Ами какво да ти кажа- последните дни вече и чувство за хумор не ми останаBoromir написа:Къде ви е чувството за хумор? И мен така ме изпързаля един приятел и даже дойде с мен до ХФ за по-голяма достоверност.inna написа:И аз пак се вързах- точно щях да звъня на приятеля ми да ходим до ХимическияНаистина трябва да си болен, за да се занимаваш да лъжеш така хората
![]()
![]()
![]()
![]()
И кво? Нищо - отидохме да пием бира и като цяло беше много забавно![]()
![]()
Как се чувствате след предварителния по история? :)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Как се чувствате след предварителния по история? :)
-
boretto
- В началото бе словото
Здравейте!
Цял ден тука чета мненията ви,искам да ви кажа,че и аз писах първа тема,днеска май трябва да излезнат резултатите,стискам ви палци
Цял ден тука чета мненията ви,искам да ви кажа,че и аз писах първа тема,днеска май трябва да излезнат резултатите,стискам ви палци
Животът може да не е честен,но поне има страхотно чувство за хумор 
- elektra_
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Резултатите ще излезнат най-вероятно в понеделник.Така се надявах да е утре.
Право, 1-ви поток, 4-та група
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Миналата година, Бога ми, какво чакане, даа .. изпитът наистина беше на 13.05, излязоха резултатите на 30.05 - тоооочно на бала ми
И това моето 5.13 ме съсипа, бях си за 6, ама аре
Успех, бъдещи колеги, знам какво ви е. Дано попаднете на свестен проверяващ, все пак темите са сравнително лесни и имате основата, ако сте учили
Оценката все пак е комплексна от шанс и знания, така че - да видим кои са печелившите 
Успех, бъдещи колеги, знам какво ви е. Дано попаднете на свестен проверяващ, все пак темите са сравнително лесни и имате основата, ако сте учили
Love, life, meaning ...
OVER
elektra_ написа:Резултатите ще излезнат най-вероятно в понеделник.Така се надявах да е утре.
Откъде разбра? Еми аз до тогава просто ще се побъркам....
-
ann_sweet
- В началото бе словото
neznam za vas,no obstanovkata pri men be6e dosta stresira6ta,mislih 4e virvq dobre s vremeto dokato sled 8 mi stranica rusokosata madama pred men ne poiska o6te listi ot kvestora
i sega se pritesnqvam,4e toa,koeto sim napisala nqma da mi e dostati4no...a nqkoy znae li koga 6te izlqzat ocenkite,4e mi omrizna da proverqvam po 20 piti na den:)uspeh4eta na vsi4ki i dano sme tam na esen 
-
ann_sweet
- В началото бе словото
Terelig i kardam ne sa ot 1 tema,a za izvorite,estestveno 4e trqbva da se pi6e,az li4no dosta nablegnah na tqh,poneje taka me posivetvaha,no kato izlzqt rezultatite 6te vidim dali e bilo za hubavo 
- n_power
- В началото бе словото
Ето за тия дето ги мързи да щракнат 2-3 странички назад и само питат "кога ще излезнат резултатите,кога ще излезнат резултатите,кога ще излезнат..........."
РАЗБИРАМ,ЧЕ ВСИЧКИ СЕ ВЪЛНУВАМЕ И ВСИЧКИ ЧАКАМЕ,АМА НЕ ВИ ЛИ ПИСНА ДА ПИТАТЕ,КАТО Е ЯСНО,ЧЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ ТОЧНА ДАТА ! (освен ако не познавате лично Проф. Иван Илчев , можеби той ще знае!)
РАЗБИРАМ,ЧЕ ВСИЧКИ СЕ ВЪЛНУВАМЕ И ВСИЧКИ ЧАКАМЕ,АМА НЕ ВИ ЛИ ПИСНА ДА ПИТАТЕ,КАТО Е ЯСНО,ЧЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ ТОЧНА ДАТА ! (освен ако не познавате лично Проф. Иван Илчев , можеби той ще знае!)
stefito написа:... А знаете ли след колко време излизат резултатите,аз съм чувала за около 10дни???
inna написа:...Само по-бързо да идват резултатите...не ми се чака 10 дни, а една квесторка каза, че можебо и повече да се проточи![/b][/color]
Yazo написа:...Абре хора някой има ли информация,кога ще излязат резултатите ?
