Аз съм за кака Крематори..кефи ме на моменти леко бруталното й модериране....реже и коли наред....поздрави,Како,само така
Кой/коя ви е любимеца ?Аргументирайте се

dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...

Напълно подкрепям колегатаБeтон написа:Ако долунаписаното е вярно, започвайте да оплювате. Ако не е вярно, просто го подминете.
Аз съм модератор във форума на СУ и трябва да изпълнявам следните изисквания:
1. да съм завършил СУ преди 5 години
2. да слушам метал
3. да слушам рок
4. да слушам метал
5. да слушам... ъъъ казах ли метал?
6. всички, които слушат нещо различно - на бесилката
7. 99.99% са металските теми в раздела за музика, но 0.01% от темите са поп-фолк и това е спам. Трябва да локвам!
8. Всички мои черни братя и сестри могат да пишат каквото си поискат, да плюят когото си искат и да развалят темите на когото си поискат
9. Всички мои черни братя и сестри да се чувстват, че владеят форума
10. Всичко за демокрацията (по-скоро черната)!

1-винаги съм мразел мазнициАРМЕНКА написа:Айдеее.....четкай,народе !![]()
Аз съм за кака Крематори..кефи ме на моменти леко бруталното й модериране....реже и коли наред....поздрави,Како,само така

dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
Aaaaa...ето го моя любимецpi4 написа:1-винаги съм мразел мазнициАРМЕНКА написа:Айдеее.....четкай,народе !![]()
2-крематори не е модераторка ако не знаеш

Естествено няма на твойта снимка да еАРМЕНКА написа:а ако нещо не ти е добре,отиди да се утешиш на снимката на твойта възлюбена Емилия

pi4 написа:Естествено няма на твойта снимка да еАРМЕНКА написа:а ако нещо не ти е добре,отиди да се утешиш на снимката на твойта възлюбена Емилия