Видях Ивана благодарение на личната ми лекарка. След като два дена не бях на себе си, дигна ме на крака и бях в състояние да купонясваааам.
Доживях най-накрая парти, в което всички пяха заедно с изпълнителя. Но как стана всичко.
Винаги като по часовник отивам в 23:15. Чаровна дама ме води на бара, разглеждам обстановката. Да, както очаквах, започнаха да се събират снобари, костюмари и други бастуни. Пийвам си любимия Абсолют, вървят пайнерски хитове. Сякаш нещо ме дразнеше и напоследък гледах Планета Хит. Ди джейчето разнообрази и прозвучаха любими изпълнителки от ФЕН групата: Теодора - Краят на дните, Емануела - Да си плащал и Нел - Не крий сълзите.
По едно време - надежда за купона. Идват абитуренти. Ооооо, йееееее... няма как да не се разкършат снагите... Първо дойдоха 26 човека и си казах - брееее, цял клас да слуша интелигентна музика... де да бях и аз в тоя клас... После започнаха да се точат още и към 35-тия спрях да броя. Ясно - от целия випуск са, но като процент не са малко от всички паралелки, решили да се забавляват истинки. Събраха 1000-2000 лв и се настаниха по масите.
Теодора - Шумно ли го правя, Преслава - 5 промила любов, екипът на Ивана започна да се стяга. На заден фон се чуваше 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12. Не можеше да се отбележи една важна клечка в цялото парти - некъв чичко паричко, който след Биад сигурно трябва да пътува за ЦСГ (да не прозвучи грубо, но е така) му обръщаха внимание целия персонал - сервитьори, танцьорки. Е като се разкърши тоя дедо... щеше да посрами абитурентите. Но силичките му издържаха за два-три гьобека
Ставрос Ливикос - Скасе, скасе и след това Стояна излезе с тамбурата, а подир нея и самата ИВАНААААА... ПЕВИЦАТА НА НАРОДА!
От целия си репертоар пя Ивана. Всякакви желания изпълняваше, страхотно шоу с купонджиите правеше... тя е класа над другите. Която от другите изпълнителки да вземете - подготвили си нещо вкъщи за домашно и си изпяват песничката. А Ивана разви купона в самия ход на нещата. Нейни песни, народни - Йовано, Йованке, Кой уши байрака, Морен сокол пие, кючек за рожденик - Честит рождееен ден, хепи бърдей туууу ю... всичко. И майтапи пуска. Преди поздрава за ЧРД-то... се обръща към Стояна, която недоумява какво ще се забива - "Стоянке, ми минор. Ако дансинга ти е тесен, отиди на някой маса и си почини". Ама Стояна е машина, бре. Няма прошка. И в ми диез (фа) минор щеше да го изпраска. Освен тамбурата, Стояна го може и на тъпанчетата. Докато отиде Ивана да си смени тоалета, Стояна изпраска "Джамовете". Дъни ги тея барабанчета като на манифестация
Поразчистиха се и абитурентите и дойде моя ред и на хората, които са отишли ей така на по малки групи. Йееее. На дансинга до Ивана. Голяма тръпка. На "Блясък в очите" скочих на сцената. И секюритито стоят нащрек. До тоя момент имаше предимно дами и преди Блясъка само дами. Единия от секюритито застана до мен
Купона беше на 6. Най-накрая да видя хора, които отиват подготвени много добре на дискотека. Досега не бях срещал.
поздрав за rogertaylor - "Шампанско и сълзи".
Или ти се трОшат джамовете - ОП, ОП, ОП, ОП...
със здраве, само ме разсмиваш, бате.