Мислих дали да отварям нова тема, но реших - ДА, да отворя! Поп-фолка си имаме лъскави клубове и трябва да се радваме
Първо да започна с поздравите към най-готината сервитьоркаааааа - колежката, тя си знае
И сега две думи за Преслава, не че не съм говорил за нея. Изпълни половината песни от новия си албум "Не съм ангел", няколко от старите, парчето "Смешна цена", но в гръцкия й вариант, "Skase, skase", един кючек (Кайнана) и "Детелини" на Лили Иванова
Естествено, нямаше текст, който да не зная. Бях сюрпризиран с кючека, въобще не го очаквах, но Рейхан съм я слушал навремето. От време на време слушах някоя и друга цигания, признавам си, но сега не.
Ето част от текста:
Хади, хади кайнана чатла патла кайнана (2)
бен олуну севийорум йорейми верийорум.
Хади, хади кайнана чатла патла кайнана (2)
бен олуну севийорум сени дъшаръ атъйорум.
...
А атмосферата каква беше - гъчканица, това като че ли е по дифолт в Ориента. Една колежка днес, т.е. вчера вече направи подобна прогноза и позна. Или отляво те бутнат или отдясно, или отляво те настъпят или отдясно. Както и да е.
А като влезе Преслава как пощурях. Даже клипчета би трябвало да излезнат, да видите какво означава купон. Едни пичове от една маса вместо да снимат Преслава, насочиха обективи към царя на купона
Това е истинската музика и ти идва от сърцето и душата!
Утре сутрин очаквайте тема за FIRE и НЕЛ. Където има горещи точки - там съм!