.anya. написа:никой не знае кога... днеска стана точно 1 седмица от изпита и аз вече ги чакам всеки момент...
направо ме хващат нервите, супер мн мразя да чакам...
Yazo написа:....бтв аре някой да се обади в университета и да ги пита кога излизат резултатите ,че на мен ми е неудобно
BLUSH написа:на мен квесторката ми каза от 7 до 10 дни...но нз дали работни
elektra_ написа:И на мен ми казаха 10 дни,но не разбрах дали работни.
bboy_dare написа:До 10 работни дни излизат
Yazo написа:Според пичовете от по-горните постове,резултатите излизат до 10 работни дни.
n_power написа:... Според мен 95% в петък резултатите ща са излезнали.Но цял ден страницата ще е блокирана,тъй че най-вероятно ще разберем какво сме направили в късния петъчен следобед или събота сутрин.
inna написа:Оххх....дано стане за петък...това е много добра информация, аз очаквах, че ще се проточи по-дълго цялата работа![]()
Grunge_Down написа:Според мен многоуважаемата комисия ще реши да ни пощади емоциите около бала и ще пусне резултатите чак в понеделник. ....Пламен Митев (съжалявам, ако се повтарям) каза във Враца, че проверката ще продължи "най-вероятно поне до 24. май".
Kristo написа:Според мен ще почакате малко повече от 24ти май, защото винаги има забавяне...
Bubulinka написа:...Бихте ли ми казали, когато излязат оценките от предварителния по история, къде ще мога да проверя каква е моята?
(Предварително се извинявам за проявеното невежество)
Мишок написа:Глупости, 9-ти, хората ви казаха 9 пъти, че са 10 работни дни. А според Пацо Митев ще са след 24-ти.
sesi_kn написа:Знаете ли кога ще излезат резултатите от предварителния по история?
Благодаря предварително!
inna написа:......Ами какво да ти кажа- последните дни вече и чувство за хумор не ми останаТова чакане много ме изнервя...надявам се утре да излязат резултатите вече...
![]()
elektra_ написа:Резултатите ще излезнат най-вероятно в понеделник.Така се надявах да е утре.
Дени написа:Миналата година, Бога ми, какво чакане, даа .. изпитът наистина беше на 13.05, излязоха резултатите на 30.05 ...
-
lavcheto
- В началото бе словото
Обадих се в учебен отдел на СУ и ми казаха, че най-рано резултатите ще излезнат другата седмица
Право:
8-ма група
1-ви поток
8-ма група
1-ви поток
- rachence
- Паисий
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Вие,ако сте очаквали нещо в СУ да се случи навреме..
Свиквайте
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
-
boretto
- В началото бе словото
Другата седмица ли бе хора...Няма да издаржа до тогава,пък и в понеделник ми е бала....Много яко няма що..Цял ден съм на тръни 
Животът може да не е честен,но поне има страхотно чувство за хумор 
- elektra_
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
На мен ми казаха,че в понеделник ще излезнат резултатите.Писна ми от това чакане,ама това е СУ все пак-забавяне винаги има!
Право, 1-ви поток, 4-та група
-
Bubulinka
- В началото бе словото
n_power, преди да правиш забележда и да обиждаш, първо чети ВНИМАТЕЛНО!
Това, което си копирал от мен, не е въпрос КОГА ще излязат резултатите, а КЪДЕ!!!
Все пак да бъдем коректни!

Това, което си копирал от мен, не е въпрос КОГА ще излязат резултатите, а КЪДЕ!!!
Все пак да бъдем коректни!
Човек е това, в което вярва!
Дамм и на мен ми казаха,че резултатите ще излязат този понеделник 
МЕЧКАТА СЕ МИЕ,ЧИСТИ
В ПОТОЦИТЕ СРЕБРИСТИ.
ИМА ЛИ ЗА ТЕБЕ ПРЕЧКА
ДА ПОСТЪПВАШ КАТО МЕЧКА ?
В ПОТОЦИТЕ СРЕБРИСТИ.
ИМА ЛИ ЗА ТЕБЕ ПРЕЧКА
ДА ПОСТЪПВАШ КАТО МЕЧКА ?
-
desi_angelcheto
- В началото бе словото
Къде мога да си видя оценката?Възможно ли е още да не са ми я написали??????Ще се побъркам от чакане!!!