CSKA

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Заключено

Кой според вас ще е новият собственик на ЦСКА?

AIG
6
23%
Васил Божков
2
8%
Константин Жeваго
7
27%
Някой руски олигарх
5
19%
Томов
6
23%

Общо гласове: 26

Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: CSKA

Мнение от Boromir »

М-не. Жив и здрав съм си и съм си същият нещастник. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Извинявай, не исках да разбивам юначното ти сърце, но това между нас, със или без срещата, за която толкова настояваш тук и на ЛС, няма да се получи. Съжалявам :cry: :cry: :cry:
Изображение
Аватар
Google
Да живей словото

Мнение от Google »

СМЪРТ за Буферите :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
България над всичко
Аватар
Unbreakable
В началото бе словото

Мнение от Unbreakable »

Google написа:СМЪРТ за Буферите :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ехооо айде не така! :evil: Да си имаме уважението...поне да беше написал пловдивските буфери, че така и мен ме обиждаш :roll: :wink:
Иначе ми е интересно какво правят фенове на Локо Пд в Сандански и къв им е проблема с агитката на ЦСКА :roll: Да не са ви сбъркали с ботев :lol:
Изображение
Изображение
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Unbreakable написа:
Google написа:СМЪРТ за Буферите :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ехооо айде не така! :evil: Да си имаме уважението...поне да беше написал пловдивските буфери, че така и мен ме обиждаш :roll: :wink:
Иначе ми е интересно какво правят фенове на Локо Пд в Сандански и къв им е проблема с агитката на ЦСКА :roll: Да не са ви сбъркали с ботев :lol:

Не надигай глас, че най-много да бъдеш наречен "нещастник" и 69 пъти да ти бъде отправена покана за среща. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

хахахаха Слави много смешно......това е била замислена атака срещу нас.
На снимките в gong се вижда какви циганета е имало от Доко Пд.
ЩЕ ИМ ГО ВЪРНЕМ!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Boromir написа:
Unbreakable написа:

Не надигай глас, че най-много да бъдеш наречен "нещастник" и 69 пъти да ти бъде отправена покана за среща. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Каза книжното плъхче и отново заживя в своя измислен свят!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Ама ти си много забавен :laughing3: :laughing3: . Хвала на родителите, отгледали такъв син - мил, остроумен, пълен с оригиналност и мъжка сила. :mrgreen: :mrgreen:

Чест е и за ФК Лупи да има подобен привърженик. Почитания :cheers: :cheers: :flower: :flower:
Изображение
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Boromir написа:Ама ти си много забавен :laughing3: :laughing3: . Хвала на родителите, отгледали такъв син - мил, остроумен, пълен с оригиналност и мъжка сила. :mrgreen: :mrgreen:

Чест е и за ФК Лупи да има подобен привърженик. Почитания :cheers: :cheers: :flower: :flower:
:lol:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Boromir написа:Ама ти си много забавен :laughing3: :laughing3: . Хвала на родителите, отгледали такъв син - мил, остроумен, пълен с оригиналност и мъжка сила. :mrgreen: :mrgreen:

А аз съжалявам твоите родители.....дарили толкова грозно момче на Земята....мога да ти кажа само това.Видях те на снимки,наистина само да ми паднеш някъде ще те смачкам.Това е което имах да казвам от тук нататък спирам....по-умният отстъпва.
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Митака написа:А аз съжалявам твоите родители.....дарили толкова грозно момче на Земята....мога да ти кажа само това.Видях те на снимки,наистина само да ми паднеш някъде ще те смачкам.Това е което имах да казвам от тук нататък спирам....по-умният отстъпва.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Не си ме харесал на снимките? Това значи ли, че няма повече да ме каниш на срещи? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Само да те питам - оттук нататък дълго време ли ще спираш, за да знам дали и аз да спирам или да не спирам. :albino: :albino: :albino: :albino: :albino: :albino:

Относно падането и смачкването и прочие жалки заплахи - нали се сещаш, че това няма как да се случи, мамин? А и да се случи, аз няма да бъда смачкан, най-малко от теб - нито ме плашиш, нито си по-умен.

Само потвърждаваш, че си агресивен и първосигнален до имбецилност футболен хулиган в амок, а аз сред такива не мога да бъда открит. Ама какво ли ти обяснявам. Пий един валериан, пусни си Йорданка да ти пее за червено и бяло и трупай сили за идущите битки - много майки с деца чакат да бъдат взривени от твоите бомби.
Изображение
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Хора, спрете се... :cry:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Blood Countess написа:Хора, спрете се... :cry:
Извинявай :|
Изображение
Аватар
Google
Да живей словото

Мнение от Google »

Unbreakable написа:
добре де, говорех за пловдивските :wink: :wink: :wink:
ей Митак внимавай с бомбите :lol: :lol: :lol:
България над всичко
Аватар
Sasko™
Паисий
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Sasko™ »

Само Локо Мездра :!: :!: :!:
На Българска армия ще мине бързия влак от Мездра
What I've got you've got to give it to your mamma
What I've got you've got to give it to your pappa
What I've got you've got to give it to your daughter

Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

Мнение от TheGreat7 »

Митак, Ники :arrow: стига глупости :wink:
The harder you fall, the higher you bounce...
Заключено

Обратно към “Спорт”