kakvo shte kajete za turizam?:)

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
smallp0x
В началото бе словото
Местоположение: In your house I long to be. Room by room, patiently
Обратна връзка:

Мнение от smallp0x »

Luv4o написа:Все пак туризма е един от най-полезните спортове - той калява както физически,така и психически.Аз лично съм бил няколко прехода и много ми допадна - атмосферата те кара да се почувстваш добре и някак си пречистен духовно.Също така красотата на природата те обвързва и с Родината...
Трябва от време на време да се измъква човек от тази мръсна София...Освен футбол мисля да запиша и туризъм... :)
О да, определено затова си струва да се запише туризъм. Поне научаваш трансопрта, с който може да се измъкнеш от София (ако не си местен).
Друго хубаво нещо е, че по време на преходите се запознаваш много по-интензивно с колеги от цялото СУ, понякога и от ТУ.
And don't it make you sad to know that life...
Is more than who we are

~ "Name" - The Goo Goo Dolls
Luv4o
В началото бе словото

Мнение от Luv4o »

Знаеш ли дали може още на 3ти да се запишем на туризъм?Един мой познат ми подсказа че можеби ще има ограничение в местата... :?:
Аватар
smallp0x
В началото бе словото
Местоположение: In your house I long to be. Room by room, patiently
Обратна връзка:

Мнение от smallp0x »

Luv4o написа:Знаеш ли дали може още на 3ти да се запишем на туризъм?Един мой познат ми подсказа че можеби ще има ограничение в местата... :?:
Не знам за кои спортове може да има ограничения в местата, може би трябва да следиш кога започват сроковете за записване и да отидеш тогава. Мисля, че миналата година започваха към 7ми.
And don't it make you sad to know that life...
Is more than who we are

~ "Name" - The Goo Goo Dolls
Luv4o
В началото бе словото

Мнение от Luv4o »

Някой вече записа ли се на туризъм,как са графиците...?
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

според мен туризма е пълна тъпотия. когато миналта година се записвах, мислех че ще се ходи по рядко и за повече часове. всъщност т.нар туризъм е да се разхождаш в борисовта в началото, после биеш път до симеоново или драгалевци и около 1 час- час и половина обикаляш по пътечките. лично на мен пътя до там и обратно ми отнемаше двойно повече време
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”