На какво не можете да устоите?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- John_Coffey
- Драскач
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
по принцип ти е стара информацията.. иначе е вярнаCrematory написа:зает е,Трипиото.
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- arielle
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
аз викам колкото са по-високи и със стегнато тялоNyssa написа:хаха ее хубаво е,че са заети![]()
иначе...високи над 1,80 да кажем...абе колкото по-високи,толкова по-добре
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- fire
- Живее, за да пише
Ами аз съм висока 1.75, така че нямам право на избор - само по-виски от 1.75 или поне 1.75
А самата аз не мога да устоя на хубавият аромат. Т.е. устоявам, но с такива усилия, че...
А самата аз не мога да устоя на хубавият аромат. Т.е. устоявам, но с такива усилия, че...
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- arielle
- Обратна връзка:
е аз не ти говоря за мускулестите, дето си показват грозотиите --> културистите имах предвид.. уфф докато се сетя думатаNyssa написа:е да би било хубаво,ама аз като че ли на кльощавички по се кефя
не знам защо
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
- arielle
- Обратна връзка:
ооооо, и за мен това е едно от най-важните неща.. направо се побърквам, когато ми хареса нечий парфюм.. веднъж цяла софия ми ухаеше на парфюма на гаджето ми (тогавашното) нещо много се бях влюбила майfire написа: А самата аз не мога да устоя на хубавият аромат. Т.е. устоявам, но с такива усилия, че...