(: Абитуриентският БАЛ :)

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
rachence
Паисий
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: (: Абитуриентският БАЛ :)

Мнение от rachence »

inna написа:животът ни ще се промени още в първите дни след това и ще ви се наложи да разберете, че в нашия свят "по дрехите посрещат, по ума изпращат". И ще трябва да полагате доста усилия и за външния си вид, за да се развивате успешно, независимо в коя насока.
-Тук момичето е напълно право, аз самата го осъзнах скоро. Радвам се за теб, че го знаеш вече :thumbright:

Следя от извесно време темата.
Ако имах повече пари, щях да съм с рокля не за 1000,а за 10 000лв- стига да е хубава!!!
Всеки се простира според чергата си и изобщо не мисля,че тези,които нападат момичето биха си взели рокля за 200лв,ако имаха повечко пари. Моята беше около 150-200лв. Хубава си е за мен. Но...съгласете се...има хубави рокли и за мноооого повече пари и всяка една Жена би искала да носи такива рокли.

Кой,колкото може. Важното е да си изкарате не на 6, а на 10 :mrgreen:
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Аватар
Xelian
От дъжд на вятър
Специалност: СУ - СИ
Обратна връзка:

Мнение от Xelian »

Въй,въй,въй .Аз уж не бях претенциозен ама да дадем равносметка 250 костюм ,45риза,60 обувки,15 вратовръзка, 20 колан,5 чорапи, 16 прически, 150 часовник,122 +64 очила = 747 .Въх.И пак съм извънземно
Изображение
inna
От дъжд на вятър

Мнение от inna »

rachence написа:
inna написа:животът ни ще се промени още в първите дни след това и ще ви се наложи да разберете, че в нашия свят "по дрехите посрещат, по ума изпращат". И ще трябва да полагате доста усилия и за външния си вид, за да се развивате успешно, независимо в коя насока.
-Тук момичето е напълно право, аз самата го осъзнах скоро. Радвам се за теб, че го знаеш вече :thumbright:

Следя от извесно време темата.
Ако имах повече пари, щях да съм с рокля не за 1000,а за 10 000лв- стига да е хубава!!!
Всеки се простира според чергата си и изобщо не мисля,че тези,които нападат момичето биха си взели рокля за 200лв,ако имаха повечко пари. Моята беше около 150-200лв. Хубава си е за мен. Но...съгласете се...има хубави рокли и за мноооого повече пари и всяка една Жена би искала да носи такива рокли.

Кой,колкото може. Важното е да си изкарате не на 6, а на 10 :mrgreen:

Абсолютно съм съгласна! :D
Пак повтарям- скъпите неща не се купуват, за да им се лепят етикетите и да се виждат отдалеч, а за собствено самочувствие. Ето и моя пример: първоначално си харесах една рикличка за 350лв. Не беше нищо особено- къса и надолу като на балеринка. Като я облякох, си казах: "абе за това нещо не ми се дават тооолкова пари!". Не беше удобна, зле изработена, лоша материя. Просто парите ми се видяха много за нея. После заминах за Виена, след като тук нищо не ми хареса, и там още в първия магазин си харесах Моята Рокля :) А тя ми се стори дори евтина- бях приготвила многократно по-висока сума с идеята да имам хубава рокля. Зарадвах се много и си отнесох рокличката вкъщи :bounce:

И общо взето мисълта ми е, че всичко е много относително, но никога не бих си купила нещо скъпо, за да правя впечатление. Иначе по повод на един коментар за престорената скромност- изобщо не съм скромна и никога не съм го твърдяла :mrgreen:
kapac
Пишете, о, братя

Мнение от kapac »

