Ще си правите женско парти ама друг път. Може едно партъ между печката и пералнята да си направите, и междувременно да ми купите и бира и да ми събуете чорапите!KeineSonne написа:Най-официално и тържествено кръцвам лентата и обявявам Женско Парти![]()
![]()
Предлагам да започнем с разнищващо обсъждане на мъжката част от милия ни форум![]()
![]()
![]()
Строго забранено за мъже!! :Р
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
user-1209
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Re: Строго забранено за мъже!! :Р
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
- united_colors
- От дъжд на вятър
- Курс: четвърти
- united_colors
- От дъжд на вятър
-
user-1209
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Ееее много бързо се отказа!united_colors написа:Край- затъпи ме! Аз повече няма да пиша в тая тема...user-1209 написа:'Щото друго не можете да се сетите. Само пишки са ви в главите(устите).united_colors написа:Подкрепям идеята за темата, но незнам защо на едно женско парти първата главна тема да са ТЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
- united_colors
- От дъжд на вятър
Такива сме жените- разваляме всичко тъкмо когато ви е станало интересноuser-1209 написа:Ееее много бързо се отказа!united_colors написа:Край- затъпи ме! Аз повече няма да пиша в тая тема...user-1209 написа:'Щото друго не можете да се сетите. Само пишки са ви в главите(устите).united_colors написа:Подкрепям идеята за темата, но незнам защо на едно женско парти първата главна тема да са ТЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- fire
- Живее, за да пише
ТопкИте!!! Имах предвид, че вие бебетата иамте нужда от повече играчки и съответно от повече топки. А друг е въпросът ти за какво си помислил...
Подсъзнание, подсъзнание...
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!