Абитуриентите депресират ли ви?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
rachence
Паисий
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: Абитуриентите депресират ли ви?

Мнение от rachence »

Не им завиждам. Радвам се, че мина тоя глупав ден. И си мисля как още не знаят какво им предстои и нямат особен повод за радост
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Ми, не, кеф ми е. И моят бал не беше нищо по-специално, но пък се радвам на хората, за които е.
Обичам и да ходя на балове с други хора. Правя си кефа, правя им кефа, абе кеф да има :drunken:
medicate, medicate
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

защо да се депресирам - даже ми е кеф,че съм остаряла :lol:
Toto-I will remember
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Мнение от aL` »

Радвам им се на абитуриентите - как са се наконтили, как свирукат по пътя, събират погледите и развеселяват атмосферата. И ние сме били същите, така че и те имат право да си изживеят мига :) .
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Аватар
АРМЕНКА
Пишеща машина
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от АРМЕНКА »

Бах м***у.....имам чувството,че съм била абитуриентка преди 100 години :| ....5 години не са малко :|
Изображение
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

ми...днес бях на бала на един от долния випуск. пичът беше с черни кубинки със зелени връзки, черен панталон, черна риза, зелена вратовръзка и зелен гребен. как да не го обичаш?

иначе...боли ме фара. никакъв сантимент нямам към бала. 8ми декември беше в пъти по-як.

сентимент имам единствено към знамето.
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

aL` написа:Радвам им се на абитуриентите - как са се наконтили, как свирукат по пътя, събират погледите и развеселяват атмосферата. И ние сме били същите, така че и те имат право да си изживеят мига :) .
това не е точно така 8)
Toto-I will remember
Аватар
Lord
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от Lord »

още не знаят какво им предстои и нямат особен повод за радост
Именно за това трябва да се радват. Това е последният ден, в който ще са безгрижни и единственият, в който ще са принцеси и принцове. Естествено, че ще му се радват като за последно
Да не би от първи до 12ти клас всяка година да крещите (софиянци имам предвид, щото май само при вас го има)
Това и ние го правихме.
Hey God написа:Поне на изпращането се напихме с класния и до 7 сутринта киснахме по барчетата. :lol:
Устапанов се е нашмулил? Това не го вярвам.
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo

Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Мнение от aL` »

Ice_Spirit написа:
aL` написа:Радвам им се на абитуриентите - как са се наконтили, как свирукат по пътя, събират погледите и развеселяват атмосферата. И ние сме били същите, така че и те имат право да си изживеят мига :) .
това не е точно така 8)

?! Кое по-точно не е така :) Ако конкретно при теб е имало изключение и си се откроила или отделила от тълпата ( или от стадото/овцете, както е модерно в последно време всеки да се изцепва и да показва, колко е индивидуален и уникален) ОК. Аз обаче си мисля, че от край време баловете са си баловe, аботуриентите- абитуриенти, изцепките- изцепки ( да, да винаги има изключения). Общо взето сценариите покрай бала в основата си се припокриват навсякъде.

Май ще е добре да добавя: "Мое мнение - не ангажирам никого с него", понеже тук сме се събрали банда умници и кой от кой иска да изпъкне и да забие другия :roll: :mrgreen: . Току виж някой е сметнал, че ми е грешно мисленето или :shock: ПРАВОПИСНА ГРЕШКА, да не дава ...... .
Последно промяна от aL` на 23 Май 2008, 22:40, променено общо 2 пъти.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

И кой каза?!!?!
ЕДНОООООО
ДВЕЕЕЕЕ
ТРИИИИИ
ЧЕТИРИИИИИИИИ ИИИИИИИИИИИИИ!!!
.............
.............

Ще подивея :) Много се забавлявам :lol: :lol: :lol:
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Пък на моя бал редувахме Ивана, Канарите, Майкъл Джексън и Савидж Гардън... верно малцина помнят ама карай... беше си баси якия бал, майна, кутрето...

както пеят савидж гардън в една тяхна песен:
you wanted it so much
but now that it's over...

В смисъл в кварталите ми в София и Бургас няма гимназии и не виждам тълпи напоркани абитуренти, което е добре. Липсва ми времето, когато бях млад пръдльо, сега съм стар хаймана, егаси деградацията.

Никога няма да забравя пияните даскали... плачещите даскали... танцуващите даскали... абе даскалите си изкараха яко, завалиите... И как накрая на бала, като всички (не само даскалите) се разреваха ми стана смешно... защото де факто ги видяхме пак на дипломирането през юни... абе голямо шоу си беше...

А след бала какво ставаше... о не, по-добре да го филмирам... ще има филм за бала ми - комедийка предполагам, няма да е руски екшън с цици и водка, я... каква е таз...

Мисълта ми е, че не ме депресират,... все пак тези деца са някакви долни утрепки и утре живота ше ги отнесе по дюнерджииниците, Женския Пазар, Каблешковския пазар или (не-дай-си-боже) СИМИТЛИ... или "пу бутицити"... да продават... малцина ше влязат във ВУЗ... и дори и да влязат, какво? Сякаш някой ше им даде диплома, а бре да бе да...!

Живота е един от най-сложните...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

Притрябвали са ми абитуриенти да ме депресирват, и сам се справям! :lol:
Не изпитвам особени емоции около това, освен че шумът може да ме притеснява.
Изображение
Аватар
Swаy
Пишеща машина
Специалност: АФ
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Swаy »

Самите абитуриенти, вида им, виковете им, броенето им.. не ме депресират. Чудя им се :) Миналият ден ги гледах в една открита кола и нали все оглеждам жените (да ми се чуди човек), рокли и прически, се зазяпах... ей, бяха толкова въодушевени и щастливи... и бях с една приятелка, която изказа на глас това, което аз мислех в момента: 'Те пък що се радват... да не мислят, че сега свършва трудното?!'

Осъзнах, че те едва ли знаят, че сега приключва лесното, а не трудното, че оттук нататък навлизат в живота на възрастния (поне повечето от тях) и няма да могат да се крият под крилото на мама и тати както досега (поне повечето от тях), ще разберат какво е живота да те рита в зъбите, ще ги боли повече отколкото някога ги е боляло в гимназията и ще започнат бавно но сигурно да порастват..

Но после пък стигнах до извода, че сигурно една немалка част осъзнават това и именно затова сега празнуват, крещят и т.н., защото искат да изживеят точно така последната си вечер като тийнейджъри, като деца...

Което вече е въпрос на гледна точка и избор.

Пък и аз на моята абитуриентска вечер осъзнавах всички по-горе изброени неща, а се държах горе-долу също като тях :lol:

Та, не ме депресират самите абитуриенти. Мен ме депресира единствено спомена за моята лична абитуриентска вечер... макар че не съм очаквала да стане така. Но сега осъзнавам грешките, които допуснах в тази въпросна вечер. По отношение на себе си и на още един човек. Бих искала да се върна и да ги поправя. Но не мога.
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

fan4battle написа:Притрябвали са ми абитуриенти да ме депресирват, и сам се справям! :lol:
Това да не го чувам! :wink:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

Добре, само ще си го мисля. Изображение :lol:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”