Ако тръгна хронологично... обстановката не ме очарова никак. Нищо общо с лъскавото от Плаза, Ориент, оооооо Син Сити къде, бре. Разликите вече стават космически и се измерват с извънземни величини. Дървени столчета, дървени барове, дървен дансинг (да, не се смейте, дървен от дърво) несветещ като на другите места. Аз обаче отидох заради Нел. Ако ще и... не знам си къде да беше... в некой агнешка кошара, пак щях да бъда там. Както казва един мой колега - такъв друг ултрас на поп-фолка не знам. 2004-та година това место беше Lords. И май се събираха металюги. После 2005-та стана Планета и 2006-та ли - FIRE. Не познавам собственика, не знам какъв е, но ако по заведението му трябва да си направим извод - бих казал, че е бил кооператор преди това. Как може да е заобиколен от Плаза и от Ориент и да не "вземеш" малко от тях??? Че преди Плаза-та, си беше един бордей Трафик - сборището на меито. А сега Плазата каква е
За сметка на това персонала ти обръща страшно много внимание. Дали защото малко бяха хората (на входа момчетата ми казват - бате, дай точно, защото си ни първия посетител) или принципно, няма значение. Едно от барманчетата ми се заоправдава сякаш - защото утре (вече днес) е работен ден и има малко хора. Снощи не беше ли пак срещу работен ден и баси гъчканицата в Ориента? Аз си знаех, че причината е друга, както ще разберете сетне. И другото учудващо - водката не е разредена! Цената на любимия ми Абсолют пак е 3 кинта, но истински. По едно време започна да се събира народ - петима, седмина, дванадесетима, петнадесетима... И не се учудвах защо вървят некви хитове от времето на прабаба ми - Nana - Lonely и прочие. След влизането на 25-тия човек
Не стой до мен, броя до 5
и после някой да ми носи лед...
Аджеба сервитьорката наистина ми донесе лед в тоя момент и това така ме изкефи... сякаш ми запали фитила. Е, нали e FIRE
И дотук с общите приказки, защото дойде НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛЛЛЛЛЛЛЛЛ
Какво изпълни тя - естествено схемата е ясна. Както при Теодора, както при Преслава, първо с песни от новия албум, после от старите (ама Нел няма стари, защото има един), после кючеци, след това на други изпълнители и накрая голям хит. Ако говорим с конкретни имена - целия албум "Дай ми шанс" по ред на номерата, като "Тази нощ" и "Чао и мерси" бяха естествено без Лияна. В раздел кючеци - "Едно ми", в раздел други изпълнители - на Софи Маринова - "Онзи фатален ден", на Бони - "Пат пат" ли беше, на Азис - Нека да ти дам" и край - "Не крий сълзите" под номер 6 в албума.
Питате се какво е било настроението. На 6! Аз бях най-зарибен от всички и подготвен по конспекта от 12 въпроса.
Друго интересно, по-скоро за децата - дали има някакви съмнения за ромския й произход. Във форума на ФЕН четвъртък гостуваше Нел и на лапешки въпрос, зададен от детенце "от ромски произход ли си", отговаря - "има ли значение?" Загледах се, има си ги ромските черти, но какво от това? Наистина, никакво значение няма, кефя й се. Всички песни от албума й са добри.
Нел си тръгна, т.е. седна да си пуши на една маса с едни май от Съни мюзик. И се започна с най-противното.
Не мога да издържам на чалга и това си е. Взех си довиждане с мадамата и пича и дойдох тук да пиша у форумо.pi4 написа:ох какви са тия ужасни маанета тях ли пускат в Ориента![]()
Аз тва се дразна на дискотеките пускат някви такива простотии
Очаквайте новата тема, ако не стане апокалипсис преди вторник -
Биад и Ивана
Тоя път ако колежките ми от София откажат да дойдат... направо не знам. Единственото, което ги възпираше за трите пъти беше, че до Студентски имат страшно много път. Сега Биад си е в София.