Как се чувствате след предварителния по история? :)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
Re: Как се чувствате след предварителния по история? :)
Леле Диди що не каза по-рано..и нали ти дадох skype:) Тити беснее
а иначе на изпита писах първата ест
всичко съм писала дословно от лекцията знаех я на изуст..като се прибрах всичко си беше така само зн ли какво сам написала вместо Батбаян БатБаян и после в скоби (Батбаян) и на едно място писах 685 после реших,че е 695 поправих 8 на 9 и то стана по-тъмно...накрая го сложих в скоба и написах 685 и нз да не решат,че е знак:)
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
лелел ти не си добре, ако само това са ти грешките - нямам думи. Ти въобще прочете ли ние тука какви мъки споделяме, ти за една цифра и име, лелеле. За тези, който не знаят, да поясня малко за това амбициозно момиче: 11 клас, догодина завършва, но е силно решена от рано да се готви и така беше на курса по история, надява се, че ако успее тази година с историята ще е по-лесно догодина да наблегне и на др. Как ви звучи приятели-ЕВАЛА нали.
)))) Или по-скоро "малеее, а аз докъде я докарах" 
Who if not me, when if not now?!!
http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=110720
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
Абе споко щом Донков е казал,че няма ядове значи вс е ок
то не е само това имам и такива скоби из темата като съм сбъркала нещо..дай skype...aз само с Божидар и Филип говоря 
Аз ли нещо не разбрах незнам, ама това момиче е 11 клас и се е явила на изпит по история?

-
BLUSH
- Постоянно присъствие
Да така е ...От юф ми казаха в началото на тази година да се запиша сега ,защото оценката ще ми важи и догодина..мога да си карам сега пробния и догодина само държавен,ако си ми хареса от тази година оценката си ми остава..догодина само литература и кандидаствам
Напълно правилно си разбрала, точно за това сметнах и за редно да го споделя с Вас. (или да ни поразбудя малко докаде сме го докарали
) Нали 11 клас, пък вече готова за кандидатстване и то да кажа доста добре подготвена.
Това го чувам за 1 път О_О Ти си 11 клас и си се явявала на изпита в СУ като оценката от този изпит ти важи и за другата година? Или нещо не съм разбрала?
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
Разбрала си..попринцип напражиха пробния редовен,а новото от тази година е ,че може да се явиш когато си искаш,стига да си подготвен и оценката ти важи...за това аз се записах тази година на курс,карах пробен и ако ми хареса оценката си зимам бележка или там каквото е удостоверение,догодина си карам литература и матура и си кандидаствам 
Мога само да те поздравя, за което 
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
Мерси 
Айде да преустановите чата помежду си.. има скайп за тая работа
А форума за какво е според теб, ако не място за споделяне и обменяне на идеи ... пък че се случва и да се срещнат познати, не е ли хубаво-това значи общи идеи и мечти все пак! 
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
Диди ти имаш ли инфо к0ога ще излезнат резултатите..някой питал ли е Донков (бтв напиши ми skype -ti 
- n_power
- В началото бе словото
Ами определено не е за :Magiota написа:А форума за какво е според теб, ако не място за споделяне и обменяне на идеи ... пък че се случва и да се срещнат познати, не е ли хубаво-това значи общи идеи и мечти все пак!
може ли и аз да ви се разкрия?! Чата е за общо споделяне,а не за "ооо,мацко,ко прай днес ма?!"Magiota написа:... Тъй че кой първи ще се издаде кой е?! Дай да започнем с първа буква на името))) И наистина помня прословутата фраза, която ми влезе в паметта почти като закон "Претупвайте, не изпускайте!"
П.П. : Да не помислите че се заяждам,просто си е така.Няма смисъл да се коментират повече тези славяни и прабългари,само ще помоля BLUSH да ми прати оценката си (реалната)на ЛС,защото ми е изключително интересно,приятелски,моля те.Иначе евала,че си си написала всичко.(и аз така,ама за Априлското)
- n_power
- В началото бе словото
На някой ако му се намира ляво ел. огледало за Астра 97' да пише,че се чувствам зле.
(това в във връзка със заглавието на темата "Как се чувствате след предварителния по история?
" )
(това в във връзка със заглавието на темата "Как се чувствате след предварителния по история?