Въпросче - интензивен курс по история в СУ

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

donatella
В началото бе словото

Въпросче - интензивен курс по история в СУ

Мнение от donatella »

ИМА ли някой ,който е ходил на интензивен курс по история в СУ ??? хайде бе хора как сте се подготвили ?!?от 1 месец задавам тоя въпрос и няма нито един който да каже че е ходил :shock: егаси странното

*Raya_Alexandra: Заглавието на темата беше променено от член на модераторския екип с цел конкретизация.
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: Въпросче

Мнение от camel »

Не съм ходил, но съм чувал доста негативни изказвания за курсовете по история на СУ. :roll: Препоръчвам ти частна фирма - обучението е на същото ниво, а на теб се обръща по - голямо внимание. Опитай с "Образователни технологии', защото доколкото разбрах говориш за кандидат - студентски курсове.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
elektra_
От дъжд на вятър
Специалност: право
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от elektra_ »

Аз на история не съм ходила,но от литературата не съм доволна.Препоръчвам ти да се обърнеш към някой учител,най добре от СУ.Ако искаш повече информация пиши ми на лични.
Право, 1-ви поток, 4-та група
donatella
В началото бе словото

Мнение от donatella »

Благодаря ви за информацията именно това ме интересуваше!
Аватар
rachence
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

Интензивните са много натоварващи, но специално за История препоръчвам тези курсове към СУ. На мен лично много ми помогнаха. Заслужава си да знаете изискванията и темите от самата кухня, както се казва :)
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Deni_
В началото бе словото

Мнение от Deni_ »

Аз ходих на курсовете по история, за които говориш и съм доволна. Посетих курса миналата година ( бях 11 клас), за да имам време да си развия темите ( тъй като там не ти дават всичко наготово). :D
donatella
В началото бе словото

Мнение от donatella »

за натоварващи ще го преживея една седмица :roll: (или поне така си мисля де),мисълта ми е дали си заслужава!Не очаквам да ми дадат темите на готово,тъй като аз си ги имам.Просто ми трябва още малко разяснение по някой въпроси :roll:
inna
От дъжд на вятър

Мнение от inna »

И за литературата, и за историята в СУ мога да кажа, че е напълно безсмислено, поне за мен. Най-добрият начин да се подготвиш по история е да се обърнеш към преподавател в СУ, по възможност не просто проверяващ, а член на комисията :wink: При това при трима различни- за всеки дял. Лично за мен това е най-доброто, което можеш да направиш, но самоподготовката е основното... :wink:
Аватар
rachence
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

Към всеки отделно излиза доста скъпичко :)
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Аватар
GBog
Драскач

Мнение от GBog »

Аз също имам един въпрос. Майка на моя съученичка е разговаряла с декан от СУ (името на човека не си го спомням :? ) и той изрично е подчертал, че юнски кандидатстудентски курс по История няма да се провежда. Имате ли и вие подобна информация? :roll:
1968 - 1999 - 2008 - ?
inna
От дъжд на вятър

Мнение от inna »

rachence написа:Към всеки отделно излиза доста скъпичко :)

малко по-скъпо е от Образователни технологии, например, но е доста по-улекотен и полезен вариант :)
donatella
В началото бе словото

Re: Въпросче - интензивен курс по история в СУ

Мнение от donatella »

абе да ви кажа тези дни май ще ходя до Су да проверя за прослувутия курс как стоят нещата
Аватар
BeHu
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от BeHu »

Аз бях на литературата и съм меко казано недоволна. Само на 2-3 от преподавателите ми харесаха лекциите, другите бяха просто трагични...
Not An Ordinary Girl
Аватар
KeiTh
В началото бе словото

Мнение от KeiTh »

donatella написа:ИМА ли някой ,който е ходил на интензивен курс по история в СУ ??? хайде бе хора как сте се подготвили ?!?от 1 месец задавам тоя въпрос и няма нито един който да каже че е ходил :shock: егаси странното

*Raya_Alexandra: Заглавието на темата беше променено от член на модераторския екип с цел конкретизация.

Когато кандидатствах се записах на такъв курс...и съм крайно разочарована ... Диктуваха ни некви планове и то супер бързо... аз успявах да запиша някъде 60,70% от нещата ...След това имаш една дата ...за предаване на темите,който си написал на основата на тези планове ...и те оценяват ... Моите теми бяха проверени супер повърхностно и хич не съм доволна ... Когато започнах да ги уча...аз сама си откривах грешки ... Според мен тези курсове са допълнителен безрезултатен разход !
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... Те се усещат в сърцето!!!! (Helen Keller)
Аватар
rachence
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

При мен курса беше около 340лв,не помня вече и нямаше никакви срокове, проверяването беше ОК. Планове не се диктуват! Разпечатвахме ги. Той ти говори,ако искаш си пишеш,ако искаш блееш през прозореца :) Ако не предадеш тема никой няма да ти каже нещо,то си е за теб. Аз лично само с тоя курс /но не интензивния!!!/ минах.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”