Извинявай, не исках да разбивам юначното ти сърце, но това между нас, със или без срещата, за която толкова настояваш тук и на ЛС, няма да се получи. Съжалявам
CSKA
Модератори: ники, Methuselah
Re: CSKA
М-не. Жив и здрав съм си и съм си същият нещастник.
Извинявай, не исках да разбивам юначното ти сърце, но това между нас, със или без срещата, за която толкова настояваш тук и на ЛС, няма да се получи. Съжалявам

- Unbreakable
- В началото бе словото
Ехооо айде не така!Google написа:СМЪРТ за Буферите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе ми е интересно какво правят фенове на Локо Пд в Сандански и къв им е проблема с агитката на ЦСКА
Unbreakable написа:Ехооо айде не така!Google написа:СМЪРТ за Буферите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да си имаме уважението...поне да беше написал пловдивските буфери, че така и мен ме обиждаш
![]()
![]()
Иначе ми е интересно какво правят фенове на Локо Пд в Сандански и къв им е проблема с агитката на ЦСКАДа не са ви сбъркали с ботев
Не надигай глас, че най-много да бъдеш наречен "нещастник" и 69 пъти да ти бъде отправена покана за среща.

хахахаха Слави много смешно......това е била замислена атака срещу нас.
На снимките в gong се вижда какви циганета е имало от Доко Пд.
ЩЕ ИМ ГО ВЪРНЕМ!!!
На снимките в gong се вижда какви циганета е имало от Доко Пд.
ЩЕ ИМ ГО ВЪРНЕМ!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Каза книжното плъхче и отново заживя в своя измислен свят!!!Boromir написа:Unbreakable написа:Ехооо айде не така!Google написа:СМЪРТ за Буферите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да си имаме уважението...поне да беше написал пловдивските буфери, че така и мен ме обиждаш
![]()
![]()
Иначе ми е интересно какво правят фенове на Локо Пд в Сандански и къв им е проблема с агитката на ЦСКАДа не са ви сбъркали с ботев
Не надигай глас, че най-много да бъдеш наречен "нещастник" и 69 пъти да ти бъде отправена покана за среща.![]()
![]()
![]()
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Ама ти си много забавен
. Хвала на родителите, отгледали такъв син - мил, остроумен, пълен с оригиналност и мъжка сила.
Чест е и за ФК Лупи да има подобен привърженик. Почитания

Чест е и за ФК Лупи да има подобен привърженик. Почитания

-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Boromir написа:Ама ти си много забавен![]()
. Хвала на родителите, отгледали такъв син - мил, остроумен, пълен с оригиналност и мъжка сила.
![]()
![]()
Чест е и за ФК Лупи да има подобен привърженик. Почитания![]()
![]()
![]()
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
А аз съжалявам твоите родители.....дарили толкова грозно момче на Земята....мога да ти кажа само това.Видях те на снимки,наистина само да ми паднеш някъде ще те смачкам.Това е което имах да казвам от тук нататък спирам....по-умният отстъпва.Boromir написа:Ама ти си много забавен![]()
![]()
![]()
Чест е и за ФК Лупи да има подобен привърженик. Почитания![]()
![]()
![]()
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Митака написа:А аз съжалявам твоите родители.....дарили толкова грозно момче на Земята....мога да ти кажа само това.Видях те на снимки,наистина само да ми паднеш някъде ще те смачкам.Това е което имах да казвам от тук нататък спирам....по-умният отстъпва.
Не си ме харесал на снимките? Това значи ли, че няма повече да ме каниш на срещи?
Само да те питам - оттук нататък дълго време ли ще спираш, за да знам дали и аз да спирам или да не спирам.
Относно падането и смачкването и прочие жалки заплахи - нали се сещаш, че това няма как да се случи, мамин? А и да се случи, аз няма да бъда смачкан, най-малко от теб - нито ме плашиш, нито си по-умен.
Само потвърждаваш, че си агресивен и първосигнален до имбецилност футболен хулиган в амок, а аз сред такива не мога да бъда открит. Ама какво ли ти обяснявам. Пий един валериан, пусни си Йорданка да ти пее за червено и бяло и трупай сили за идущите битки - много майки с деца чакат да бъдат взривени от твоите бомби.

-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хора, спрете се... 
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- Да живей словото
добре де, говорех за пловдивскитеUnbreakable написа:Ехооо айде не така!Google написа:СМЪРТ за Буферите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ей Митак внимавай с бомбите
България над всичко
- Sasko™
- Паисий
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Само Локо Мездра

На Българска армия ще мине бързия влак от Мездра
На Българска армия ще мине бързия влак от Мездра
What I've got you've got to give it to your mamma
What I've got you've got to give it to your pappa