Абитуриентите депресират ли ви?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- rachence
- Паисий
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: Абитуриентите депресират ли ви?
Не им завиждам. Радвам се, че мина тоя глупав ден. И си мисля как още не знаят какво им предстои и нямат особен повод за радост
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Ми, не, кеф ми е. И моят бал не беше нищо по-специално, но пък се радвам на хората, за които е.
Обичам и да ходя на балове с други хора. Правя си кефа, правя им кефа, абе кеф да има
Обичам и да ходя на балове с други хора. Правя си кефа, правя им кефа, абе кеф да има
medicate, medicate
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
защо да се депресирам - даже ми е кеф,че съм остаряла 
Toto-I will remember
Радвам им се на абитуриентите - как са се наконтили, как свирукат по пътя, събират погледите и развеселяват атмосферата. И ние сме били същите, така че и те имат право да си изживеят мига
.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
- АРМЕНКА
- Пишеща машина
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Бах м***у.....имам чувството,че съм била абитуриентка преди 100 години
....5 години не са малко 

- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
ми...днес бях на бала на един от долния випуск. пичът беше с черни кубинки със зелени връзки, черен панталон, черна риза, зелена вратовръзка и зелен гребен. как да не го обичаш?
иначе...боли ме фара. никакъв сантимент нямам към бала. 8ми декември беше в пъти по-як.
сентимент имам единствено към знамето.
иначе...боли ме фара. никакъв сантимент нямам към бала. 8ми декември беше в пъти по-як.
сентимент имам единствено към знамето.
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
това не е точно такаaL` написа:Радвам им се на абитуриентите - как са се наконтили, как свирукат по пътя, събират погледите и развеселяват атмосферата. И ние сме били същите, така че и те имат право да си изживеят мига.
Toto-I will remember
- Lord
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: втори
Именно за това трябва да се радват. Това е последният ден, в който ще са безгрижни и единственият, в който ще са принцеси и принцове. Естествено, че ще му се радват като за последнооще не знаят какво им предстои и нямат особен повод за радост
Това и ние го правихме.Да не би от първи до 12ти клас всяка година да крещите (софиянци имам предвид, щото май само при вас го има)
Устапанов се е нашмулил? Това не го вярвам.Hey God написа:Поне на изпращането се напихме с класния и до 7 сутринта киснахме по барчетата.
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
Ice_Spirit написа:това не е точно такаaL` написа:Радвам им се на абитуриентите - как са се наконтили, как свирукат по пътя, събират погледите и развеселяват атмосферата. И ние сме били същите, така че и те имат право да си изживеят мига.
?! Кое по-точно не е така
Май ще е добре да добавя: "Мое мнение - не ангажирам никого с него", понеже тук сме се събрали банда умници и кой от кой иска да изпъкне и да забие другия
Последно промяна от aL` на 23 Май 2008, 22:40, променено общо 2 пъти.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И кой каза?!!?!
ЕДНОООООО
ДВЕЕЕЕЕ
ТРИИИИИ
ЧЕТИРИИИИИИИИ ИИИИИИИИИИИИИ!!!
.............
.............
Ще подивея
Много се забавлявам