И какво от това, че някой е дал 500, друг 1000, трети 2000лв. за рокля или костюм. Лично за себе си не се притеснявам за парите, които съм дал за дрехите, защото парите сам съм си ги изкарал. Когато на някой му харесва нещо и може да си го позволи-защо не? Сигурен съм, че голяма част от вас не биха си купили някоя хубава дреха, а обезателно си биха взели последния модел телефон или още по-вманиачените последния модел процесор/монитор/джойстик и тн. Е аз не съм такъв, не се влека от хай-тек простотии. Освен това марката според мен няма никакво значение. Никой няма да ходи и да ти гледа етикетите на абитуриенската. Моето сако е 160лв, въпреки че по презумция би трябвало да е един от най-скъпите елементи. За сметка на това обувките си ги взех за 300, а часовника за 400. На нашите оставям само разходите около храните на сбирката у нас преди бала и такива разни. Горд съм, че сам си купих наистина качествена стока работи, въпреки че семейството ми няма финансови затруднения. Не мога да разбера и защо линчувате момичето, че ходело на разни процедури. Аз съм момче и си ходя на солариум. Просто ми е кеф. Вярно е- не е ефтино удоволствие. Като имам ще ходя, като нямам ще чакам лятото да се пека на плажа. Такъв е живота.
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Колкото повече пари си дал за бала, толкова ти е по-голяма пишката. :mrgreen:
medicate, medicate
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

phoebe написа:Колкото повече пари си дал за бала, толкова ти е по-голяма пишката. :mrgreen:
:bounce:
0x00000000
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

деца, концентрирайте се върху ученето, а не върху парцалите, балът е една вечер, Университетът - поне 4 години
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване
Курс: завършил

Мнение от inc »

Защо, де? :wink: За хората, които не могат д аси подредят приоритетите и цялото следвне можеда има сходна продължителност. Но.. ние сме непредубедени хора и приемаме, че тука таквизи нема. :P
Истината е, че колкото по-пестеливо откъм предшестващо суетене, финани и т.н. се осъществи въпросният празник, толкова по-добре. Поне около мен ще има достатъчно хора да наваксат. :lol:
Важното е да се чувстваш хубав/а и да ти е весело.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

rachence написа: Всеки се простира според чергата си и изобщо не мисля,че тези,които нападат момичето биха си взели рокля за 200лв,ако имаха повечко пари. Моята беше около 150-200лв. Хубава си е за мен. Но...съгласете се...има хубави рокли и за мноооого повече пари и всяка една Жена би искала да носи такива рокли.
Кой,колкото може.
Не знам за другите, но ако две рокли на контрастни цени ми харесват еднакво, бих си взела по-евтината. Защото все още твърдя че има рокли за по 200-300 лева които са просто перфектни, и като материя, и като кройка, и като всичко. Да,можех да дам повече пари, нямаше да е проблем, но аз просто обиколих и са харесах рокля. Когато разбрах, че е на прилична цена ,това беше голям бонус :) Една истинска Жена печели околните не с марковия си тоалет, а с излъчване и сексапил, на които дрехите на нормална цена не пречат.
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
rachence
Паисий
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

Ако ни харесват еднакво и са с различна цена е нормално да си вземем по-евтината. Не откриваш топлата вода.
Но........аз си признавам,че ако една рокля от 200лв ми харесва еднакво с рокля на Ферре /прииимерно/, ще си взема втората, АКО имам финансовата възможност! Но никога, никога не трябва да си даваме последните парички за нещо скъпарско,само и само да кажем,че е еди коя си марка. А на следващия ден да се чудим кво да ядем.
Дрехи всякакви, имаме различни кръгове от приятели и се движим в различна среда. Ако за някой е нормално да ходи с дрехи от 30-40лв, за мен не е. Ако за някой е нормлано да има оръфани нокти, за мен не е, ако за някой е нормално да излезе само по дезодорант, за мен не е. Просто защото хората, с които се движа и общувам са по-различни и самата прослойка го налага. Аз имам доста високи цели и не мога, не трябва!!! да си позволявам небрежен вид.
Надявам се, схвана/хте връзката с темата за бала :)
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

е виж сега...ако не приличаш на кукла Барби...значи не е достатъчно...шегувам се - уважавам хората, които всяка сутрин убиват прасенцето под мишницата си :mrgreen: .... горкото прасенце :(
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

Кой казааааа??? 8...9...10...11...12....Аааааа :D :) :D :)
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
ТΞD
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от ТΞD »

Брей, тарикат, ти от 8 клас ли започна училище, а ние се бутаме 7-8 години за някакво основно образование. :lol: Днес на нашето изпращане децата от първи клас брояха до 12, сладури! :|
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

1...2...3...4...5...6...7...8...9..10...11....12 УУУУУУуууууу :bounce: :bounce: :bounce: :lol:
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Кааакъв купоооооооооооооон!!! :drunken: :drunken: :cheers:
I wanna fall from the stars straight into your arms
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”