Е добре де, не мислиш ли че боравенето с тези милиони думи отнема достатъчно малко техническо време, от гледна точка и на хардуерното и на софтуерното подсигуряване на съвременните PC.Levitt.Alex написа:Не съм "убиждал", а просто казах, че начинанието не може да се осъществи по предложения от теб начин.
Част от причините:
- думите в естествения език може да са милиони; освен тези думи трябва да добавиш и граматическите им форми плюс начини на словоизменяне , а също и синтактичните правила, т.е поставянето на основните форми на всички думи в българския език по никакъв начин няма да съдейства за по-грамотно писане.
Момчетата от Майкрософт не са се справили успешно
Не разбирам кое точно е толкова неосъществимо. Щом са краен брой вариациите, значи може да бъде предвидено абсолютно всичко. Ще има съобразяване с правилата на граматиката и техните изключения и това е...
Най смешното в този спор е че докато го водим е напълно възможно да има такъв софтуер и то отдавна
Та вместо да се чубим защо нямало да стане, дай да пробваме да го направим
Аз и безтова не мога да си намеря учител да ме подготви безплатно по математика. Не че очаквам да намеря, но все пак човек трябва да е оптимист и затова ако не намеря и ако съм вързал тройката на предварителния, значи нямам друга работа следващите 2 месеца и мога спокойно да се пробвам да го направя. И без това рано или късно трябва да се запозная с SQL, а и това занимание би трябвало да ме напрви и по грамотен
P.S. Някой веднага ще ме попита защо не се подготвя сам. И за да спестя флуда направо ще отговоря: Защото не мога, а освен че не мога сам и да можех, един месец не стига, нали ?