ЕДНОООООО
ДВЕЕЕЕЕ
ТРИИИИИ
ЧЕТИРИИИИИИИИ ИИИИИИИИИИИИИ!!!
.............
.............
Ще подивея

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Пък на моя бал редувахме Ивана, Канарите, Майкъл Джексън и Савидж Гардън... верно малцина помнят ама карай... беше си баси якия бал, майна, кутрето...
както пеят савидж гардън в една тяхна песен:
you wanted it so much
but now that it's over...
В смисъл в кварталите ми в София и Бургас няма гимназии и не виждам тълпи напоркани абитуренти, което е добре. Липсва ми времето, когато бях млад пръдльо, сега съм стар хаймана, егаси деградацията.
Никога няма да забравя пияните даскали... плачещите даскали... танцуващите даскали... абе даскалите си изкараха яко, завалиите... И как накрая на бала, като всички (не само даскалите) се разреваха ми стана смешно... защото де факто ги видяхме пак на дипломирането през юни... абе голямо шоу си беше...
А след бала какво ставаше... о не, по-добре да го филмирам... ще има филм за бала ми - комедийка предполагам, няма да е руски екшън с цици и водка, я... каква е таз...
Мисълта ми е, че не ме депресират,... все пак тези деца са някакви долни утрепки и утре живота ше ги отнесе по дюнерджииниците, Женския Пазар, Каблешковския пазар или (не-дай-си-боже) СИМИТЛИ... или "пу бутицити"... да продават... малцина ше влязат във ВУЗ... и дори и да влязат, какво? Сякаш някой ше им даде диплома, а бре да бе да...!
Живота е един от най-сложните...
както пеят савидж гардън в една тяхна песен:
you wanted it so much
but now that it's over...
В смисъл в кварталите ми в София и Бургас няма гимназии и не виждам тълпи напоркани абитуренти, което е добре. Липсва ми времето, когато бях млад пръдльо, сега съм стар хаймана, егаси деградацията.
Никога няма да забравя пияните даскали... плачещите даскали... танцуващите даскали... абе даскалите си изкараха яко, завалиите... И как накрая на бала, като всички (не само даскалите) се разреваха ми стана смешно... защото де факто ги видяхме пак на дипломирането през юни... абе голямо шоу си беше...
А след бала какво ставаше... о не, по-добре да го филмирам... ще има филм за бала ми - комедийка предполагам, няма да е руски екшън с цици и водка, я... каква е таз...
Мисълта ми е, че не ме депресират,... все пак тези деца са някакви долни утрепки и утре живота ше ги отнесе по дюнерджииниците, Женския Пазар, Каблешковския пазар или (не-дай-си-боже) СИМИТЛИ... или "пу бутицити"... да продават... малцина ше влязат във ВУЗ... и дори и да влязат, какво? Сякаш някой ше им даде диплома, а бре да бе да...!
Живота е един от най-сложните...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Притрябвали са ми абитуриенти да ме депресирват, и сам се справям!
Не изпитвам особени емоции около това, освен че шумът може да ме притеснява.
Не изпитвам особени емоции около това, освен че шумът може да ме притеснява.
- Swаy
- Пишеща машина
- Специалност: АФ
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Самите абитуриенти, вида им, виковете им, броенето им.. не ме депресират. Чудя им се
Миналият ден ги гледах в една открита кола и нали все оглеждам жените (да ми се чуди човек), рокли и прически, се зазяпах... ей, бяха толкова въодушевени и щастливи... и бях с една приятелка, която изказа на глас това, което аз мислех в момента: 'Те пък що се радват... да не мислят, че сега свършва трудното?!'
Осъзнах, че те едва ли знаят, че сега приключва лесното, а не трудното, че оттук нататък навлизат в живота на възрастния (поне повечето от тях) и няма да могат да се крият под крилото на мама и тати както досега (поне повечето от тях), ще разберат какво е живота да те рита в зъбите, ще ги боли повече отколкото някога ги е боляло в гимназията и ще започнат бавно но сигурно да порастват..
Но после пък стигнах до извода, че сигурно една немалка част осъзнават това и именно затова сега празнуват, крещят и т.н., защото искат да изживеят точно така последната си вечер като тийнейджъри, като деца...
Което вече е въпрос на гледна точка и избор.
Пък и аз на моята абитуриентска вечер осъзнавах всички по-горе изброени неща, а се държах горе-долу също като тях
Та, не ме депресират самите абитуриенти. Мен ме депресира единствено спомена за моята лична абитуриентска вечер... макар че не съм очаквала да стане така. Но сега осъзнавам грешките, които допуснах в тази въпросна вечер. По отношение на себе си и на още един човек. Бих искала да се върна и да ги поправя. Но не мога.
Осъзнах, че те едва ли знаят, че сега приключва лесното, а не трудното, че оттук нататък навлизат в живота на възрастния (поне повечето от тях) и няма да могат да се крият под крилото на мама и тати както досега (поне повечето от тях), ще разберат какво е живота да те рита в зъбите, ще ги боли повече отколкото някога ги е боляло в гимназията и ще започнат бавно но сигурно да порастват..
Но после пък стигнах до извода, че сигурно една немалка част осъзнават това и именно затова сега празнуват, крещят и т.н., защото искат да изживеят точно така последната си вечер като тийнейджъри, като деца...
Което вече е въпрос на гледна точка и избор.
Пък и аз на моята абитуриентска вечер осъзнавах всички по-горе изброени неща, а се държах горе-долу също като тях
Та, не ме депресират самите абитуриенти. Мен ме депресира единствено спомена за моята лична абитуриентска вечер... макар че не съм очаквала да стане така. Но сега осъзнавам грешките, които допуснах в тази въпросна вечер. По отношение на себе си и на още един човек. Бих искала да се върна и да ги поправя. Но не мога.
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
The one who turns the knife inside of me
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Това да не го чувам!fan4battle написа:Притрябвали са ми абитуриенти да ме депресирват, и сам се справям!![]()

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка: