Как се чувствате след предварителния по история? :)

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Re: Как се чувствате след предварителния по история? :)

Мнение от aL` »

Ами . . . какво му трябва на един студент - хляб и зрелища :) хаха . Пък и да се развеселя малко предсесийно.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
bboy_dare
От дъжд на вятър

Мнение от bboy_dare »

^ Чумата да те тръшне.. непрокопсанико !
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Мнение от aL` »

bboy_dare написа:^ Чумата да те тръшне.. непрокопсанико !
Сещам се за по-кратки и звучни обиди, но щом си избрал това - твоя воля :) .
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

aL` написа:Ами . . . какво му трябва на един студент - хляб и зрелища :) хаха . Пък и да се развеселя малко предсесийно.
баси...дори и да не знаех преди това, като чета мненията- пак щях да се усетя, че си правист(х

обаче аз недоразбрах- тази година е можело да си избираш между теми? егати.
в смисъл..не че миналата година не ги знаех всичките, които бяха на предварителен, ама..това звучи доста успокояващо. в смисъл...имаш доста по-голям шанс да вържеш по-висока оценка...но пък от друга страна- или знаеш, или не- така че и да имаш 4, когато всички имат 6ци- все тая...

бтв с тоя Аспарух сте ударили егати кьоравото, обаче пък оценките ще са супер високи. което е гадно. миналата година като излезе Крум, жулехме кайзери пред НБУ и много ги псувахме, защото първите три теми всички ги учат, майка му стара. даже си спомням, че се бяхме подготвили емоционално, че ще продължаваме традицията пред НБУ и през семестрите, но...за щастие, традициите вече не са това, което бяха.(х
Аватар
elektra_
От дъжд на вятър
Специалност: право
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от elektra_ »

Моето мнение е че Аспарух не е толкова лесна тема,в смисъл лесна е че няма много дати и имена,но от друга страна е много коварна с това което трябва и не трябва да влиза в нея.
Право, 1-ви поток, 4-та група
Аватар
Magiota
В началото бе словото

Мнение от Magiota »

И аз мисля, че Аспарух е от коварните теми, не най, но достатъчно. Ми като доказателство вижте как не можем да се разберем кое е трябвало да се спомене и кое не. Всеки дочул едно, разбрал второ, казали му трето, пък уж историята е само факти. Е точно тази тема не е точно такава история. Много важно е да се определи основното, да се сепомене важното, а не да се отплескваме в допълнтелни факти. Аз лично писах по тази тема 13 странички голям формат, среден почерк и смятам, че съм споменала каквото трябва. Е, имам някои пропускчета (кои няма) и една грешка, пък за стила на писане - е там зависи дали ще се допадне на професорите!
Успех, дерзайте!
Who if not me, when if not now?!!
http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=110720
Аватар
elektra_
От дъжд на вятър
Специалност: право
Обратна връзка:

Мнение от elektra_ »

Аз мисля че и различни неща са ни казали-кое трябва и кое не да се пише в темата.Всичко зависи от това какво проверяващите мислят че трябва да се пише.Аз доколкото разбрах вече почти са приключили с проверката и в петък може и да разберем резултатите най-накрая.
Право, 1-ви поток, 4-та група
Аватар
radja
Гутенберг
Курс: втори

Мнение от radja »

Ми като доказателство вижте как не можем да се разберем кое е трябвало да се спомене и кое не.
ми то ако всички бяхте на едно мнение, то тогава всички щяхте да имате еднакви оценки, ergo изпитът щеше да е безсмислен.

