nqkakvi vpechatleniq?
kakvo shte kajete za turizam?:)
Модератори: ники, Methuselah
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Първите два пъти - в Борисова. После малко Симеоново, после Драгалевци. Втория семестър пак Симеоново.
Накрая те карат да се оправиш сам в някаква горичка и трябва да си сляп или в инвалидна количка за да не успееш.
Наистина зависи много от треньорите - при някои ти заверяват и с 5 присъствия. При нас искаха 10 (от 15). Казвам го сега, защото втория семестър може да си смените треньора. Има една жена (~50 год.) с черна къдрава коса... избягвайте! Има един пълничък мъж с прошарени мустаци... Илчев!... аз бях при него, заверява май и с 9, ама не съм сигурен. Инак е приятна компания за разходка в планината - пълен е с лафчета. Други двама били някакви млади... зажерявали с малко присъствия... търсете ги! То си зависи и кога можеш да отделиш време, де - преди или след обед (Как се стига от ректората до Драгалевци не е истина - поне 2 транспорта). Готиното е, че за другите дисциплини искат пълно присъствие, май. ХАХАХА!
Туризмът си е добър избор (по дяволите, написах "изпит" вместо "избор"!!! Ех, сесия...) за по-мързеливите
Чувам подобно и за стрелбата с лък (имали всичко на всичко три лъка и докато чакаш да ти дойде реда, брадясваш). Но и то е извън София. Ако има робинхудовци, могат да кажат как е всъщтност.
Накрая те карат да се оправиш сам в някаква горичка и трябва да си сляп или в инвалидна количка за да не успееш.
Наистина зависи много от треньорите - при някои ти заверяват и с 5 присъствия. При нас искаха 10 (от 15). Казвам го сега, защото втория семестър може да си смените треньора. Има една жена (~50 год.) с черна къдрава коса... избягвайте! Има един пълничък мъж с прошарени мустаци... Илчев!... аз бях при него, заверява май и с 9, ама не съм сигурен. Инак е приятна компания за разходка в планината - пълен е с лафчета. Други двама били някакви млади... зажерявали с малко присъствия... търсете ги! То си зависи и кога можеш да отделиш време, де - преди или след обед (Как се стига от ректората до Драгалевци не е истина - поне 2 транспорта). Готиното е, че за другите дисциплини искат пълно присъствие, май. ХАХАХА!
Туризмът си е добър избор (по дяволите, написах "изпит" вместо "избор"!!! Ех, сесия...) за по-мързеливите
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Да добавя нещо относно температурите. Аз по принцип съм с различни температурни разбирания и по това време си излизам по тениска, най-много на взема някакво тънко яке... разкопчано, естествено. Та там горе не ми е било студено дори и за миг. И ще ви кажа, че в града е осезаемо по-студено отколкото в планината. За екипировка - удобни обувки и панталони! Веднъж в Борисова (първия път) едно момиче дойде с дълга пола, високи токчета и чантичка... абе все едно отиваше на ча... поп-фолк купон... Еми не е за туризъм...
Айде, че отивам да гледам Гроши в стани богат... два пъти гледах Биг Брадър и му станах фен (на Гроши!!!)...
Е да, ама май няма Гроши
или съм го изпуснал... Както и да е!
Айде, че отивам да гледам Гроши в стани богат... два пъти гледах Биг Брадър и му станах фен (на Гроши!!!)...
Е да, ама май няма Гроши
- smallp0x
- В началото бе словото
- Местоположение: In your house I long to be. Room by room, patiently
- Обратна връзка:
Време за събуждане на темата, Гроши го изгониха отдавна 
Времето също е неудобно, защотото (поне миналата година) се събирахме само в 9 сутринта или в 14 следобяд, и.... няма значение дали си на упражнения със заверки или имаш контролни... Освен това можеш да отидеш с водачите на ТУ, обаче това си е чисто самоубийство, защото те са не-нор-мал-ни
Веднъж се излъгах с един забаен на пръв поглед водач и ни изкара вътъка на цялата група - в едни локви по едни стръмни пътеки... Не че се оплаквам де, ама после как се перат дънки за 20 минути и след това как се бяга по лекции само аз си знам
Хубавото е, че зимата е сесия, след това заминават за Семково и общо взето втория семестър "разходките" започват след като се е стопил снегът. Обаче в какви калища сме газили в дъждовете не е истина. ^-^Лорд Носферату написа:Първите два пъти - в Борисова. После малко Симеоново, после Драгалевци. Втория семестър пак Симеоново.
Наистина зависи много от треньорите - при някои ти заверяват и с 5 присъствия. При нас искаха 10 (от 15). Казвам го сега, защото втория семестър може да си смените треньора. Има една жена (~50 год.) с черна къдрава коса... избягвайте! Има един пълничък мъж с прошарени мустаци... Илчев!... аз бях при него, заверява май и с 9, ама не съм сигурен. Инак е приятна компания за разходка в планината - пълен е с лафчета. Други двама били някакви млади... зажерявали с малко присъствия... търсете ги! То си зависи и кога можеш да отделиш време, де - преди или след обед (Как се стига от ректората до Драгалевци не е истина - поне 2 транспорта)
Времето също е неудобно, защотото (поне миналата година) се събирахме само в 9 сутринта или в 14 следобяд, и.... няма значение дали си на упражнения със заверки или имаш контролни... Освен това можеш да отидеш с водачите на ТУ, обаче това си е чисто самоубийство, защото те са не-нор-мал-ни
Веднъж се излъгах с един забаен на пръв поглед водач и ни изкара вътъка на цялата група - в едни локви по едни стръмни пътеки... Не че се оплаквам де, ама после как се перат дънки за 20 минути и след това как се бяга по лекции само аз си знам
And don't it make you sad to know that life...
Is more than who we are
~ "Name" - The Goo Goo Dolls
Is more than who we are
~ "Name" - The Goo Goo Dolls
Все пак туризма е един от най-полезните спортове - той калява както физически,така и психически.Аз лично съм бил няколко прехода и много ми допадна - атмосферата те кара да се почувстваш добре и някак си пречистен духовно.Също така красотата на природата те обвързва и с Родината...
Трябва от време на време да се измъква човек от тази мръсна София...Освен футбол мисля да запиша и туризъм...
Трябва от време на време да се измъква човек от тази мръсна София...Освен футбол мисля да запиша и туризъм...