^PrincessA^ написа:В какъв акт го пише това?KeiTh написа: Не неможе... В СУ можеш да се прехвърлиш само,ако си учил в ЮЗУ или ВТУ ..
Може би не бях права.. че го написах толкова директно и самоуверено ..
Модератор: sientelo
^PrincessA^ написа:В какъв акт го пише това?KeiTh написа: Не неможе... В СУ можеш да се прехвърлиш само,ако си учил в ЮЗУ или ВТУ ..
Да, не си права, но исках да стигнеш сама до този извод. Идеята на раздела е да си съдействаме при разрешаването на важни при следването ни въпроси, така че за всички ни е добре да се дава само проверена информация!KeiTh написа:
Може би не бях права.. че го написах толкова директно и самоуверено ..Не съм 100% сигурна за това ... Преди време,когато ходих на уроци при една професорка в СУ .. засегнахме тази тема ...и тя каза ,че това са единствените ВУЗ-ове ,от които може да се прехвърлиш в СУ...

DMG написа:Здравейте!
Една приятелка ми каза, че ако запиша право в Югозападен университет "Неофит Рилски" гр. Благоевград, на втората година мога да се преместя в СУ "Св. Кл. Охридски", при условие че имам отличен успех през годината. Бях чул нещо подобно и за Великотърновски университет "Св. св. Кирил и Методий" гр. Велико Търново.
Искам да попитам тези твърдения верни ли са ?
Много бих се радвал ако някой ми разясни въпроса. Благодаря предварително.
п.п. Моля, ако темата не е за тук само да бъде преместена, да не бъде трита. Благодаря.

А нещо за учебната 2008/2009 г. ?alhimikat написа:ПРАВИЛА за преместване на студенти в СУ за уч. 2007/2008 г.
sunny_too написа:Уча Бг филология в Пловдивския университет и искам да се прехвърля същата специалност в Су след втората година!Четах правилата на сайта,но ми се иска да чуя мнение на човек,който е постигнал тази целВъзможно ли е въобще?

Нека някой даде мнение^PrincessA^ написа:sunny_too написа:Уча Бг филология в Пловдивския университет и искам да се прехвърля същата специалност в Су след първата година!Четах правилата на сайта,но ми се иска да чуя мнение на човек,който е постигнал тази целВъзможно ли е въобще?

Винаги можеш да кандидатстваш на друго място.Avi написа:Имам въпрос,за който не намерих инфо в сайта.
Ако си прекъснал студент в друг ВУЗ и не искаш да учиш повече там можеш ли да кандидатсваш на ново в СУ и има ли някакви по-специални изсиквания?