апропо може 1000 души да ти опонират и пак да си прав. така че мнението на кандидатстудентите е най-малко меродавно. не подценявам ничия подготовка- просто всички сте субективни поради естеството на ситуацията.
Аватар
n_power
В началото бе словото

Мнение от n_power »

Ето ви една агитка от оптимисти, която се надявам да ви накара да се усмихнете,защото според мен това е едно от най-истинките и приятни неща които могат да ви се случат,а в повечето случаи дори не осъзнаваме удоволствието от усмивката. Зарежете кофти мислите и нападките...време не остана,идва видьов ден както вече съм казвал 8) :wink: :P :
:P :lol: 8) :P :P :shock: 8) :lol: :P :P :) :roll: :) :P :) 8) 8) :roll: :lol: :) :wink: :wink: :D :P :) :lol: 8) 8) :) :roll: :wink: :) 8) :lol: :D :wink: :P :P :roll: :wink: 8) :D :) :D :wink: 8) :P :D :P :wink: 8) :) :P :lol: 8) :P :P :shock: 8) :lol: :P :P :) :roll: :) :P :) 8) 8) :roll: :lol: :) :wink: :wink: :D :P :) :lol: 8) 8) :) :roll: :wink: :) 8) :lol: :D :wink: :P :P :roll: :wink: 8) :D :) :D :wink: 8) :P :D :P :wink: 8) :) :P :lol: 8) :P :P :shock: 8) :lol: :P :P :) :roll: :) :P :) 8) 8) :roll: :lol: :) :wink: :wink: :D :P :) :lol: 8) 8) :) :roll: :wink: :) 8) :lol: :D :wink: :P :P :roll: :wink: 8) :D :) :D :wink: 8) :P :D :P :wink: 8) :) :P :lol: 8) :P :P :shock: 8) :lol: :P :P :) :roll: :) :P :) 8) 8) :roll: :lol: :) :wink: :wink: :D :P :) :lol: 8) 8) :) :roll: :wink: :) 8) :lol: :D :wink: :P :P :roll: :wink: 8) :D :) :D :wink: 8) :P :D :P :wink: 8) :) :P :lol: 8) :P :P :shock: 8) :lol: :P :P :) :roll: :) :P :) 8) 8) :roll: :lol: :) :wink: :wink: :D :P :) :lol: 8) 8) :) :roll: :wink: :) 8) :lol: :D :wink: :P :P :roll: :wink: 8) :D :) :D :wink: 8) :P :D :P :wink: 8) :) :P :lol: 8) :P :P :shock: 8) :lol: :P :P :) :roll: :) :P :) 8) 8) :roll: :lol: :) :wink: :wink: :D :P :) :lol: 8) 8) :) :roll: :wink: :) 8) :lol: :D :wink: :P :P :roll: :wink: 8) :D :) :D :wink: 8) :P :D :P :wink: 8) :) :P :lol: 8) :P :P :shock: 8) :lol: :P :P :) :roll: :) :P :) 8) 8) :roll: :lol: :) :wink: :wink: :D :P :) :lol: 8) 8) :) :roll: :wink: :) 8) :lol: :D :wink: :P :P :roll: :wink: 8) :D :) :D :wink: 8) :P :D :P :wink: 8) :)
sesi_kn
В началото бе словото

Мнение от sesi_kn »

Знаете ли кога ще излезат резултатите от предварителния по история?
Благодаря предварително! :)
tally.w
В началото бе словото

Мнение от tally.w »

сайтът почна да забива...дали това значи,че скоро ще ги качат :roll: ?
sesi_kn
В началото бе словото

Мнение от sesi_kn »

искрено се надявам :mrgreen:
Аватар
explorer
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от explorer »

При мен не дава такива симптоми, а и те не ги качват на главния сървър, а на http://forum.uni-sofia.bg/ksk ;) Предполагам, че в петък ще ги имаме, още малко търпение... :)
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
tally.w
В началото бе словото

Мнение от tally.w »

да бе, знам къде ги качват, обаче (аз понеже кандидатствам за втора специалност) като кандидатствах с математика, общо взето по-рано от 10 дни излизаха, вярно е, че задачи по-лесно се проверяват, но пък кандидатите с математика са повече...та затова се надявах днес или утре да са готови :bounce:
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

inna написа:И аз пак се вързах- точно щях да звъня на приятеля ми да ходим до Химическия :roll: Наистина трябва да си болен, за да се занимаваш да лъжеш така хората :|
Къде ви е чувството за хумор? И мен така ме изпързаля един приятел и даже дойде с мен до ХФ за по-голяма достоверност. :lol: :lol: :lol:

И кво? Нищо - отидохме да пием бира и като цяло беше много забавно :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”