Дичоу написа:pi4....
Интересно ми е как ни обвиняваш в някакво подръжание с тоя английски....ВИЖ СИ НИКА БЕ!!!
1) Латиница
2) Четворката...
Карай...ОК подръжаваме на западната култура, а ти на коя??? Гръцката? Сръбската? Или Ориентало, анадолско-индийско-циганската?
Колко пъти на ден си припяваш "Доко доко" или "Скасе скасе" или всички онези лесно запомнящи се, повтарящи се думички...
И да не захващаме темата за текстове...защото всичките чалги звучат като нещо такова:
Ти ме напуснааааа, защооооо
сега света ми няма смисааааалллл оооооо
аааа ууууу ееее ййййй защо ми изневерииии
еееее ти беше всичко за мееееенннн
аз толкова та Убичаааах па ти ме напуснаааа
и те така и те така...
Да не говорим за хитовите изпълнения като "Кожена пола" , "И ловец съм" , "Дарт Вейдър кючек" , "Джамовете" , "Атака микс" които са задължитгелни за всяко чалга парти.
За красота отново може да спорим...изскустввени, силиконови , русоляви курвенца....с яки и прости мъжленца...да не говорим за оня дет изнасили няква 14 годишна...
А феновете на тази музика - Наблъскани, анаболни...всички с досущ еднаквите прилепнали дрешки от модните центрове - Илиенци, Хасково и Димитровград. ЛАНЕЦ - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО...изваден над блузата...
Като говорим за агресия...мисля, че най- стабилните охрани са по чалготеките...и чесно казано най - много побоища се вижда там...защото всеки е излезнал да защитава мъжка чест (ъъъъ пърфон...комплекси)...и всеки който го настъпе, погледне лошо или загледа перхидролената му мадама...е нежелан елеемент от партито ти и трябва да бъде пребит.
Виж не ме разбирай погрешно...нямам кой знае колко против вас...докато сте си натикани в ония джунгли "Ориент" "Тантра" "Биад" "Най" и т.н...там не пречите никому....така вие се радвате...и останалите също, поради факта че не им досаждате с манталитет.
Преди бях наистина толерантен...да ти призная 2005та ходих на Планета пайнер в Плд....и се забавлявах истински...обаче странните селски елементи не ми понасят (под селяни имам предвид...селски поведенчески типажи...нищо общо с местожителството на когото и да е било),
И да споделя с тебе...сигурно по- противна музика от чалгата е тази на radja, но голям респект, че почитателите на този стил си имат клубове, които не ни се натикват в очите, за да дразнят...не слагат Еееййййтакива снимки по аватари и подписи...и не оспамват всяка тема на друг стил с войнственото си самочувствие.
Eто това вече са евъргрийни!!!!
P.P. Поздрав с една метъл балада с адски много черепи : http://zazz.bg/play:23319b00