнеш да мислиш че са нещо нормално и хубаво, щом се пее за тях, не мислиш ли, Бетоне?
Казал съм го и във форума на ФЕН ТВ
Поп-фолка е за лица 18+
Ти па как точно ме нацели на децата. Понятно ми е, какво да им се говори и какво не. Аре сега
Моята песничка - такава романтика, раздели, събирания, мъки, радости, тегоби, абсолютно не са за детска психика. За децата си има детски песнички. А дори да се пуска на деца поп-фолк, няма да разберат смисъла, даже както каза - ще стане вредно от изопачаване.

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Да речем 18+ е за песни като на Теодора - SЕX
Прониква в мен, разкъсва в мен,
така си топъл и така студен.
Ръце в ръце, очи в очи,
сложи навсякъде по мен следи...
Но има и за 14-18. Веднага давам пример...
момент. Примера ми трябва да е добър, защото иначе ще започнете да спекулирате. Не че ги знаете, ама виж за да осмеете, сте проучили нещата.
Ами примерно Анелия - Слънцето в мен, Нел - Мило мое.
Положителност има.
Прониква в мен, разкъсва в мен,
така си топъл и така студен.
Ръце в ръце, очи в очи,
сложи навсякъде по мен следи...
Но има и за 14-18. Веднага давам пример...
момент. Примера ми трябва да е добър, защото иначе ще започнете да спекулирате. Не че ги знаете, ама виж за да осмеете, сте проучили нещата.
Ами примерно Анелия - Слънцето в мен, Нел - Мило мое.
Положителност има.

- Methuselah
- Легендарен флуудър
Ако даваха книжки и оръжия на 18- щяха да са вредни.
И тъй като няма как да ограничиш поп-фолка до 18+ го смятам за вреден.
И все пак мисля че дори и за 18+ има по-добри начини, както музикално така и текстово, да се възпеят нещата, които откривате в поп-фолка.
EOF
Да разръчкаме сега метъла ако искате?
И тъй като няма как да ограничиш поп-фолка до 18+ го смятам за вреден.
И все пак мисля че дори и за 18+ има по-добри начини, както музикално така и текстово, да се възпеят нещата, които откривате в поп-фолка.
EOF
Да разръчкаме сега метъла ако искате?
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Пак повтарям, това е клип против самоубийствата!!!
Просто беше изрязан и качен не изцяло 
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
- Levitt.Alex
- В началото бе словото
Тук ще взема отношение , не защото Бетона ми е приятел, а заради тоталното непознаване и стремеж да поддражаваш на изказа на разгромени аватари.Methuselah написа:Нека чалга наричаме гадости от класа на радка пиратка.Бeтон написа:...
Относно 3) имам предвид тази част от поп-фолка, в която мелодията е от 3 тона, а послание няма. Т.е. пее се зациклящо без много смисъл. За пример: веднъж чух 'луда по тебе ще си остана', тази фраза съставя почти целия текст и е повторена към 40 пъти (поне така ми се стори). За мен в тази песен няма смисъл.
Колкото до 2) точно това и подозирах и все пак не смятам че е уместно да се използват точно тези представители на "разчупвам сивото ежедневие", а именно: "бясно карам на червено", "сбивам се", "напивам се". Не знам как може да отъждествявате тези три неща с нещо хубаво. Ако от малък слушаш подобни неща, ще започнеш да мислиш че са нещо нормално и хубаво, щом се пее за тях, не мислиш ли, Бетоне?
Хайде, първо да изясним какво разбираш "под три тона"?
- Methuselah
- Легендарен флуудър
@Levi Една простичка тема се повтаря от началото до края на песента, без да бъде развита. Разлика между инструментал на песента и MIDI файл, звучащ на машина с прилични звукови възможности не се усеща. Т.е. никакво послание чрез музика.
Защо човек е омазан с кръв? - за да кажат хората "уау" и да се гледа повече.
Клипове не гледам по принцип, дай за музика и текстове да си говорим.
Клипове с омазани в кървища хора не харесвам и смятам за пълен комерс.Бeтон написа:Живо се интересувам оня клип с обесването за каква възраст е?
Защо човек е омазан с кръв? - за да кажат хората "уау" и да се гледа повече.
Клипове не гледам по принцип, дай за музика и текстове да си говорим.