Я кажи за светлинните години сега, маминотоLevitt.Alex написа:Поре, голям героизъм се изисква прикрит под анонимност и насърчаван от влажните кравешки погледи на Светата Троица - съдийската щерка, Иво, ама не Доля и Мегаселяк, да триеш и заключваш постингите ми!pora_e_priqtel написа:Аз затова казах, че не си струва да му обръщаме кой знае какво внимание на тоя клип
Freedom for Turks in Bulgaria?!
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Re: Freedom for Turks in Bulgaria?!
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Сладурчо, винаги, когато те трия или модерирам, се подписвам и не се притеснявам ни най-малко да застана зад действията си. Между другото не знам защо си цитирал точно това мое мнение, след като коментарът ти няма нищо общо с него.Levitt.Alex написа:Поре, голям героизъм се изисква прикрит под анонимност и насърчаван от влажните кравешки погледи на Светата Троица - съдийската щерка, Иво, ама не Доля и Мегаселяк, да триеш и заключваш постингите ми!pora_e_priqtel написа:Аз затова казах, че не си струва да му обръщаме кой знае какво внимание на тоя клип
И нека ти кажа нещо: аз и другите модератори трием както тези твои мнения, които не отговарят на правилата, така и тези, които отговарят, поради простата причина, че ти вече си банван няколко пъти и присъствието ти в този форум е забранено. Сори, такава си си я надробил. Баннатият няма право да пише.
Ако си регистрираш нов акаунт ще ти го баннем. Единственият вариант да ти позволим да пишеш тук е, ако се извиниш на всички, които си обидил и направиш публично обещание, че ще спазваш правилата. Ако направиш това си добре дошъл, но знай, че ще следим изключително стриктно поведението ти. Казах.
Хоп - да не забравя да се отчета - изтрих ти мението за "евтаназията".
- Levitt.Alex
- В началото бе словото
Исая Берлин:"Когато агресорът , обезумял в пиянство и тирания , иска извинение от своята жертва.... .. това легитимира нормалните да искат изпращането на последния на бунището на историята".pora_e_priqtel написа:Сладурчо, винаги, когато те трия или модерирам, се подписвам и не се притеснявам ни най-малко да застана зад действията си. Между другото не знам защо си цитирал точно това мое мнение, след като коментарът ти няма нищо общо с него.Levitt.Alex написа:Поре, голям героизъм се изисква прикрит под анонимност и насърчаван от влажните кравешки погледи на Светата Троица - съдийската щерка, Иво, ама не Доля и Мегаселяк, да триеш и заключваш постингите ми!pora_e_priqtel написа:Аз затова казах, че не си струва да му обръщаме кой знае какво внимание на тоя клип
И нека ти кажа нещо: аз и другите модератори трием както тези твои мнения, които не отговарят на правилата, така и тези, които отговарят, поради простата причина, че ти вече си банван няколко пъти и присъствието ти в този форум е забранено. Сори, такава си си я надробил. Баннатият няма право да пише.
Ако си регистрираш нов акаунт ще ти го баннем. Единственият вариант да ти позволим да пишеш тук е, ако се извиниш на всички, които си обидил и направиш публично обещание, че ще спазваш правилата. Ако направиш това си добре дошъл, но знай, че ще следим изключително стриктно поведението ти. Казах.
Хоп - да не забравя да се отчета - изтрих ти мението за "евтаназията".
Тъй като ти разполагаш със силата, ще се извиня
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Уместен цитат между другото. Да разбирам ли, че се извиняваш на обидените от теб потребители?
- Levitt.Alex
- В началото бе словото
Да, всички, които съм обидил безпричинно и ако има такива, извинявам сеpora_e_priqtel написа:Уместен цитат между другото. Да разбирам ли, че се извиняваш на обидените от теб потребители?
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Чудесно. Сега остава и да обещаеш, че ще спазваш правилата. Ако искаш да го направиш първо ги прочети за всеки случай - в подписа ми има линк към правилника на раздела, а общият правилник на форума беше някъде в началото на страницата. Абе дал съм линк и за него в правилника на раздела.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Да, айде стига вече с това обещаване, защото ако го направи, ще му е за 4ти път.pora_e_priqtel написа:Чудесно. Сега остава и да обещаеш, че ще спазваш правилата. Ако искаш да го направиш първо ги прочети за всеки случай - в подписа ми има линк към правилника на раздела, а общият правилник на форума беше някъде в началото на страницата. Абе дал съм линк и за него в правилника на раздела.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- Levitt.Alex
- В началото бе словото
Да, чел съм ги, а за да си честен трябва да признаеш, че съвсем рядко съм ги нарушавалpora_e_priqtel написа:Чудесно. Сега остава и да обещаеш, че ще спазваш правилата. Ако искаш да го направиш първо ги прочети за всеки случай - в подписа ми има линк към правилника на раздела, а общият правилник на форума беше някъде в началото на страницата. Абе дал съм линк и за него в правилника на раздела.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ще ме прощаваш, но най-редовно нарушаваш:
Чл.2. Потребителите се задължават при общуването помежду си да спазват нормите на добрия тон и да поддържат дух на взаимно уважение. Забраняват се обиди към потребители на каквато и да било основа.
И така обещаваш ли да спазваш правилата? Ако го направиш знай, че ще следим за спазването им най-строго и при първото провинение ще те баннем/изтрием. Приеми го като изпитателен срок от един месец. Ето, ние ти даваме шанс, така че не можеш да ни обвиниш в деспотизъм. За теб остава да проявиш добра воля.
Чл.2. Потребителите се задължават при общуването помежду си да спазват нормите на добрия тон и да поддържат дух на взаимно уважение. Забраняват се обиди към потребители на каквато и да било основа.
И така обещаваш ли да спазваш правилата? Ако го направиш знай, че ще следим за спазването им най-строго и при първото провинение ще те баннем/изтрием. Приеми го като изпитателен срок от един месец. Ето, ние ти даваме шанс, така че не можеш да ни обвиниш в деспотизъм. За теб остава да проявиш добра воля.
- Levitt.Alex
- В началото бе словото
Мисля, че всеки потребител, общувал с мен на принципа на взаимното уважение и равнопоставност е станал мой приятел. Но след като наблюденията ти са такива, обещавам.pora_e_priqtel написа:Ще ме прощаваш, но най-редовно нарушаваш:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Поздравления за решението, пожелавам ти приятно и градивно общуване с останалите потребители. 
- Levitt.Alex
- В началото бе словото
Благодаряpora_e_priqtel написа:Поздравления за решението, пожелавам ти приятно и градивно общуване с останалите потребители.
ПП. Мисля, че тази кореспонденция може да бъде изтрита, като нежалана и не по темата.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Предпочитам засега да я оставя, за да могат потребителите да се уверят със собствените си очи в това, което се случва
Какво ми направихте с темата?!!!

Пора: съжалявам, спираме с офтопика.
Пора: съжалявам, спираме с офтопика.

Изглежда форумът има нужда от специална тема за Алекс Левит... 
Nessun dorma, nessun dorma!