Как се чувствате след предварителния по история? :)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Как се чувствате след предварителния по история? :)
Ами . . . какво му трябва на един студент - хляб и зрелища
хаха . Пък и да се развеселя малко предсесийно.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
^ Чумата да те тръшне.. непрокопсанико !
Сещам се за по-кратки и звучни обиди, но щом си избрал това - твоя воляbboy_dare написа:^ Чумата да те тръшне.. непрокопсанико !
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
баси...дори и да не знаех преди това, като чета мненията- пак щях да се усетя, че си правист(хaL` написа:Ами . . . какво му трябва на един студент - хляб и зрелищахаха . Пък и да се развеселя малко предсесийно.
обаче аз недоразбрах- тази година е можело да си избираш между теми? егати.
в смисъл..не че миналата година не ги знаех всичките, които бяха на предварителен, ама..това звучи доста успокояващо. в смисъл...имаш доста по-голям шанс да вържеш по-висока оценка...но пък от друга страна- или знаеш, или не- така че и да имаш 4, когато всички имат 6ци- все тая...
бтв с тоя Аспарух сте ударили егати кьоравото, обаче пък оценките ще са супер високи. което е гадно. миналата година като излезе Крум, жулехме кайзери пред НБУ и много ги псувахме, защото първите три теми всички ги учат, майка му стара. даже си спомням, че се бяхме подготвили емоционално, че ще продължаваме традицията пред НБУ и през семестрите, но...за щастие, традициите вече не са това, което бяха.(х
- elektra_
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Моето мнение е че Аспарух не е толкова лесна тема,в смисъл лесна е че няма много дати и имена,но от друга страна е много коварна с това което трябва и не трябва да влиза в нея.
Право, 1-ви поток, 4-та група
И аз мисля, че Аспарух е от коварните теми, не най, но достатъчно. Ми като доказателство вижте как не можем да се разберем кое е трябвало да се спомене и кое не. Всеки дочул едно, разбрал второ, казали му трето, пък уж историята е само факти. Е точно тази тема не е точно такава история. Много важно е да се определи основното, да се сепомене важното, а не да се отплескваме в допълнтелни факти. Аз лично писах по тази тема 13 странички голям формат, среден почерк и смятам, че съм споменала каквото трябва. Е, имам някои пропускчета (кои няма) и една грешка, пък за стила на писане - е там зависи дали ще се допадне на професорите!
Успех, дерзайте!
Успех, дерзайте!
Who if not me, when if not now?!!
http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=110720
http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=110720
- elektra_
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
Аз мисля че и различни неща са ни казали-кое трябва и кое не да се пише в темата.Всичко зависи от това какво проверяващите мислят че трябва да се пише.Аз доколкото разбрах вече почти са приключили с проверката и в петък може и да разберем резултатите най-накрая.
Право, 1-ви поток, 4-та група
- radja
- Гутенберг
- Курс: втори
ми то ако всички бяхте на едно мнение, то тогава всички щяхте да имате еднакви оценки, ergo изпитът щеше да е безсмислен.Ми като доказателство вижте как не можем да се разберем кое е трябвало да се спомене и кое не.
апропо може 1000 души да ти опонират и пак да си прав. така че мнението на кандидатстудентите е най-малко меродавно. не подценявам ничия подготовка- просто всички сте субективни поради естеството на ситуацията.
- n_power
- В началото бе словото
Ето ви една агитка от оптимисти, която се надявам да ви накара да се усмихнете,защото според мен това е едно от най-истинките и приятни неща които могат да ви се случат,а в повечето случаи дори не осъзнаваме удоволствието от усмивката. Зарежете кофти мислите и нападките...време не остана,идва видьов ден както вече съм казвал
:

-
sesi_kn
- В началото бе словото
Знаете ли кога ще излезат резултатите от предварителния по история?
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
сайтът почна да забива...дали това значи,че скоро ще ги качат
?
-
sesi_kn
- В началото бе словото
искрено се надявам 
- explorer
- Да живей словото
- Обратна връзка:
При мен не дава такива симптоми, а и те не ги качват на главния сървър, а на http://forum.uni-sofia.bg/ksk
Предполагам, че в петък ще ги имаме, още малко търпение... 
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
да бе, знам къде ги качват, обаче (аз понеже кандидатствам за втора специалност) като кандидатствах с математика, общо взето по-рано от 10 дни излизаха, вярно е, че задачи по-лесно се проверяват, но пък кандидатите с математика са повече...та затова се надявах днес или утре да са готови 
Къде ви е чувството за хумор? И мен така ме изпързаля един приятел и даже дойде с мен до ХФ за по-голяма достоверност.inna написа:И аз пак се вързах- точно щях да звъня на приятеля ми да ходим до ХимическияНаистина трябва да си болен, за да се занимаваш да лъжеш така хората
![]()
И кво? Нищо - отидохме да пием бира и като цяло беше много забавно