(: Абитуриентският БАЛ :)

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Sun Shine
Драскач

Re: (: Абитуриентският БАЛ :)

Мнение от Sun Shine »

Това не е чак заяждане- просто казвам на мене пък какво ми е смешното....И не просто заради бала а всички тези неща които и без това си правиш :mrgreen: Да не говорят че иначе си чучело....НЕ мога да ви разбера вас :shock:
ИзображениеИзображение
Аватар
ТΞD
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от ТΞD »

Всеки си живее живота така както му харесва, дотам, докъдето му опират възможностите и финансите на родителите му и надали един щастлив човек има нужда да бъде разбиран, така че не смятам, че има нужда някой някого да разбира в случая. :x
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
inna
От дъжд на вятър

Мнение от inna »

Sun Shine, кои "ВАС" имаш предвид? И аз не смятам, че някой трябва да разбира когото и да било.

Още с първия си пост в тази тема просто се опитах да кажа, че скъпата рокля не се купува заради етикета или за да се "похвалиш" после колко ти струва, а за се чувстваш добре в нея. А от обиколките ми по магазините в България не намерих нито една хубава рокля, дори и за много пари, така че съм далеч от мисълта, че е задължително роклята да е скъпа. Но що се отнася да абитуриентските рокли- наистина някои евтинеят много, независимо колко стуравт :roll:
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

чакай, чакай, чакай...да видим дали съм разбрала правилно - значи...ти ходиш на всичко това - ноктопластики, солариум, фризьор (който да ти присади коса) само за да изглеждаш накрая нормално?!?!? тука мога да си направя само един изключително ужасен извод, който иначе съм убедена, че не е верен...а иначе надявам се, че разбираш, на колко вредни влияния се излагаш с тези действия - ноктопластика и солариум...и то редовни....та...успех!
..... и все пак е смешно! :lol: :lol: :lol:
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Аз мисля, че всеки може да прави каквото сметне за нужно за да се чувства добре. Както и всеки може да харчи колкото си иска за каквото си иска. Не знам какво толкова сте седнали да обсъждате какво било момичето, щото ходи на ноктопластика, солариум и прави кви ли не глупости за да е хубава. Да прави квото си иска, вас кво ви бърка?! Ако иска и рокля за 3000 лева да си купи - ако това я кара да се чувства добре и е по джоба й, какъв е проблема?!

Аз лично съм на мнение, че можеш да си купиш всичко евтино, и то да е хубаво, както и не полагам кой знае какви ( да не кажа никакви ) грижи за себе си и за вида си, и не го смятам за проблем. Други обаче мислят различно.

В крайна сметка не се убеждавайте кой колко е зле защото не мисли като него,а уважавайте чуждото мнение. Гледайте си вашата кочина.

Пожелавам ви на всички да си намерите най-яките неща за най-добрите пари и да сте много доволни от всичко покрай бал и изпращане :)
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

абе накрая всички ще сме грозни разядени трупове, независимо от това какво правим сега...или поне малко зависимо...с тея вредни неща в нашето време...и използваме още повече такива, за да се направим красиви...хич не ни пука, че след десет години няма да приличаме на нищо, важното е сега :?
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
inna
От дъжд на вятър

Мнение от inna »

dimage, много хубаво и лъчезарно момиче си. Бих дала всичко и аз на моя бал да имам твоята усмивка и обаятелност. :) Но просто имаме различни критерии за естетика, което е нормално, защото всички сме различни.

А на bubbly_water мога да кажа, че първо не си "присаждам" коса, защото слава богу имам собствена, а я удължавам, което няма нищо общо. :wink: И тези неща не ги правя, за да изглеждам по-добре, а за да се чувствам така. След една седмица завършваме и животът ни ще се промени още в първите дни след това и ще ви се наложи да разберете, че в нашия свят "по дрехите посрещат, по ума изпращат". И ще трябва да полагате доста усилия и за външния си вид, за да се развивате успешно, независимо в коя насока. А за това дали си вредя- не се притеснявайте, опитвам се да водя природосъобразен и здравословен начин на живот, няма да изпадам в подробности, мисля, че е излишно :wink:
tally.w
В началото бе словото

Мнение от tally.w »

и аз съм на мнението на Инна-завърших преди 2 години и когато обикалях магазините си мислех "ако мога да мина с по-малко пари, че все пак за 1 вечер няма смисъл, още повече нито се разбирах със съучениците ми, нито въобще ми се ходеше на бал." Накрая обаче се отчаях от всички лъскавки неща- това че балът не беше най-важното нещо в живота ми, не значеше, че трябва да се правя на кючекиня!!!
Резултатът: много стилна рокля от естествена коприна, ръчно рисувана в пастелни тонове-с гол гръб и без камъчета, дантелки и пайетки, само дето хич не успях да мина с "нещо евтинко",
друга пък съученичка брои 3 хиледарки за нейната рокля, ама пак блестеше и по отражението на слънцето я виждаха в другия край на сф, да не говорим че макар да е слабичка изглеждаше като вурст в тоя нагънат сатен!
Мисълта ми е, че не е задължително да си хубав, като си дал много пари, но каквото и да си говорим хубав плат, качествена изработка и добра кройка, която да подчертае най-красивото от теб-това са все неща, които струват и то скъпо!!!

А относно процедурите- и чертите на адриана лима да имаш, ако си пъпчив, с неравна кожа , със сивкав тен (какъвто е на всеки след зимните месеци)- няма как да хванеш окото- та стигнахме до максимата "няма грозни жени, има зле поддържани"

Но най-важното от всичко е като сте облечени със стил-ами дръжте се така, в крайна сметка с официален "бален" тоалет и прическа да изскочиш от прозореца и да врещиш, да се друсаш на разни маанета и да се наливаш с бира от бутилката пред училище в 7 часа сутринта след бала... и за 100 и за 100 000 да си облечен е жалко!

Все пак весело на всички!
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

след всичко написано излиза,че имаме само една вечер,в която да изглеждаме "идеално" (или почти). ами не мислите ли,че е глупаво да дадем 2000лв за една вечер и на другия ден пак да сме си съвсем обикновени. старайте се да се чувствате добре на този бал,да имате оригинални,но удобни дрехи и обувки и лек грим,защото на 19г. не мисля,че ви е нужно да се накичите и намажете за да сте хубави :)
и парите не са толкова важни. аз нямах възможност да си купя рокля от Астела за 2500,но пак бях доволна от избора си. :) такива смешки има по тия балове,с ужасяващи рокли в ужасяващи цветове и станали почти негърки от солариуми... бъдете себе си!
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Аз предлагам на бала да си лепнете и по един етикет с цена на челото... не за друго, ами за да се знае!!! :albino:

eто това съм аз на моя бал миналата година (преди да си сложа етикета с цената) :albino:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

dimage написа:Не казвам че съм излязла от витрина, но със сигурност не изглеждам ужасно зле.. въпреки че всичко ми е излязло под 1000лв...
Изглеждаш прекрасно, браво :)
Pisobella написа:Аз лично съм на мнение, че можеш да си купиш всичко евтино, и то да е хубаво, както и не полагам кой знае какви ( да не кажа никакви ) грижи за себе си и за вида си, и не го смятам за проблем. Други обаче мислят различно.
Ставаш ми все по-симпатична :wink:
bubbly_water написа:абе накрая всички ще сме грозни разядени трупове
Голяяяям РИСПЕКТ :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Изображение
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

dimage написа:Taка да направим сметката за моя бал - солариума ми излезе 40 лв, бижутата (180 + 25 +25), роклята 250( чантата беше към нея) обувките 50, грим си купих който излезе 80лв и още го ползвам, бельо 25лв и 40 лв прическа, две терапии за лице-50лв... всичко това прави 765 лв... толкова струваше на нашите моята една вечер... Като колието беше толкова скъпо защото баща ми настоя да е нещо по-така, а иначе можеше вместо със 180лв да се размина там само със около 100....
А резултата - ето...

ТУК
ТУК
и
ТУК

Не казвам че съм излязла от витрина, но със сигурност не изглеждам ужасно зле.. въпреки че всичко ми е излязло под 1000лв...
Хубава ти е роклята не ги слушай другите ;)
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Кое пък му е злето да си наконтен мощно и да лочиш бири в 7 сутринта, да врещиш и да правиш маймунджулъци?! :shock: Що да не правиш каквото ти се прави? :)

Нали е важното да си изкараш яко?! Да се чувстваш добре? Ако ще и да отидеш с дънки и ризка, важното е да си изкараш готино, а не да се държиш здържано, щото имаш рокля за 2 бона и трябва да си "тежиш" на мястото.... :shock:

Както и че аз не се поддържам изобщо - няма да познаеш никога обаче това. Нито съм пъпчива, нито имам сивкав тен. И не се смятам за грозна - чат-пат хващам окото на разни хора :lol: Това, как изглежда човек, си е строго индивидуално и зависи изцяло от организма му.

И миналата година една приятелка си уши роклята за 150 лева. Шева, кройката и платовете бяха прекрасни. Така че цената не е гаранция за качество винаги.
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

За повечето бални рокли , които струват 1000+ лв 2/3 от цената са за марката, не за роклята.
Аз лично за официална рокля бих дала повече пари единствено що се отнася до материята и изработката, а не до името Вирджиния Здравкова или модна къща Астелла...

моята рокля за бала беше от естествена коприна. Няма да описвам какво е усещането, когато я облечеш...на мен ми я ушиха познати и затова минах по-тънко (с 500лв), но за другите 5 абитуриентки, за които този бутик шиеше бални рокли, цените бяха 1000лв.
Не знам дали ако и на мен ми бяха взели 1000 щях изобщо да си шия рокля от естествен материал, но на всеки, който може да си го позволи го препоръчвам и не виждам нищо лошо този, който смята, че ще изглежда добре само ако се облече за 3000лв да го направи...нали важното е да се чувстваме добре...аз се чувствах перфектно в моята рокля, но не мога да кажа същото за момичетата от съседния клас, които бяха опразнили ателието на Вирджиния Здравкова и цяла вечер си подръпваха и попипваха безценните рокли.
ИзображениеИзображениеИзображение
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

(: как само ме кефи престорената скромност на някои абитуриентки!
...
а на Ренесанс и Писобела -- браво за хубавите мнения
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”